2016/2017 Transfer Dönemi ve Kadro Yapılanması

Daye kadar hücum edemeyen ama nispeten biraz daha savunmada rakibin karşısında kalabilecek Cory Jefferson'u yazmıştım yazın. Ama ben takımı Daye'ye göre şekillendirmenin daha mantıklı olduğunu düşünüyorum.

Daye, Clark'dan daha iyi bir oyuncu bana gore. Takim ritmini bulmusken oda sakatligini tamamen atlatip forma girdiginde mevcut duzenimize buyuk katkisi olur. Saha gorusu olan, topu yere vurabilen, dis atisi muazzam bir oyuncu. Savunma defolari var ama her gecen gun bunu duzeltebilecek mentalitede bir oyuncu izlenimi veriyor bana kesinlikle Avrupa'ya uyum saglayacaktir biraz sabir etmek lazim kaldi ki takimin berbat savunma yaptigi donemde dahi oyun icerisinde ritm buldugumuzda savunmada kotu durmuyordu, potansiyel var islemek lazim, dogru 5'lerle dogru gorevlerde kullanmak lazim.

carlos arroyo instagram'da yapılan yorumlara bazen cevap veriyor. bir fotoğrafının altına yaptığım bir yorumun üzerine özelden mesaj atmış ancak telefonda instagram yüklü olmadığı için henüz gördüm. mesaj 4 kasım tarihli.

arroyo'ya dön gel tarzı bir şey yazmıştım cevaben; ''Galatasaray'a dönmem bana değil kulübe bağlı. Galatasaray taraftarı için oynamayı çok isterim. onlar çok daha iyisini hak ediyorlar'' içeriğinde bir mesaj atmış. geç de olsa paylaşmak istedim.

Bazen düşünüyorum da Dentmon - Smith ikilisine verdiğimiz parayla Larkin - Markel Brown ikilisini getirseydik diye. Kendi adıma final four hayalleri kurardım

Açıkçası Dentmon eğer gerekli katkıyı verirse guarda gerek olduğunu düşünmüyorum. Ekstra bir guard sürelerin ve rollerin yeniden dağıtılması demek bu da yeni oturmaya başlamış takım düzenimizi perişan edebilir.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu takıma henüz ümitler devam ederken artık gerçekleri görüp gideceklerden bağımsız acilen daha önce defalarca yazdığım gibi ribaund canavarı savunmacı bir uzun şart ve oldu olacak fedakarlığı pekiştirip birde oynatan guard lazım,maç sonlarında hakikaten takım ne yapacağını bilemiyor, tabii bunda Ataman'ın deplasman fobisi kaynaklı kaybetme alışkanlığınında etkisi büyük,eğer bu takıma bu takviyeler yapılırsa Ergin hocada deplasman fobisini yenmeye uğraşır hatalarından dönerse ciddi seriler yakalayabiliriz her şey bitmiş değil.

Dentmon ve Deon'u gönderip bi 1 numara bi de pota altında savunması iyi ribauntlarda etkili bi 5 numara alalım.
Zor biliyorum ama malesef daha iyi olmak için bu gerekiyor

Seneye Nıkola Melli'yi çok isterim ya tam gereken uzun forvet sertlik rıbaunt katkısı hızlı ayaklar hırs valla çok sağlam oynuyor.

Seneyi düşünmek için çok erken Ataman ne olacak o kritik. Bir de daha bu sezon var. Ben Ataman'ın bir şekilde bu sene transfer yaptıracağını düşünüyorum.

GT-I9195 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi