2016/2017 Transfer Dönemi ve Kadro Yapılanması

Şuan için gerçekten iyi bir kıvılcım yakaladık keşke şu baskonıa deplasmanından da bir galibiyet le çıksaydık süper olucaktı ligde de diğer genç türk oyuncularımızı oynatarak dinlendiriyoruz sadece tek sıkıntı Sinan' ın ve Mıcov'un çok oyunda kalması ve çok yorulmaları Russ ve Thompson ile yolları ayırıp şöyle 10dk SinanI rahat rahat dinlendirebilcek bir guard ve ciddi savunma yapacak sert bir 4 numara bulursak transfer zamanında bu takım 2 lvl atlar. Zaten ligde iyi durumdayız yarı final banko bence. THY'de ise yapacagımız bir iki hamleyle F8 belki de F4 olabilir

Baskonia efsane kadro olma yolunda ilerliyor ve bunu takım oyunu içinde yapıyorlar..Helal olsun bizde işte bu hafta kim kadro dışı kalacak diye bekleyelim duralım..

EA Milano, Alessandro Gentile'yi bir Euroleague takımına kiraladı. Resmi açıklama kısa süre sonra (Gazzetta)

Çok ilginç iş. Kim çıkacak acaba.

Gentile'nin Milano'dan ayrılması her 2 taraf için de hayırlı olmuş. Takım tam bir kaos basketbolu oynuyordu. Topu atmayı seven pek çok oyuncunun varlığından dolayı, Milano çok fazla oyuncuya kısıtlı süreler vermek zorunda kalıyordu. Şimdi Sanders,Dragic,Hickman ve Simon için bu bir şans oldu. Gentile de çok önemli bir oyuncu olduğunu gittiği takımda gösterecektir.

Gentile Fenerbahçe'ye gidecekmiş gibi bir his var benim içimde Bogdanovic'in sakatlığı sanılandan ciddi sanırım onlar da yakın zamanda transfer yapmak isteyebilir.

Bana CSKA gibi geliyor Gentile'nin yeni takımı. De Colo sakatlandı ve çok fazla Teodosic'in eline bakıyorlar. Jackson'u da kadro dışı bırakırlarsa topla yaratabilecek birine ihtiyaçları olacak. Bunun için Gentile ideal bir isim bence.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bana da Barcelona gibi geliyor transfer doymadılar en son Renfroe aldılar malum. Yine de bi sürpriz ihtimal Zalgiris Kızılyıldız tarzı bi takım da çıkabilir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fb nin Gentile'yi alabilecegini düşünmüyorum amaçları Melli olabilir ki alabilirse takım seviye atlar.Bamberg de Melli'yi göndermek gibi bir risk alabiliyorsa Euroleague den ümitini kesmiş olmalı transfer yasagımız da kalkıcakken Russ ve Dentmon dan çıkıp oradan Causeur'u koparabilsek keşke.

Brose sezon ortasında Melliyi bırakıp sezonun diğer yarısının ıstırap olmasını istemiyordur bence. Eğer yollarlarsa büyük transfer CSKya yetişebilir Fener

Gentile'nin Repesa ile sorunları var o yüzden ayrılacak herhangi bir dağılma yok Milano'da.

benim bildiğim tam tersi Repesa'nın, Gentile'yle arası bayağı iyi ve bence Gentile gidiyorsa bu Repesa da yolcu demek.

Gentile'yi bilmem ama Melli tam aradıkları gibi bir adam. Fenerbahçe'ye can olur alabilirlerse ama yine de çok mantıklı gelmiyor Bamberg'in bırakması.