https://twitter.com/basketcircuit/status/773416536296005633
Beyler buradaki linkte ne yazılmış hafiften italyanca gerekiyor
yayın ile alakalı birşey söylemiyor
https://twitter.com/basketcircuit/status/773416536296005633
Beyler buradaki linkte ne yazılmış hafiften italyanca gerekiyor
yayın ile alakalı birşey söylemiyor
sen Galatasaray sevgisini anlayamamissin kardes, dandrikten dedigin hazirlik macinin 2 takimdan birisi de Galatasaray- sen git dandik olmayan fulker maclarini izle- ve once dunyada taraftar buyuklugu bu denli buyuk olan kac takim sayacaksin ki boyle konusuyorsun.
Hocam benim takımım tabii ki de bunun fenerbahçelilikle ne alakası var hazırlık maçı bu sakal-ı şerif muamelesi yapmaya gerek yok. Diyor ki hadi takımı yolladık bir de canlı yayın ekibi bir sürü kamera toplayıp da hazırlık maçı için taa İtalya'ya mı göndericez. İtalya'dan canlı yayın ekibi mi tutucaz. Siz kaça mal oluyor biliyorsunuz heralde yayının, reklam gelirleri de karşılar gibi bir hesap yaptınız hadi anladım da o eleştirinin gayet makul olduğunu anlayamayacak kadar fanatik ve hakaret eder gibi üslup takınıyorsunuz. 53 yaşındaki birine senli benli konuşmanızı samimi bir insan oluşunuza verelim diyeyim, hadi diğerini de öyle anlayım falan filan ama kusura bakmayın bir türlü içime sinmiyor bu tarz yazılar bu forumda.
Emrah Bey, nasıl yersiz eleştiri oluyor anlayamadım açıkçası..GS TV adı üzerinde bir kulüp kanalı dimi..Bu kanal gezelim görelim tadında programlar yayınlaması için kurulmuş olmaması lazım..Lig ve Avrupa maçları dışında bu kanalın devreye girerek hazırlık maçlarını veya özel maçları (Futbol,Basketbol vs) yayınlaması şarttır!!!
Bir taraftar olarak benim,sizin ve milyonlarca GS taraftarının bundan dolayı şikayetçi olması lazım..Bu konuda ne gerekiyorsa yapılması lazım..Şayet bazı taraftarlar "buda eleştirilir mi" tavrı ile devam ederse daha çok mağdur olacağız..Bu zihniyetten uzaklaşılması lazım..
Dünyadaki tüm branşların takımları pre-season dediğimiz olaya ayrıca önem verir..Gerekirse kulüp yetkilileri "dağ başına" canlı yayın ekibini götürür ve o yayını sağlar olmadı kaydını alır sonra yayınlar!! Bunu belli tutardaki masraflardan dolayı yapmaz isek kulüp bazında gelişemeyiz..Bu kulüp, sezon içinde 6-7 maçta salonu full doldurmak ile büyümez,büyüyemez..
Ben olayı finansal düşündüm. Maalesef maçı canlı yayınlasa izleyici sayısı çok az olacak ve bu işten fazlasıyla zarar oluşacak. Oraya canlı yayın için gidebilecek bir ekibin masrafı çok fazla. Diyebilirsinki GS TV'nin amacı kar etmek değil ama Kabul edelim biz zengin bir klüp değiliz. Eğer İtalya'da yerel bir kanal yayınlasa, bizim kanal ondan yayını almasa bu eleştiriye bende katılırım...Ancak oraya bir canlı yayın ekibinin gitmesi, kurulması vs., bir hazırlık maçı değmez...O maç için yapılacak masrafla 1 oyuncunun belki 1 aylık belki 15 günlük maaşı ödenir...
Önümüzdeki Sassari maçları yayınlanır. Geçen sene yayınlamışlardı.
Ya sana cevap vericem, cevap vermeye dilim varmıyor...
Sana tavsiyem seviyenin yerlerde gezdiği diğer forumlarda takıl, daha 30 tane mesaj atmışsın bu forumda, yol daha yakın...
Sen kısa pantolanla gezip çelik çomak oynarken, ben Dawkins'i izleyebilmek için 302 model otobüslerde Eskişehir'den İstanbul'a maçlara gidiyordum...(o zamanların en lüks otobüsüydü)
Bana katılmayabilirsin, cevap vermekte isteyebilirsin...
34 yaşına da gelmişsin, bu yaştan sonra üslup öğrenebileceğini de hiç sanmıyorum...
Senin seviyene de bu kadar inebiliyorum ancak kusura bakma...
Her gün maç biraz ağır geldi sanırım..Keşke hoca maçların arasına 1 gün koysaydı..Korku filmi gibi takım olduk, her maç 1-2 kişi gidiyor..
Ufak ağrılardan dolayı dinlendirmeler onlar sakatlık tarzı elzem bir durum yok rotasyonla oyuncular dinlendiriliyor. İdda teşkil eden bi müsabaka olsa 25 30 oynayabilmeleri için bi engel yoktur
Sent from my iPhone using Tapatalk