2016/2017 Yeni Kadro Yapısı ve Hazırlık Dönemi

sen Galatasaray sevgisini anlayamamissin kardes, dandrikten dedigin hazirlik macinin 2 takimdan birisi de Galatasaray- sen git dandik olmayan fulker maclarini izle- ve once dunyada taraftar buyuklugu bu denli buyuk olan kac takim sayacaksin ki boyle konusuyorsun.

Ya sana cevap vericem, cevap vermeye dilim varmıyor...
Sana tavsiyem seviyenin yerlerde gezdiği diğer forumlarda takıl, daha 30 tane mesaj atmışsın bu forumda, yol daha yakın...
Sen kısa pantolanla gezip çelik çomak oynarken, ben Dawkins'i izleyebilmek için 302 model otobüslerde Eskişehir'den İstanbul'a maçlara gidiyordum...(o zamanların en lüks otobüsüydü)
Bana katılmayabilirsin, cevap vermekte isteyebilirsin...
34 yaşına da gelmişsin, bu yaştan sonra üslup öğrenebileceğini de hiç sanmıyorum...
Senin seviyene de bu kadar inebiliyorum ancak kusura bakma...

Hocam benim takımım tabii ki de bunun fenerbahçelilikle ne alakası var hazırlık maçı bu sakal-ı şerif muamelesi yapmaya gerek yok. Diyor ki hadi takımı yolladık bir de canlı yayın ekibi bir sürü kamera toplayıp da hazırlık maçı için taa İtalya'ya mı göndericez. İtalya'dan canlı yayın ekibi mi tutucaz. Siz kaça mal oluyor biliyorsunuz heralde yayının, reklam gelirleri de karşılar gibi bir hesap yaptınız hadi anladım da o eleştirinin gayet makul olduğunu anlayamayacak kadar fanatik ve hakaret eder gibi üslup takınıyorsunuz. 53 yaşındaki birine senli benli konuşmanızı samimi bir insan oluşunuza verelim diyeyim, hadi diğerini de öyle anlayım falan filan ama kusura bakmayın bir türlü içime sinmiyor bu tarz yazılar bu forumda.

Bir kulüp kanalına, yayın telifi ödemeksizin, kendi maçını yayınlamak masraflı gelecekse o spor kulübü yerel bir kulüp olsa bile eleştirirler. Bu çok normal.

Eskisi gibi canlı yayın arabasıyla gidilmesi ya da özel server çekilmesi gerekmiyor artık. Veri taşımak kolaylaştı. Bir iki dakika geç de gelse o ölçüdeki canlı veriyi kanalın ana merkezine iletmek stattan sağlanacak herhangi bir kaliteli internet bağlantısıyla mümkün. Zaten var olan taşınabilir cihazlarla 2 görevliyi İtalya'ya gönderme işi de ağır gelmesin artık. Bence masraf değil hazırlık maçı diye çok ciddiye almamaları mesele. Yaz döneminden beri sabırla bekleyen basketbol seyircisinin hazırlık bile olsa bu maçları ne kadar heyecanla beklediğini anlayamıyorlar.

Emrah Bey, nasıl yersiz eleştiri oluyor anlayamadım açıkçası..GS TV adı üzerinde bir kulüp kanalı dimi..Bu kanal gezelim görelim tadında programlar yayınlaması için kurulmuş olmaması lazım..Lig ve Avrupa maçları dışında bu kanalın devreye girerek hazırlık maçlarını veya özel maçları (Futbol,Basketbol vs) yayınlaması şarttır!!!

Bir taraftar olarak benim,sizin ve milyonlarca GS taraftarının bundan dolayı şikayetçi olması lazım..Bu konuda ne gerekiyorsa yapılması lazım..Şayet bazı taraftarlar "buda eleştirilir mi" tavrı ile devam ederse daha çok mağdur olacağız..Bu zihniyetten uzaklaşılması lazım..

Dünyadaki tüm branşların takımları pre-season dediğimiz olaya ayrıca önem verir..Gerekirse kulüp yetkilileri "dağ başına" canlı yayın ekibini götürür ve o yayını sağlar olmadı kaydını alır sonra yayınlar!! Bunu belli tutardaki masraflardan dolayı yapmaz isek kulüp bazında gelişemeyiz..Bu kulüp, sezon içinde 6-7 maçta salonu full doldurmak ile büyümez,büyüyemez..

Ben olayı finansal düşündüm. Maalesef maçı canlı yayınlasa izleyici sayısı çok az olacak ve bu işten fazlasıyla zarar oluşacak. Oraya canlı yayın için gidebilecek bir ekibin masrafı çok fazla. Diyebilirsinki GS TV'nin amacı kar etmek değil ama Kabul edelim biz zengin bir klüp değiliz. Eğer İtalya'da yerel bir kanal yayınlasa, bizim kanal ondan yayını almasa bu eleştiriye bende katılırım...Ancak oraya bir canlı yayın ekibinin gitmesi, kurulması vs., bir hazırlık maçı değmez...O maç için yapılacak masrafla 1 oyuncunun belki 1 aylık belki 15 günlük maaşı ödenir...

Ben olayı finansal düşündüm. Maalesef maçı canlı yayınlasa izleyici sayısı çok az olacak ve bu işten fazlasıyla zarar oluşacak. Oraya canlı yayın için gidebilecek bir ekibin masrafı çok fazla. Diyebilirsinki GS TV'nin amacı kar etmek değil ama Kabul edelim biz zengin bir klüp değiliz. Eğer İtalya'da yerel bir kanal yayınlasa, bizim kanal ondan yayını almasa bu eleştiriye bende katılırım...Ancak oraya bir canlı yayın ekibinin gitmesi, kurulması vs., bir hazırlık maçı değmez...O maç için yapılacak masrafla 1 oyuncunun belki 1 aylık belki 15 günlük maaşı ödenir...

Emrah bey, keşke sadece finansal açıdan kaynaklansa bu olay..Bence tamamen vurdumduymazlık..Canlı yayını geçtim yukarıda da bahsettim olmadı 1 kişi götürürsün TV'den öyle masrafa da gerek yok çeker maçı Sony PMW 200 ile..Sonra gece yayınlarlar banttan..Basit şeyler bunlar..

Dediğiniz gibi italyada bir kanal yayınlasa zaten gider oradan seyrederdik ama GS TV yine alıp yayınlamazdı ne gerek var derlerdi inanın..Adamlar floryadaki maçı yayınlamıyor!! Formatlarında yok maç yayınlamak adamların..

Ayrıca bir maç yayınlamak dediğiniz gibi bu kanalı zora sokuyorsa kapatalım herkes için en hayırlısı olur!! Bu transfer sezonu neredeyse bu takımla yattık kalktık..Takımdaki oyuncuların durumlarını,takımın uyumunu görmek her taraftarın hakkı diye düşünüyorum..

Şuana kadar oynayacağımız en önemli hazırlık maçı. Canlı yayın verilmese bile maçı kayit edip bant dan vermek çok zor olmamalı. En olmadı biriside çıkıp periscope yayını yapsın arkadaş. Hedef 7 bin kombine de göremediğim takımdan nasıl heyecanlanıyım.

Bu maçın yayınının olmaması skandaldır tamamen. Şu ana kadar oynadıklarımız arasında en ciddi takımla hem de El takımıyla maç yapıyoruz ama biz maçı canlı izlemek bir tarafa maçın ufak bir bölümünü bile göremiyoruz. Oradaki görevliler bir periscope yayını yapsın bari. Gerçekten çok basit bir hadise bu, konuşulması bile ayıp. Hadi yayın maliyetli diye kaçındın bunu yap bari

Şu maçın verilmiyor olmasının izahı yok. Canlı yayın istemiyoruz. Video ile kayıt edilip banttan yayın istiyoruz. Hatta o kamera ile antreman vs bile çekilir, oyuncularla konuşulur. Hedef basketbola ilgiyi artırmaksa bunlar yapılmalı... Hedef 7000 kombine demek kolay, esas olan senin malını nasıl pazarladığın. (Tüketim mentalitesi ile bakmayı hiç ama hiç sevmem ama kapitalizm çağında, reklam aldığın ve paranın bu kadar kıymetli olduğu bir dünyada bu işi yani malını pazarlamayı bileceksin)

Ya sana cevap vericem, cevap vermeye dilim varmıyor...
Sana tavsiyem seviyenin yerlerde gezdiği diğer forumlarda takıl, daha 30 tane mesaj atmışsın bu forumda, yol daha yakın...
Sen kısa pantolanla gezip çelik çomak oynarken, ben Dawkins'i izleyebilmek için 302 model otobüslerde Eskişehir'den İstanbul'a maçlara gidiyordum...(o zamanların en lüks otobüsüydü)
Bana katılmayabilirsin, cevap vermekte isteyebilirsin...
34 yaşına da gelmişsin, bu yaştan sonra üslup öğrenebileceğini de hiç sanmıyorum...
Senin seviyene de bu kadar inebiliyorum ancak kusura bakma...

bu konuda son mesajimdir. ayrica gercek yaslari yazmak zorunda da degiliz foruma. ikinci bir ayricada Dawkins forumuna git bak ne yazmisim. Galatasaray ugandada bir takimla yapsa ben o maci izlemek isterim. kendi takimimin hazirlik macinada dandrik demem. sen diger forumlarda olsan coktan atilmistin bir kere, ve dahasi cok mesaj yazmis olmak hata yapmamak veya surekli mantikli yazmak anlamina gelmiyor. baska da yazmicam bu konuda, diger arkadaslar kusura bakmasin.

her gün takımda 2 kişi sakatlık yüzünden maça çıkmıyor ergin hoca çok yükleniyor bence sabah antreman ve üstüne her gün maç .

Her gün maç biraz ağır geldi sanırım..Keşke hoca maçların arasına 1 gün koysaydı..Korku filmi gibi takım olduk, her maç 1-2 kişi gidiyor..

Her gün maç biraz ağır geldi sanırım..Keşke hoca maçların arasına 1 gün koysaydı..Korku filmi gibi takım olduk, her maç 1-2 kişi gidiyor..

Ufak ağrılardan dolayı dinlendirmeler onlar sakatlık tarzı elzem bir durum yok rotasyonla oyuncular dinlendiriliyor. İdda teşkil eden bi müsabaka olsa 25 30 oynayabilmeleri için bi engel yoktur

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ufak ağrılardan dolayı dinlendirmeler onlar sakatlık tarzı elzem bir durum yok rotasyonla oyuncular dinlendiriliyor. İdda teşkil eden bi müsabaka olsa 25 30 oynayabilmeleri için bi engel yoktur

Sent from my iPhone using Tapatalk

Evet öyledir büyük ihtimal ciddi bir sakatlık yoktur..Sezon başları birden yüklenmek yerine yavaş yavaş arttırmak daha faydalı