2016/2017 Yeni Kadro Yapısı ve Hazırlık Dönemi

Acaba koç şöyle birşey mi yapıyor? Şimdi maçın 3 dakikası şu oyuncu için oynanacak onda bir gelişim sağlanacak diğer 3 dakika tyus diğer 3 dakika dentmon'a mı veriliyor. Enteresan bir süre dağılımı var

Takımda herkes birbirine çok yakın süre almış. Benim anladığım hoca değişik beller deneyerek birbirine uyumlu beşleri bulmaya çalışıyor. Bu da takımın çeyrek performanslarını çalkalandırıyor olabilir.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Takımın oynadığı maçlarla ilgili nerdeyse hiç bir izlenimim yok maçların sadece sonucu ve istatistiklerini biliyorum ama bu yılki kadrodaki oyuncu çeşitliliği ve oyuncu tiplemelerini çok başarılı buluyorum İki oyun kurucuda takımı taşıyacak özellikteler hem skorerler hemde delici,Sinan-Göksenin belirli katkıyı her zaman sağlayacaklardır,Dieblerda ekstra katkı sağlama işinde çok başarılı bütün efektif isimler tıkanmışken buluşturacaksın topu Dieblerla tak tak saydıracak köşeden iş yapacağına eminim,Micov ve Schilbde tecrübeli ve zeki forvetler ayrıca Micov belkide takımın en güvenilir oyuncusu,Schilbde iyi bir pasör,Daye bu sezonun yıldızı olmasını beklediğim isim zaafı fazla yumuşak oluşu ama ort. bir 4 numara için çok hızlı,uzun ve hucüm olarak üstün duruyor,Deon daha farklı bir 4 oyununa sahip gücü ve ribaundları ile daha çok pota altı için bir avantaj Daye ise hem içeriden oynayabilir hemde dışarıdan oynama opsiyonu var,Tyus her takımın kadro planlamasında bulunması gereken pota altındaki pis işleri yapacak oyuncu tipi,bloklarla rakipleri korkutacak,smaçlarla salonu havaya sokacak oyuncu,Krstic ise kalıp ve oyun aklı çok üst düzey ama sakatlık ? olsa bile Krstic önemli bir marka.

Takım hazırlık döneminde yener yenilir ayrı. Kesip öldürecek halimiz yok ama ben bu sene asıl düzelmesi gereken şeyin deplasmanlarda yenilen 15-20 -0 lık seriler sonrası mola alınmaması sorunsalını düşünüyorum.

Ömer Yalçınkaya'nın istatistik kağıdı paylaşmasının nesi rezalet anlayamadım ?
Hiç bir yerde yayın, bilgi olmayan maçla ilgili bilgi vermiş adam.. Burada herkes bilgi edinmek için ölmüyor mu bu maçlarda? Neyinden usandınız bu durumun?

Yönetim geçen seneden beri çok hata yaptı kabul ama erkek basketbolda geçen sezon ve bu sezon başlangıcı olarak iyi götürüyorlar.. en önemlisi paralar zamanında ödeniyor, bütçeler söz verildiği gibi tutuluyor.. Şu yapılan da takımı çok merak eden taraftara bir jest bence.. Biraz yapıcı olalım lütfen artık, biraz olumlu bir sinerji oluşturalım taraftar olarak.. Aynısı bu sezon futbol takımı için de geçerli..

russ smith tofas macinda 7 bu mactada 5 asist ile oynadi bunlar olumlu sinyaller. ilk mac harici hic bir maci izleyemedik ama benim anladigim iki soru isareti olan russ ile kristicin olumlu transferler olacak olmalari. insallah bugünkü mac yayinlanir

Hadi maç Türkiye'de olsa anlarım,GS TV hakkında başka eleştirileriniz vardır, desteklerim de. Ama İtalya'daki dandirikten bir hazırlık maçı için GS TV'nin o kadar masraf yapıp yayınlaması hiç mantıklı ve akılcı değil...Bence yersiz bir eleştiri...

Hadi maç Türkiye'de olsa anlarım,GS TV hakkında başka eleştirileriniz vardır, desteklerim de. Ama İtalya'daki dandirikten bir hazırlık maçı için GS TV'nin o kadar masraf yapıp yayınlaması hiç mantıklı ve akılcı değil...Bence yersiz bir eleştiri...

sen Galatasaray sevgisini anlayamamissin kardes, dandrikten dedigin hazirlik macinin 2 takimdan birisi de Galatasaray- sen git dandik olmayan fulker maclarini izle- ve once dunyada taraftar buyuklugu bu denli buyuk olan kac takim sayacaksin ki boyle konusuyorsun.

sen Galatasaray sevgisini anlayamamissin kardes, dandrikten dedigin hazirlik macinin 2 takimdan birisi de Galatasaray- sen git dandik olmayan fulker maclarini izle- ve once dunyada taraftar buyuklugu bu denli buyuk olan kac takim sayacaksin ki boyle konusuyorsun.
Galatasaray sevginizi şairane bulurken eleştirinizi bir o kadar saçma ve üslubunuz bir o kadar yerlerde buldum.

Kazanmanın bir önemi yok, aksam maçı izleyelim de oyuncular ne durumda görelim.. İlk maçtan bu yana gelişmelere bakalım.. Umarım yayınlanır..

Sanirim yine yayinlanmayacak.

Ben dün maç saatinde "hazırlık maçlarımız yayınlanmıyorsa siz ne işe yararsınız" minvalinde bir twitte etiketledim GStv'yi. Bu iletişim çağında bir kanala o kadarcık yayın yük gelmemeli.

Normal maçları zaten yayınlayamayacaksın, futbol takımının hazırlık maçlarını bile şifreli kanal yayınlıyor. Yani biz de Can Karadeniz'in, Can Erbesler'in kara kaşı kara gözü için açacak değiliz bu kanalı. Biraz daha aktif olmalılar.

Kazanma alışkanlıgı bir takım icin önemli bir psikoloji . Dün darussafaka'nin unic kazan macini izledim. Dacka Kazan'a 30 sayı fark atiyorsa , bizimde 'yeni sezon ' 'alışma süreci ' gibi mazeretleri bir kenara birakip mac kazanma alışkanlıgı ve özgüven açısından bu maçlara asilmamiz gerekiyor .

Dün Diebler'in ilk yarı 10 sayi atması önemliydi . Bu maçın. Thompson ve Daye'nin ön plana cikacagi mac olmasını umuyorum . Şimdiye kadar oynadigimiz maclar arasında en ciddi sınavımıza çıkıyoruz . İyi oyun ve galibiyet özgüven kazandiracaktir ...

Emrah Bey, nasıl yersiz eleştiri oluyor anlayamadım açıkçası..GS TV adı üzerinde bir kulüp kanalı dimi..Bu kanal gezelim görelim tadında programlar yayınlaması için kurulmuş olmaması lazım..Lig ve Avrupa maçları dışında bu kanalın devreye girerek hazırlık maçlarını veya özel maçları (Futbol,Basketbol vs) yayınlaması şarttır!!!

Bir taraftar olarak benim,sizin ve milyonlarca GS taraftarının bundan dolayı şikayetçi olması lazım..Bu konuda ne gerekiyorsa yapılması lazım..Şayet bazı taraftarlar "buda eleştirilir mi" tavrı ile devam ederse daha çok mağdur olacağız..Bu zihniyetten uzaklaşılması lazım..

Dünyadaki tüm branşların takımları pre-season dediğimiz olaya ayrıca önem verir..Gerekirse kulüp yetkilileri "dağ başına" canlı yayın ekibini götürür ve o yayını sağlar olmadı kaydını alır sonra yayınlar!! Bunu belli tutardaki masraflardan dolayı yapmaz isek kulüp bazında gelişemeyiz..Bu kulüp, sezon içinde 6-7 maçta salonu full doldurmak ile büyümez,büyüyemez..

bak guzel kardesim, dandirik hazirlik maci dedigi senin takimin maci, bunu bir fenerbahceli soylese dalarsiniz adama. simdi cikmissin forumdasslik yapiyosun. dandrik olan sizlerin yorumu bence
Hocam benim takımım tabii ki de bunun fenerbahçelilikle ne alakası var hazırlık maçı bu sakal-ı şerif muamelesi yapmaya gerek yok. Diyor ki hadi takımı yolladık bir de canlı yayın ekibi bir sürü kamera toplayıp da hazırlık maçı için taa İtalya'ya mı göndericez. İtalya'dan canlı yayın ekibi mi tutucaz. Siz kaça mal oluyor biliyorsunuz heralde yayının, reklam gelirleri de karşılar gibi bir hesap yaptınız hadi anladım da o eleştirinin gayet makul olduğunu anlayamayacak kadar fanatik ve hakaret eder gibi üslup takınıyorsunuz. 53 yaşındaki birine senli benli konuşmanızı samimi bir insan oluşunuza verelim diyeyim, hadi diğerini de öyle anlayım falan filan ama kusura bakmayın bir türlü içime sinmiyor bu tarz yazılar bu forumda.