Acaba koç şöyle birşey mi yapıyor? Şimdi maçın 3 dakikası şu oyuncu için oynanacak onda bir gelişim sağlanacak diğer 3 dakika tyus diğer 3 dakika dentmon'a mı veriliyor. Enteresan bir süre dağılımı var
Hadi maç Türkiye'de olsa anlarım,GS TV hakkında başka eleştirileriniz vardır, desteklerim de. Ama İtalya'daki dandirikten bir hazırlık maçı için GS TV'nin o kadar masraf yapıp yayınlaması hiç mantıklı ve akılcı değil...Bence yersiz bir eleştiri...
Galatasaray sevginizi şairane bulurken eleştirinizi bir o kadar saçma ve üslubunuz bir o kadar yerlerde buldum.sen Galatasaray sevgisini anlayamamissin kardes, dandrikten dedigin hazirlik macinin 2 takimdan birisi de Galatasaray- sen git dandik olmayan fulker maclarini izle- ve once dunyada taraftar buyuklugu bu denli buyuk olan kac takim sayacaksin ki boyle konusuyorsun.
Sanirim yine yayinlanmayacak.
Hadi maç Türkiye'de olsa anlarım,GS TV hakkında başka eleştirileriniz vardır, desteklerim de. Ama İtalya'daki dandirikten bir hazırlık maçı için GS TV'nin o kadar masraf yapıp yayınlaması hiç mantıklı ve akılcı değil...Bence yersiz bir eleştiri...
Galatasaray sevginizi şairane bulurken eleştirinizi bir o kadar saçma ve üslubunuz bir o kadar yerlerde buldum.
Hocam benim takımım tabii ki de bunun fenerbahçelilikle ne alakası var hazırlık maçı bu sakal-ı şerif muamelesi yapmaya gerek yok. Diyor ki hadi takımı yolladık bir de canlı yayın ekibi bir sürü kamera toplayıp da hazırlık maçı için taa İtalya'ya mı göndericez. İtalya'dan canlı yayın ekibi mi tutucaz. Siz kaça mal oluyor biliyorsunuz heralde yayının, reklam gelirleri de karşılar gibi bir hesap yaptınız hadi anladım da o eleştirinin gayet makul olduğunu anlayamayacak kadar fanatik ve hakaret eder gibi üslup takınıyorsunuz. 53 yaşındaki birine senli benli konuşmanızı samimi bir insan oluşunuza verelim diyeyim, hadi diğerini de öyle anlayım falan filan ama kusura bakmayın bir türlü içime sinmiyor bu tarz yazılar bu forumda.bak guzel kardesim, dandirik hazirlik maci dedigi senin takimin maci, bunu bir fenerbahceli soylese dalarsiniz adama. simdi cikmissin forumdasslik yapiyosun. dandrik olan sizlerin yorumu bence