2016/2017 Yeni Kadro Yapısı ve Hazırlık Dönemi

f4 ü hedef koy gayet güzel bir kadro kur ve hazırlık maçlarını kimse yayınlayamıyo kendi kanalın dahil bu kadar taraftar mahrum kalıyor... (n)

Devre Skoru Galatasaray 51 - Antibes 28...Jon 10,Russ 9, Blake 6, Austin 5, Alex 5, Nenad 4, Vlada 3, Can 3, Deon 3, Justin 3

12 maçın 3'ünü kazanmışız. Ufak bir araştırma hatası yapmışım.

Zaten ben eleştiri yapmıyorum bu konuyla ilgili sanırım yanlış anlaşıldım. Elbette izlemediğimiz maçla ilgili yorum yapamayız ama bu oyuncular rookie olmadıkları için az çok saha içi düzen tahmin edilebilir seviyede. Hazırlık maçları ciddiye alınması gereken maçlardır tabi ki amaç kazanmak değildir o ayrı mesele Yeni sezonu tam anlamıyla yansıtmasa da illa ki ışık tutar. Söylemek istediğim buydu. Yoksa izlediğimiz takıma dair tabi ki bir eleştiri yapamayız.

Furkan, çok doğru bir noktaya parmak basarken verdiğin örnek biraz yanlış olmuş. 2014-2015 sezonu özelinde hazırlık maçlarının hiç etkisi olmadı, finansal rezalet yaşanmasa idi, şahsi fikrim sezon içinde jawai ve smith yerine iki doğru takviye ile o takım gene final 8 i zorlar ve ligde final görebilirdi.
O dönem milli takımdan geç dönen oyuncular çoğu maçı kaçırmışlardı diye aklım da kalmış bu arada, yanılıyor da olabilirim.

Neyse sonuçta hazırlık maçı senin dediğin gibi sonuç tan ziyade oyun açısıdan ne verdiği önemli. Bunu da şu anda analiz etmesi gereken teknik ekip. Biz seyredemediğimiz için şu aşamada bence ne desek, olumlu veya olumsuz anlamda, havada kalır gibi geliyor bana.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Evet hazırlık maçı , ve evet hazırlık maçları bize olumlu veya olumsuz herşeyi bütünüyle göstermez ama takım olarak hala son çeyrek kabusumuz devam ediyor . Hep seriler hep seriler ayrıca maçta skor anlamında kilitlendiğimizde acil olarak artık buna çözüm bulmamız gerekiyor . Takıma hücumcu artık her hücun varyantını oynar dedik fakat malesef hala bunu göremedik ayrıca defansif sorunlarımızda aynı devam...
Her şeye rağmen Ergin hocaya güvenimiz sonsuz.

Hevesimizi kırıyorlar !
Eurocup şampiyonu oluyor takım biz her gün girip kupayla ilgili ürün arıyoruz gsstoreda- çok özür dilerim ama- dandik bir tişörtten başka bir şey bulamıyoruz. Önemli olan destek olmak deyip alıp dolabın bir köşesine atıyoruz. Hatırlıyorum burda konuşulanları kaç ay bütçe açıklansın diye bekledik kaç ay Ergin hocanın durumunu bekledik. Hiçbir yönetici tek kelam etmedi. Fersuların genç Kazım'ların dediklerine minnet ettik.
Bu sene o sene belki de son sene kombine alalım dedik fiyatlar bir açıklanıyor yine hevesin kırılıyor. İntern halinle başkasının nöbetini tutup kombine alıyorsun çünkü arenada olmalısın.
Yeni sezon ürünler Hummeldan diyorlar sabah akşam bakıyorsun ne hazırlamışlar diye. Laboralin Trabzon'un formalarına bakıp tahmin yürütüyorsun. Takım İtalya'ya giderken giydikleri şorta elindeki çantalara bakıyorsun kimse çıkıpta tek poz ürün fotoğrafı yayınlamıyor.
İçine siner sinmez bir takım kurulmuş f4 hayalleri ortalıkta kol geziyor sen acaba diyorsun ? Hazırlık maçları var az çok ne olduğu belli olur diyorsun ama yayım yok. Tepki gösteriyorsun 20 milyon taraftarı olan klüp diyorsun ordan bir abimiz çıkıp saçma saçma boş boş konuşma 10 bin bilmem kaç dolar diyor sen bari bi el kamerası bi periscope deyip susuyorsun. En son dalga geçer gibi takımın idari menajeri lütfedip istatistik kağıdını paylaşıyor sosyal medyada ona bakıp izlemediğin maçı oynatıyorsun kafanda.
Abilerim çok tartışıldı çok kalp kırıldı bu forumda ama değmez bizim bizden başka kimsemiz yok kıymetimizi bilelim.

2016 yılında yabancı bir ülkedeki bir maçın skoruna ve istatistiğine ulaşabilmemiz de ülkemiz adına sevindirici bir gelişme!!!
Babam anlatırdı eskiden ekmek karne ile verilirmiş. nereden nereye! :)

Her konuda konuşma yeteneğine sahip Sayın Yalçınkaya inşallah maç yayını konusunda da bir şeyler söyleme lütfunda bulunur

Her maç rakip takım sayfalarına mesaj atıyorum istatistik kağıdı paylaşır mısınız diye. Onlar da yok cevabını veriyor. Sanırım maç direkt herkese kapalı oynanıyor. Acaba oynanmıyor olabilir mi diye düşünüyor insan. Bu gizlilik niye acaba, kimi kimden saklıyoruz?

Türkiye'nin açık ara ne iyi spor kulübü olup, bu kadar kötü yönetilen başka bir kulüp yoktur sanırım!! Futbol,Basketbol veya Yüzme fark etmez her branşta çok kötü yönetiliyoruz..Gerçekten Yalçınkaya'nın istatistik kağıdını paylaşması da ayrı bir rezalet..Bu işleri zaten spor sayfaları haberlerinde yapıyorlar..Vallahi usandırdınız insanı..

Ben mi yanlış görüyorum yoksa 21 tane hücum ribaundu mu vermişiz ?

3 lük denememiz 2 lik denememizden daha fazla olmuş.

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

21 tane hücum ribaundu vermiş olsak da bence biz bu sene her takıma ribaunt üstünlüğü sağlayabiliriz. Takıma en çok güvendiğim noktalardan biri o.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Russ Smith 10 sayı - 2 ribaund - 5 asist,

Orhan Hacıyeva 3 sayı - 3 ribaund - 1 top çalma,

Vladimir Micov 13 sayı - 3 ribaund - 1 asist - 1 top çalma,

Alex Tyus 9 sayı - 3 ribaund - 2 top çalma,

Can Korkmaz 3 sayı,

Deon Thompson 7 sayı - 2 ribaund - 1 blok,

Ege Arar 2 sayı - 2 ribaund,

Nenad Krstic 4 sayı - 4 ribaund,

Austin Daye 5 sayı - 4 ribaund - 3 asist - 2 top çalma,

Sinan Güler 1 ribaund - 4 asist,

Jon Diebler 10 sayı - 3 ribaund - 1 asist,