2016/2017 Yeni Kadro Yapısı ve Hazırlık Dönemi

Bu sene kurduğumuz kadroyu sanırım tek ben beğenmedim.

Euroleague de özellikle savunması kötü takımı delik deşik ederler.

1 oyuncumuz dışında savunma kökenli oyuncumuz yok.

Bizim bu sene kurduğumuz kadroyu , 4 sene evvel rezil olan Pianigiani nin FB kadrosuna benzetiyorum. Umarım sonumuz öyle olmaz.

Micov'da menisküs yırtığı tespit edildi. Ameliyat olacak dönüşü 4 hafta (İSMAİL ŞENOL)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu sene kurduğumuz kadroyu sanırım tek ben beğenmedim.

Euroleague de özellikle savunması kötü takımı delik deşik ederler.

1 oyuncumuz dışında savunma kökenli oyuncumuz yok.

Bizim bu sene kurduğumuz kadroyu , 4 sene evvel rezil olan Pianigiani nin FB kadrosuna benzetiyorum. Umarım sonumuz öyle olmaz.

Yalnız değilsin hocam..Benimde beklediğim gibi olmadı kadro özellikle Euroleague arenasında işimiz hiç kolay değil!! Ayrıca işin savunma kısmında ciddi soru işaretleri var takımın..Tek güvencemiz Ergin Ataman ama el'de belli bir kalite üstüne çıkmamız lazım ve bunu savunma yaparak yapmak gerekiyor..Umarım attığımızdan fazla yemeyiz yoksa her maçımız sıkıntılı geçer..

Belki bireysel olarak iyi savunmacı oyunculardan kurulu bir takım değiliz ama bu oyuncular ile iyi takım savunması yapabiliriz. Bunun için takımın biraz zamana ihtiyacı var diye düşünüyorum.

E5603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Emir Preldzic transferi eğer olduysa çok da olumsuz bakmıyorum. Beklenen gelişmeyi gösterememesi ve son dönemde düşüşte ama lig de yerli rotasyonu çok eksik.. Farklı pozisyonlarda oynaması ve Ergin hocanın onu iyi tanıması nasıl kullanacağını bilmesi de bizim için avantaj.

Emir transferi için sezon ortası hamlesi için ayırdığımız parayı harcayacağız gibi duruyor. Eğer böyle olacaksa kesinlikle istemem.

Emir ya da Simmons Türk rotasyonu açısından biri alınabilirdi.Ama ben de Emir'in çok yeterli bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum.Son dönemde çok formsuz.Ama yine de ligde kullanılabilir. Micov dönene kadar biraz katkı verebilir belki.Tabi olduysa.

SON DAKİKA | Emir Preldzic, Galatasaray'da !
(Fcnbasket)
348f93c989762f6031be7922665416c2.jpg