2016/2017 Yeni Kadro Yapısı ve Hazırlık Dönemi

Ergin hoca büyük bir sakatlık geçirmiş Krstic'i hem lig de hem de EL'de artı bir de Türkiye kupasında kullanacak mı?
Bana oyuncuya çok yük bindirmemek için Ergin hoca Krstic'i sadece EL'de kullanır gibi geliyor. Sadece sakatlık ve kritik play off maçları gibi durumlarda kullanabilir diye düşünüyorum

Siz ne düşünüyorsunuz arkadaşlar?

Karakterini hiç sevmem ama kadroya bi derinlik daha katılması hem de çok cüzzi bir rakama olması ikna edebiliyor beni.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ilk mesajimda schillb lie ilgili biseyler yazdim, hemen kedi ilan ettiler. insallah gonderilir ben hic utanmam, scandal felan filanda olmaz ayrica, adamin baskete penicillin gibi alerjisi var. insallah gonderilir schilb. eger gonderilirse paraya kiyip 12 eylulde koyun kesmessem ne olayim :)

Ben de forumdakilerin çoğu gibi Schilb'in gitmesini istiyorum. Takıma çok fazla bir katkısı yok. Ama Ergin hocanın onu göndereceğini düşünmüyorum. Böyle bir duyumu olan var mı?Yoksa sadece temenni mi?

Mbakwe sağlık testinden geçememiş ve serbest kalmış..Hani diyorum hali hazırda sakat adamlarla uğraşıyoruz.....Cümlenin devamını herkes istediği gibi doldurabilir :)

Schlib'in rolünü kısıtlayarak ondan verim almak oldukça zor bir iş . Emir ise ligde bize bir çok pozisyonda çeşitlilik kazandırır.Ama ne Emir nede Schlib euroligde hiç bir işe yaramayacak bence .

Galatasaray düşmanlığında nirvana yapmış fb ülker'in bizde oynayacak bir oyuncuya para ödeyecek olması nedense bana hiç inandırıcı gelmiyor. Ödeyeceklerse de bir hesapları vardır mutlaka. Emir'e "git orayı karıştır" falan mı dediler acaba? :)

GAMASPOR // "Şampiyonluk için büyük bir hamle yaptık"

ÖZEL: Sarı-kırmızılıların coachu, Emir Preldzic transferinin kendilerine önemli fayda sağlayacağını belirtirken şunları söyledi: "Emir Preldzic transferiyle, Türkiye şampiyonluğu için büyük bir hamle yaptık. Gerçekten çok iyi bir oyuncu transfer ettik. Bizim için ekonomik şartları da uygun. Yönetimimize bize verdiği destekten ötürü çok teşekkür ediyorum"

Schilb'in ne yazık ki şu andaki performansı ve Micov'un sakatlığıyla bence elzem bir transferdi. 5 numaranın 4'ünü oynayan bir adam. Tek sıkıntısı geçen yıl, daha çok yoklukların koçu olan efsanemiz Oktay Mahmuti yönetiminde kötü rotasyonda çok süre alamamasıydı. Bence şımarmamış, adam akıllı taraftarı arkasına alarak başka bir kimlik kazanabilir. Artık basketbolunun da olgun çağlarını yaşıyor zaten, Ataman yönetiminde savsaklayacağını sanmıyorum. Zira bu köprüden önceki son çıkış gibi gözüküyor. Ben açıkcası sevinirim bu hamleye, hele bir de yukarıdaki sözleşme şartları sağlandıysa.

Fbü 1 milyon dolara Emir'in kontratından çıkmış, bizde 2 senelik anlaşmışız. Fbü ücretini karşılamıyor galiba.
Tamam hocam 1 senelik 1.5m dan kontrati kalmıştı bildiğim kadariyla. 1m fener çıkmak için verdiyse 300-400 arasi da biz yıllık verdiysek aynı hesap.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Galatasaray Odeabank'ta hazırlık kampında bacağından sakatlanan Russ Smith de 10 gün kadar takımdan uzak kalacak.

Antrenman sisteminde ve sezon oncesi yuklemelerde problem oldugunu dusunuyorum. Her sezon ayni seyleri yasiyoruz cunku.

Ben bu schilb gitsincileri anlamıyorum. Siz istemiyorsunuz diye hoca oyuncu gönderecek değil. Madem daha sezon başlamadan gönderecekti sene başında neden tutsun adamı. Ergin hoca bırakmaz Schilbi...
Biraz daha akıl süzgecinden geçirmek lazım yazılanları..

2014 Dünya Kupası'nda Yeni Zelanda maçında son saniye üçlügu ile maçı kazandırmisti. Bu etransferde sonra 6 yabanci kisitlamasini düşünürsek Türkiye Sampiyonlu'gunu getirebilecek transfer bence. Yerli oyuncu statüsünde daha iyisini alamazdik . 4 pozisyonda oynayabilecek komple bir basketbolcu.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

BİLGİ | Galatasaray Odeabank'ta bacağından sakatlanan Russ Smith 10 gün kadar takından uzak kalacak (via @ismailsenol )