2016/2017 Yeni Kadro Yapısı ve Hazırlık Dönemi

İlk bastan yalan diye dusunuyordum hocanin gecen haftaya kadar soguk baktigini ve parayi saklama isteginden dolayi ama Goksenin fiyatina 2 sezonluk anlasmak uzereyiz bilgisi geldi, Fb'den milyon kontrat alan adamin senelik 300/350 araligina bize gelmesi hala uzak ihtimal geliyor bana onlarla kontrati devam ederken.

Emir'in 1.5 olan ücretinin 500 Bin Dolar ücretini GS ödeyecek. Kalan 1 Milyon Dolar'ı ise FB ödeyecek.
e8079434e62f9d11de1b35a0767a04b9.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

İlk bastan yalan diye dusunuyordum hocanin gecen haftaya kadar soguk baktigini ve parayi saklama isteginden dolayi ama Goksenin fiyatina 2 sezonluk anlasmak uzereyiz bilgisi geldi, Fb'den milyon kontrat alan adamin senelik 300/350 araligina bize gelmesi hala uzak ihtimal geliyor bana onlarla kontrati devam ederken.

Üstünü Fener tamamlayacaktır belki de. Nolursa olsun kontratından çıkma düşüncesindelerse olabilir.

Emir iyi olur ligde şu şekilde oynarız
Dentmon-Smith-Can
Sinan-Göksenin
Micov-Preldzic
Daye-Ege
Tyus-Krstic
Schilb ve Diebler ancak EL için aday olurlar bu takıma ligde benim tahminin Schilb için lisans çıkacaktır,Deon ise uzunlardan biri sakatlanırsa girer devreye.

Üstünü Fener tamamlayacaktır belki de. Nolursa olsun kontratından çıkma düşüncesindelerse olabilir.

En buyuk rakibine 350 bin euro odememek icin oyuncu verirler mi ki diyorum iste? Oturturlar kenarda :) 350 bin eurodan 2 sezonluk anlasma, Micov'un sakatligiyla da alakasi yok bu arada, bana surpriz olan bize bu para lazimdi bir seyler olabilir ilerleyen donemde, simdi onu harcadik, hayirlisi olsun.

Bu şekilde anlaşma mantıklı olmuş :) 350 bin gibi bir rakam Emir için uygundur yalnız iş paradan ziyade kafada..Umarım fenerde ki ciddiyetsizlikleri yapmaz

Ligde yabancı rotasyonumuz çoğunlukla Russ - Dentmon - Micov - Daye - Tyus - Kristic olacaktır. Micov dışında 3 numara oynayacak oyuncumuz Göksenin.

Micov 40 dakika sahada kalsa bile zaman zaman Daye'yi yedeklemek için 4'e geçecekti. Sahada son derece kısalacaktık. Lig için kesinlikle doğru bir hamle. Ben Simmons'u tercih ederdim. Ancak hocanın hücum repertuvarı daha geniş olan Preldzic'i tercih edeceği çok barizdi. Dünya Kupası'nda Preldzic'in hoca ile basketbolunu 1 gömlek yukarı çektiği düşünüldüğünde son derece makul bir hareket

En buyuk rakibine 350 bin euro odememek icin oyuncu verirler mi ki diyorum iste? Oturturlar kenarda :) 350 bin eurodan 2 sezonluk anlasma, Micov'un sakatligiyla da alakasi yok bu arada, bana surpriz olan bize bu para lazimdi bir seyler olabilir ilerleyen donemde, simdi onu harcadik, hayirlisi olsun.

Fenerbahçe'nin bize böyle şartlarda oyuncu vermesi bile transferin yapılmamasının kanıtı ya. Ne halde demek ki Emir

Nesine.com ile yıllık 450 bin dolardan anlaşma imzalamışız. Oradan gelen para ile emir transferi olmuş. Yani hala kenarda bir 500bin dolarımız duruyor :)

Futbol da Kolbein, basketbolda da Micov :(
Nedir bu menisküs yırtığından çektiğimiz ?
İlk CSKA maçının tarihi ne zaman ?
Sezon öncesini kaçıracak galiba Micov ama iyi bir profesyoneldir kendisi.
Her hâlükarda kendisini hazır tutacaktır.
İlk tek son ve en büyük sakatlığımız olsun inşAllah.

Emir transferi eğer Goksenin fiyatına ise çok iyi transfer.
Ergin Hoca ile çok iyi işler yapmıştı.
Ben çokta olumsuz bulmuyorum açıkçası.

Herkes Schilb gitsin diyor bende isterim de nerden çıktı bu onu merak ettim ?

emir en sevmediğim basketbolculardan biri. schilb'i bile bi nebze severim ama emir'den kendimi bildim bileli haz etmem ama ligde bu kadar oyuncu fakiriyken gelebilecek en iyi isimlerden biriydi. umarım takım kimyasını bozmadan iyi bir katkı verir.

Fener'in bizde oynayacak bir oyuncunun parasını verecek olması ise skandal gibi bir olay. Fener'in verdiği parayla onları parkede üzerse yaşanabilecek en haz verici işlerden biri olacağını düşünüyorum :)

Schilb kontratından çıkma ihtimalimiz var mı?

Russ- Dentmon- Can
J.Diebler- Sinan- Göksenin
Micov- Preldzic- Orhan
Daye- D.Thompson- Ege
Tyus- Krstic

Schilb kontratından çıkma ihtimalimiz var mı?

Russ- Dentmon- Can
J.Diebler- Sinan- Göksenin
Micov- Preldzic- Orhan
Daye- D.Thompson- Ege
Tyus- Krstic

Euroleague'de Ege ve Can dışarda kalır.
Ligte'de Diebler ve Deon.

Euroleague;

Russ-Dentmon-Sinan
Göksenin-Diebler
Micov-Emir
Daye-Deon-Orhan*Micov-Emir
Tyus-Kristic

Lig;
Russ-Dentmon-Can
Göksenin-Sinan
Micov-Emir
Daye-Orhan-Ege*Micov-Emir
Tyus-Kristic

1 ay önce tekrar anlaştığın adamı şu an neden bıraksın? Schilbin sezon sonuna kadar kalacağını düşünüyorum ben. Şu an öyle bir karar alınırsa da skandal olur. Belki sportif açıdan iyi olur ama kesinlikle skandal olur yani.