2016/2017 Yeni Kadro Yapısı ve Hazırlık Dönemi

Sanırım yine yayın olmayacak bunu aşağıdaki tweet'den anlayabiliriz!! Ben artık bir tek kelime dahi etmiyorum arkadaş bu kadar kötü pazarlama olamaz..Basketbol adına bize şuana dek bir tane maç izletemediler yazıklar olsun!! Kombine alın hemen alın ama bize sinerji lazım diyorlar sonra "#YenimezArmada, hazırlık maçında @Antalyaspor'un konuğu. Karşılaşmadan tüm detaylar @GSBasketbol'da" diyorlar :)

Gülermisin ağlarmısın şimdi..Kombine alacak maddi imkanım yok ama inanın olsa da sırf bu sebepten dolayı almazdım..Bu taraftar 2 ay transferlerle yatıp,kalktı!! Rezillik tek kelime ile rezillik başka hiçbir kelime ile açıklayamıyorum aslında açıklarım ama ceza alırım neyse kalın sağlıcakla..

https://twitter.com/GalatasaraySK/status/779300863038918656

20 gün sonra son şampiyon CSKA ile karşılaşacağız, ancak hazırlık programımızda Olympiacos dışında EL takımı ile maç yok?.. Ki Olympiacos da artık F4 adayı bir takım görüntüsünde değil... Kendimizi yeterince sınamadan CSKA karşısına çıkmak ne kadar mantıklıdır? Hazırlık dönemi planlanırken CSKA, Real, Barça, gibi üst seviye EL takımlarından biri ile hazırlık maçı ayarlanamaz mıydı?

Ergin Ataman'ın maç seçme huyunu da düşününce, -acaba hoca CSKA maçını gözden çıkardı mı- diye düşünmeden edemiyorum. Taraftarımızın önünde, boğucu atmosferin tesiriyle kazanırsak kazanırız, yoksa allah kerim... Ne de olsa karşımızdaki son şampiyon...

Artık bizden geçtim, bu maç Antalya Arena'nın açılış maçı değil mi?
Antalya için çok daha önemli ve tarihi bir durum değil mi?

Televizyon da yayınlanmaması Antalya adına bence çok daha vahim bir durum. Yeni yapılanmaya gidip Dodo ve Aydın Örs gibi önemli isimleri getirip kendileri için tarihi bir maçı bu kadar önemsememeleri çok ilginç

Haha GSLive buda güzelmiş!! Yarın bir gün canlı skor sitelerine rakip olacak gibiyiz tüm hızda bu anlayışla gidiyoruz..Tebrikler valla..Hadi italya da yayın yapamadınız neyse dedik kardeşim Antalyada maç ya uçakla 1.45dk böyle anlayış olamaz yaa..

Kulüp dünya markası ama yönetenler ? Ayrıca Antalyada madem atılım yapma niyetinde basketbolda önce yayın işini halletsinler gerçi kızamıyorum onlara da Abdi İpekçide olsaydı bu maç bizde vermezdik ne güzel bizim yolumuzdan ilerliyorlar..

https://twitter.com/GSBasketbol/status/779323678026829824

Keşke Antalya'da otursaydık. Bir de maç bedavaymış. Bari gidenlerden biri Periscope'tan yayın yapsa da oradan bölük pörçük te olsa izlesek. Artık Allah ne verdiyse. Düştüğümüz hallere bakın.

Bu kadar acziyete, pespaye isbilmez yonetim anlayisina ragmen taraftar olarak iyi sabir ediyoruz, takdir edilesi.
Hadi diger maclari yayinlayamadin bir nebze kabul edilebilir. Peki su maci yayinlayip taraftari mutlu etmek cok mu zordu.

İyi ki zamanında Eurolig maçlarının yayın hakkını Lig Tv almış. Düşünsenize bizimkilere kalsak Eurolig maçlarını da kesin bu şekllde takip ederdik...!