Eli belinde göbeğiyle 2 senedir top oynamayıp dünyaları kazanıyor. Dünya yıldızı olabilir ama hiçkimse Galatasaraydan büyük değil. Her sene aynı terane keyfine göre kampa geliyor hoca getiriyor hoca seçiyor. Tamam seviyoruz ediyoruz okey de bu ne biçim bir futbolculuk? Futbol oynamak haricinde her şeyi yaptı 2 senedir. Adam mekan açıyor işi var diye kampa gelmedi ya. Olanlar şaka gibi hakikaten. Darısı Selçukun başına. Kulübün başarılı olması vesaire bunlar gelip geçici ama futbolcular yönetmesin futbolcular hoca yollayıp getirmesin. Selçuku da yollarlarsa benim için okeydir. Futbolu geçtim takımda gruplaşmanın çeteleşmenin başı bunlar. Sneijderi savunurken bunları da düşünelim. Aldığı para 4.5 milyon euro+ bonuslar. Bu parayı biz Akhisarı 6-0 yenerken 3.golün asistini yapsın diye vermiyoruz sanırım.Yerli çöpler de gitmeli. Benim düşüncem armanın hakkını vermeyen herkesin gitmesi yönünde. Sneijder çok emek verdi buna yakışır bir veda da olursa bence normal bir karar olur. Umarım da başarılı olur Wesley bizden sonraki kariyerinde
SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yolladığın oyuncudan daha iyisini almadıktan sonra aynı sistem de devam edecekse 1 arpa yol gidemeyiz ama belhanda sneijderden iyi mi şimdi 10 numarasız oynamaya karar versek 4 4 2 olsa yine anlarım ama yok aynı sistem devam edecek belhandadan sneijder gibi oynamasını beklenecek ve olmuyacağı ortada takımdaki en iyi oyuncu tabiki yüksek ücret alıcak 2 milyona oynamasını mı bekliyorsun?
Sneijder çete kurmuş evet de jongu aldı dimi şöyle saçma sapan medya uydurması laflarla gelmeyin hakeme itiraz eden bile sneijder takımda kaptan olmamasına rağmen sahada en ufak bi tartışma çıkınca ilk sneijder koşuyo selçuk efendi ortada görünmezsek selçuk gitmeden sneijder gidiyorsa bu takımdan bu yıl da bir halt olmaz ve hiçde gidecek gibi durmuyo selçuk.