2017-2018 | Şampiyon Galatasaray Futbol Takımı

Aynen 4 transfer yapalım 2 orta saha , 2 bek olsun bitsin garry , sinan , belhanda , yasin kanatlar için yeter tabi kono gelse dehşet olurdu ama yapacak bişey yok bu saatten sonra acil olan yerlere hamle yapmalıyız uefa maçlarına selçuk ve tolgayla çıkarsak rakip kim olursa olsun zorlanırız.

Kesinlikle katılıyorum zaten Selçuk ve Tolga ikilisi ile başlayacaksak sezona hiç çıkmayalım daha iyi..Gerekirse kanat transferi yapılmasın onun yerine orta saha alınsın..O derece elzem bizim için..

Belhanda da dikis tutarsa ben cok umutluyum kendisinden. toparlayabilir orta sahayi, bir cok macini takip ettim nice takiminda, bir cok gol de ve golluk pozisyonda ismi vardi.

Bu kadar yatırım yapmışken kadrolara Selçuk'u yazmamalıyız. Imbula, Lemina ve Venkör'den 2'si, sağ bek(Corchia), sol bek(Clichy) ve Konoplyanka şart. Bu kadro ile ligde ve Avrupa Liginde iddialı bir konuma geliriz. Önümüzdeki senelerin de iskeleti oluşmuş olur. Sonrasında Maicon'un yanına bir stoper, Eren ve Gomis'ten farklı 3. bir forvet de olursa çok iyi olur.

Bu gelen uçaklar kadar giden uçaklar da önemli. Kadromuz şişmiş durumda, Maicon harici 5 stoper var, 2'sini göndermek lazım. Cavanda'yı, De Jong'u ve diğer işe yaramazları, yüksek maaş alıp iş yapmayanları göndermeliyiz. En az transfer kadar önemli bir durum.

Muslera - Clichy - Acerbi - Maicon - Corchia - Imbula - Lemina - Konoplyanka - Sneijder - Belhanda - Gomis'i izlemek isterim.

Bu kadar yatırım yapmışken kadrolara Selçuk'u yazmamalıyız. Imbula, Lemina ve Venkör'den 2'si, sağ bek(Corchia), sol bek(Clichy) ve Konoplyanka şart. Bu kadro ile ligde ve Avrupa Liginde iddialı bir konuma geliriz. Önümüzdeki senelerin de iskeleti oluşmuş olur. Sonrasında Maicon'un yanına bir stoper, Eren ve Gomis'ten farklı 3. bir forvet de olursa çok iyi olur.

Bu gelen uçaklar kadar giden uçaklar da önemli. Kadromuz şişmiş durumda, Maicon harici 5 stoper var, 2'sini göndermek lazım. Cavanda'yı, De Jong'u ve diğer işe yaramazları, yüksek maaş alıp iş yapmayanları göndermeliyiz. En az transfer kadar önemli bir durum.

Muslera - Clichy - Acerbi - Maicon - Corchia - Imbula - Lemina - Konoplyanka - Sneijder - Belhanda - Gomis'i izlemek isterim.

Takimin 11 oyuncusuda yabancilardan kurmussun hukmen yenilir bu takim <=-P

Nasil yani anlamadim valla, bizim ulke de isteyen takim 11 yabanci ile oynayabiliyor mu artik ?

Maç kadrosunda 11 yabancı bulunabiliyor. Toplamda da 14 yabancı alabiliyor klüpler ama 3 tanesi maç kadrosunda olamıyor.

Sahada 11 yabancı olabilir ama yedek kulübesindeki 7 oyuncuda türk olmalı yani maç kadrosundaki 18 oyuncudan 11 i yabancı olabilir en fazla böyle değişik kurallar var :)

Bosuna anlamadim demedim =))

Bu konuda en net sekilde bilgisi olan arkadaslarimizin yorumlarini bekliyoruz. simdiden tskler.

Anlaşılmayacak bir şey yok. 14 yabancı ile sözleşme yapabiliyorsun ve bunların 11'i maç için verilen 18 kişilik esame listesine yazılabiliyor. Sen istersen ilk 11'ini tamamen yabancı ile çıkartırsın.

Yabanc sınırı yukarıda gayet ne şekilde açıklanmış. Semih Kaya gibi yeteneksiz adamların, pasaportu sayesinde oynayamaması için yabancı tamamen serbest olmalı. İyi olan, kaliteli olan, topçu olan gelsin oynasın.

Bosuna anlamadim demedim =))

Bu konuda en net sekilde bilgisi olan arkadaslarimizin yorumlarini bekliyoruz. simdiden tskler.

Yalnız bu sohbette size %100 katılıyorum, alıntıladığınız açıklamalarda doğru bilgiyi olabilecek en karışık şekilde aktarmış arkadaşlar :)

Sent from my iPad using Tapatalk

Yabancı sınırını eski sisteme göre anlatırsak daha açıklayıcı olur aslında. 2014-2015 sezonunda 5+0+3'tü yabancı sınırı değil mi? Şimdi 11+0+3 işte. Ayrıca bazı kazanılmış hak istisnaları dışında yabancı milli takımlarında oynayan Türk vatandaşı futbolcular da yabancı sayılıyor artık.

Bir süreç daha kötü yönetilemezdi. Sneijder gibi sözleşmeli oyuncuyu oynatıp katkı almak varken göndermeye, bu da yetmezmiş gibi taraftarın gözünde değersizleştirmeye çalışıyorlar. Tudor da kukla olmuş, ne söylenirse onu yapıyor. Galatasaray tarihinin tartışmasız en yüz kızartıcı yönetimiyle karşı karşıyayız. İzlemeyeceğim, desteklemeyeceğim, kuruş harcamayacağım. Resmen soğuttular. İnşallah başarılı olamazsınız ve defolup gidersiniz.

Sneijder gibi yıldız daha gitmeden formasını başkasına vermek nasıl bir terbiyesizliktir? Allah aşkına gidin, Galatasaray markasını daha fazla rezil etmeyin.

Şu takımda bir sürü çer çöp oyuncu varken, maliyetini bahane edip Sneijder'i yollamaya çalışmak, ancak Dursun Özbek gibi bir vizyonsuza yakışırdı.

Yan pas yapmaktan başka bir numarası kalmamış Selçuk takımda dururken, kötü geçtiği iddia edilen sezonda ligin asist kralı olmuş bir oyuncuyu göndermek için uğraşıyorsunuz. Allah sizi nasıl biliyorsa öyle yapsın.

Süper Lig'in ilk haftasında sahamızda Kayserispor ile karşılaşıyoruz, ilk derbide 9. haftada yine iç sahada Fenerbahçe'ye karşı oynayacağız. 10. haftada Trabzonspor, 14. haftada Beşiktaş ile deplasmanda karşılaşacağız.

2017-2018 lig fikstürümüz:

1. HAFTA
Galatasaray - Kayserispor

2. HAFTA
Osmanlıspor - Galatasaray

3. HAFTA
Galatasaray - Sivasspor

4. HAFTA
Antalyaspor - Galatasaray

5. HAFTA
Galatasaray - Kasımpaşa

6. HAFTA
Bursaspor - Galatasaray

7. HAFTA
Galatasaray - Karabükspor

8. HAFTA
Konyaspor - Galatasaray

9. HAFTA
Galatasaray - Fenerbahçe

10. HAFTA
Trabzonspor - Galatasaray

11. HAFTA
Galatasaray - Gençlerbirliği

12. HAFTA
Başakşehir - Galatasaray

13. HAFTA
Galatasaray - Alanyaspor

14. HAFTA
Beşiktaş - Galatasaray

15. HAFTA
Galatasaray - Akhisar Bld

16. HAFTA
Malatyaspor - Galatasaray

17. HAFTA
Galatasaray - Göztepe

Yeni sezon tüm camiamıza hayırlı olsun, inşallah sonu şampiyonluk olur.

Son düzenleme: