2017-2018 | Şampiyon Galatasaray Futbol Takımı

Süper Lig'in ilk haftasında sahamızda Kayserispor ile karşılaşıyoruz, ilk derbide 9. haftada yine iç sahada Fenerbahçe'ye karşı oynayacağız. 10. haftada Trabzonspor, 14. haftada Beşiktaş ile deplasmanda karşılaşacağız.

2017-2018 lig fikstrümüz:

1. HAFTA
Galatasaray - Kayserispor

2. HAFTA
Osmanlıspor - Galatasaray

3. HAFTA
Galatasaray - Sivasspor

4. HAFTA
Antalyaspor - Galatasaray

5. HAFTA
Galatasaray - Kasımpaşa

6. HAFTA
Bursaspor - Galatasaray

7. HAFTA
Galatasaray - Karabükspor

8. HAFTA
Konyaspor - Galatasaray

9. HAFTA
Galatasaray - Fenerbahçe

10. HAFTA
Trabzonspor - Galatasaray

11. HAFTA
Galatasaray - Gençlerbirliği

12. HAFTA
Başakşehir - Galatasaray

13. HAFTA
Galatasaray - Alanyaspor

14. HAFTA
Beşiktaş - Galatasaray

15. HAFTA
Galatasaray - Akhisar Bld

16. HAFTA
Malatyaspor - Galatasaray

17. HAFTA
Galatasaray - Göztepe

Yeni sezon tüm camiamıza hayırlı olsun, inşallah sonu şampiyonluk olur.

İlk 8 haftada 6 galibiyet 2 beraberlik almak lazım..Daha sonra zorlu bir dönem var önümüzde..İlk 8 maça iyi bir başlangıç yaparak girersek devamını getiririz..Yeni sezon takımımıza hayırlı olsun..

Moderatör tarafında düzenlendi:
Topu bırak, tükürüğü bile geriye atıp kendi suratına tüküren bir adamın kaptan olduğu takımdan ne olacak ki? Rakip takımın oyuncuları ile bizim oyuncular arasında fark yok. Büyük paralar alıyorlar diye iyi topçu sanılıyorlar. Basketbolun bütçesini düşürüp bunların parasını ödemeye devam etsinler. Tudor-Dursun ikilisi ikinci lige de düşürürler bu takımı.

Juventus' u elerken Mancini ve Ünal Aysal' ı istifaya davet eden sözde taraftar grubu ultraslan, Östersund gibi boş bir takıma leş bir futbolla yenilgiye bakalım ne yapacak ? Kombinelerin hatrına susacak mı yoksa Alpaslan Ağabey' in manifestosunu hatırlayıp yönetime gerçek tepkiyi koyacak mı hep beraber göreceğiz ! Nereden nereye geldik 2 sene içinde, kafayı yiyeceğim...

Sinirden ve üzüntüden uyku uyuyamadım.3 sene önce ligi ve büyük bir ihtimalle Avrupa' yı domine edecekken, vizyon sahibi,düşmanlara karşı cevabını verebilen, geri dönüşü olmayan bir başkana ve harika bir futbol takımına sahipken nerelere geldik.Önce Yıldırım Demirören oyunları, sonra da çıkarcı Galatasaray taraftarının baskısıyla önce başkan gitti, sonra takım dağıldı.Başımıza da çapsız,vizyonsuz ve ahlaki değerlerini yitirmiş bir başkan ve sırasıyla teknik direktörlük kavramları olmayan Hamza,Riekerink ve Tudor geldi. Bir kulüp futbolda, basketbolda bu kadar kısa sürede anca böyle yıkılırdı.Bunu yapanlarda içimizden.Yazıklar olsun bizi bu hallere düşürenlere.Şimdi gurur duyun Dursun Özbeğinizle...

Tudor, Dursun, Selçuk, Yasin, Carole... Bunların olduğu takım benim takımım olamaz. Hadi şimdi Sneijder nefretiniz kurtarsın sizi, reziller!

Acil bir operasyonla Tudor, Leşçuk, Carole vs. kovulup takımın başına da Lucescu getirilmeli. Dursun da ilk seçimde gider.

Adını bile söyleyemediğimiz takıma 2-0 yenildik. Telafisi ancak 5-0 ile olur ama bu yeteneksizler yapabilir mi göreceğiz. Yapamazlarsa o stat başlarına yıkılır.

Hayatımda ilk defa Galatasaray başarısız olsun istiyorum, başarısız olsun ki bu kafatasçılar Dursun'u bir daha seçmesin, seçemesin.

Dün maçtan sonra uyuyamadım, sinirden elim ayağım titredi. Maça üzüldüğüm kadar maçtan sonra Tudor'un açıklamalarına, saçmalamalarına üzüldüm. Geçen sene hemen hemen hedef maçların hepsini kaybeden, çoğunda rakibe ezilen, kendi sahasında kötü Fener'i bile yenemeyen Tudor ile devam etmek, bir de iyi kadro verip Tudor'a al bizi şampiyonluğa götür demek intihar oluyor galiba. Tudor'da adam yönetimi yok, iletişim zayıf, dünkü maçtan sonra teknik, taktik zaten konuşmaya gerek yok. Sürekli Tudor'un takım üzerindeki değişikliklerinden bahsediliyor; ben bir tane değişiklik göremedim. Yine aynı adamlar, yine aynı temposuz, yavan futbol. Tudor'un performansı şu ana kadar rezalet.

Bu takımın iskeleti yok, temeli zayıf, kolonları sallanırken, çatısı nasıl olsun diye tartışmaya başladık. Önce iskeleti tamamlamalıydık. Belhanda'ya 10m euro bağlayacağımıza, Sneijder'i kazanmalıydık. Sağ bek peşinde koşacağımıza, önce 2 orta saha almalıydık. Şubatta lige havlu atmışken bu transferlerin hepsi de haziranda bitmeliydi. Ama bu yönetim ve futbol aklını düşünüce yaşananlar normal.

İster Messi, ister Ronaldo gelsin, fikrim sabit ve değişmez; Dursun Özbek, Galatasaray'ın başına atanmış kayyumdur. Galatasaray'ın içini boşaltmaya, Galatasaray'ı değersizleştirmeye gelmiştir. Takım elbise bile seçemeyen adama "al Galatasaray'ı yönet" diyen kim varsa Allah belasını versin. İSTİFA, azıcık onurunuz varsa İSTİFA!

Hemen maçtan sonra dumanlı kafaya yazmak istemedim ama zaman geçtikçe sakinleşeceğine tepem atıyor. Uzun yıllar sonra ilk kez bir maçı neredeyse 90 dakika izledim ve yorumlarını dinledim. Her branşta rakibini alkışlamak zorunda bırakılan Türk sporunun kurucu atası, Türk olmayan takımları yenmek için kurulan ama son yıllarda bırak yabancıyı yenmeyi, ülke içinde bile rakiplerinin başarısının alkışlamak zorunda bırakılan Galatasaray’ın lokomotif branşında bazı isimler hakkında kısaca naçizane yorumum.

1-Teknik direktör diye sahaya çıkan hödük (TDK-Hödük: örgüsüz, kaba, anlayışı kıt kimse, korkak, ürkek kimse-Hakaret etmek için değil kelime manası ile kullandım): Tudor 800.000 €

2-Değil Galatasaray geçen sene kümü düşen Adana’da oynayamayacak futbolcu müsveddeleri:
Cavanda 875.000 € + Puan Başına 4.000 €
Lionel Carole 700.000 € + Maç Başı 15.000 €
Tarık Çamdal 1.400.000 € + Maç Başı 10.000 €
Ryan Donk 1.500.000 € + Maç Başı 15.000 €
Tolga Ciğerci 2.000.000 € + Puan Başına 5.000 € (Herta Berlin’den aldığı 370, vergi ile yaklaşık 200.000)
Yasin Öztekin 1.100.000 € + Maç Başı 10.000 € (Beyzade milyonu beğenmiyor, zam isterim diyormuş)

3-Galatasaray’da belki a takıma idman versin diye kadro dolduracak adamlar:
Serdar Aziz 2.000.000 € + Galibiyet Başı 15.000 €
Koray Günter 900.000 € + Maç Başı 7.500 €
Martin Linnes 950.000 € + Maç Başı 10.000 €

4-Hizmetiniz için teşekkürler deyip yol verilmesi gerekenler:
Selçuk İnan 2.850.000 € + Maç Başı 25.000 €
De Jong 2.850.000 € + Puan Başına 5.000 € (20 maç üzeri + 250.000 €) (Maaş rakamları internette yazılanların bir derlemesidir, yanlışlıklar olması mümkündür)

Elinde aktif futbol hayatı devam eden en önemli 10 numaralardan birisi var; itibarsızlaştırmak için herşeyi yapıyor ama onu da beceremiyorsun, kampa almıyor Florya’da tutuyorsun. Ama kamptaki Semih, Adını bilmediğim kaleciyi satıyorsun. Bak dursun aga oteli nasıl işletiyorsun bilmem ama "benim malım para etmez yan tezgahın malları daha iyi dersen" müşteri sana gelmez agam.
Teknik direktör denen hödük, sen nasıl bir taktik dehasın ki Sneijder gibi bir adama sahada yer bulamıyorsun. Bu nasıl bir sistemdir ki Selçuk, Tolga, Yasin oynayabiliyor da Sneijder sistemi bozuyor. Onun etinden, süründen yararlanmak gerekirken nasıl kapı dışarı ediyorsun. Sneijderspor taraftarı değilim; ancak, Wesley Sneijder 3.850.000 € + Maç Başı 20.000 € diğer futbolcumsulara 60 milyon € ve suçlu Sneijder.
Aldığın adamlar patlama yapacak denen ama her alanın elinde patlayan Belhanda iyileşse bile rövanşdan önce sakatlanır(10 numara ile şu durumda Ali Sami Yen çimlerine çıkamaz bence); kulüp doktoru bile her an bayılabilir dediği Gomis.Ve daha alınacak +30 yaş üstü adamları tarayan sportif direktör-başkan denen adam.
Bu sene ligde 4.'lük bence şampiyonluk kadar önemli bir başarı olacaktır.
Getirdiklerini de alsın DURMASIN GİTSİN

Son düzenleme:
Haftaya stadı fullememiz lazım. Bu turu geçemezsek fena rezil oluruz ve çökeriz. Açıkçası şu an bunu kaldırabilecek bir durumda değilim, hiçbir Galatasaray sevdalısı da kaldıramaz bunu. Öyle ya da böyle 4 5 atarız onlara. Stadı fulleyip bunu yapmamız lazım

SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Haftaya stadı fullememiz lazım. Bu turu geçemezsek fena rezil oluruz ve çökeriz. Açıkçası şu an bunu kaldırabilecek bir durumda değilim, hiçbir Galatasaray sevdalısı da kaldıramaz bunu. Öyle ya da böyle 4 5 atarız onlara. Stadı fulleyip bunu yapmamız lazım

SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Açıkçası ben turu geçme taraftarı değilim, mümkünse yenilerek elenelim.Çünkü bunu hakediyoruz.İyice dibi görmemiz gerek. 2011'de ligi 8. bitirmiş Avrupa'ya gidemeyen leş kadroya, Muslera,Eboue,Ujfalusi,Melo,Elmander gibi yıldızları saatler içerisinde getiren,o sene şampiyon olan kadroya Drogba,Sneijder gibi Galatasaray taraftarının anca rüyasında göreceği oyuncuları zorlanmadan getiren Ünal Aysal' ı küfür ede ede gönderen bu taraftara herşey müstehak.Önce Duygun sonra da Dursun denen çapsızlarla Galatasaray' ın maddi manevi çökmesine sebep olanları asla affetmeyeceğim. Evet elenelim.Bu kadroyla, bu başkan ve teknik kadroyla avrupada rezil olmaktansa gidemeyelim tur filan.

Ha bu arada, Ontiverio, Hajroviç'e çok para verildi diye algı yaratanlar, şu anda Galatasaray' ın taşınmazlarının satılıp paraların çöplere verilmesine sesini çıkarmıyor ne yazıkki.Beter olalım cidden.

Şunu belirtmek isterim amacım Tudoru savunmak değil yalnız Sneijderin gönderilmesinin sebebi yönetimdir!!! En başından beri bunu istiyorlardı ve sonunda yaptılar!!! Otursunlar yarattıkları GS'yı izlesinler!!!

Bu yönetim olduğu müddetçe Mourinho-Conte-Guardiola 3'lü gelse bir şey fayda etmez!!! O derece vizyon yoksunu bunlar..Bu takımın orta sahası değişmeden, bu yönetim gitmeden öyle başarı falan beklememek lazım..Transferler iyi ama bu adamlar Messiyi getirse ertesi gün itibarsızlaştırır!!!

Elinde Sneijder var belki de kariyerin de kendini en fazla kasacağı zorlayacağı son sezon Dünya Kupasından dolayı sen onu yolluyorsun güya maddi sebeplerden .Belhanda ya 8 verdin yıllık 3 kusur veriyorsun kariyerinde sadece 2-3 sene iyi oynamış bir oyuncuya .Madem maddiyat Selçuk u da göndermeyen şerefsizdir.