2017/2018 Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi

Sakarya Beşiktaş karşısında inanılmaz saçmaladı. 68-63 den 68-72 yaptıktan sonra 5 hücum üst üste top kaybettiler potaya top atamadan. Beşiktaş'ta kaçırdı ama topu attılar hiç olmazsa. 69-75 bjk 2 atış son 4 saniye.

Vesely çirkeflikte çığır açıyor. Geçen seneden zaten sabıkalıydı. Bir de gidiyor Doğuş'u itiyor. Biz de bu adamı basketçi diye izliyoruz.

Jan Vesely yine çirkefligini sergiledi. Tabii her zamanki gibi ceza almaz.

Murat Muratanoğlu'da "Doğuş, Vesely'e kendini ittirdi diyor". Ayıptır, işini adam gibi yapmak bu kadar mı zor!

Vesely çirkeflikte çığır açıyor. Geçen seneden zaten sabıkalıydı. Bir de gidiyor Doğuş'u itiyor. Biz de bu adamı basketçi diye izliyoruz.
Yalnız bu yorumu tarafsız olarak yapmış olman mümkün değil. Doğuşun yaptığı (adamı kolundan yakalayıp kündeyle üatünden atması) ve sonra da diklemesi asıl eleştirilmesi gereken hareket. Vesely de mal gibi (ki yüzünün üstüne korumasız olarak düştü ama genede kendine hakim olması gerekirdi) haklıykennhaksız duruma düştü. En adil karar ikisinin birden ihraç edilmesiydi.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

O değil de Lig maçında dahi süre almayan Sinan- Barış-Melih ve sakatlıktan çıkan Dixon 4 lüsünün böyle saçma bir açıklama yapıp Milli takıma gelmiyor olmaları da hayli enteresan . Büyük yüce eski kaptanımız yeni mesleği olan havluculuğa adım adım ilerliyor . Ligde ortalama 16,2 dakika EL ' de 2.6 dk süre alıyor . EL 'de 3 maçta kadroya dahi giremeyen Barış Hersek Ligde 6.5 dk ortalamasına sahip . FB DOĞUS 'un büyük kaptanı Melih ise Ligde 19.2 dk süre alıyor , EL ' de ise bu süre 4.6 dk . Hepsinin toplamının 1 oyuncu etmemesi ve bu oyuncuların böyle bir açıklama yapmaları Türk basketbolcuların geldiği noktayı gösteriyor . Saygılarımla

Vesely gibi spor düşmanı çirkefleri her maç diskalifiye etmek gerek. Daçka biraz farkı açınca satılık spiker Murat ve satılık yorumcu Tufan'ın da sesleri kısılıverdi. Moralleri bozuldu beyefendilerin.

Sinan sen de iyi salla havluyu.

Son düzenleme:
Sosyal medyada gibi sağa sola saldırıyor şikeciler kendi çirkef oyuncularına bakmadan. Neymiş Doğuş Özdemiroğlu Galatasaraylıymış, Göksenin'in arkadaşıymış o yüzden böyle yapmış. Tehditler, küfürler vs.

Bir camia oyuncusundan taraftarına, yönetiminden her branşına bu kadar mı pislik olur ya.. Tez zamanda Türk sporundan silinmeniz dileğiyle şikeciler!

Moderatör tarafında düzenlendi:
Vesely çoklukla kötü niyetli, insani akıl olarak da zayıf bir isim olsa da bu pozisyonda asıl ahlaksızlık Doğuş'un yaptığıydı bence. Havadaki oyuncunun koluna öyle asılmışken iyi ihtimal çıkmaması, kötü ihtimal kırılmaması Vesely'nin şansı. Sonraki sinirini de anlıyorum. NBA'de olsa büyük ihtimal Flagrant 1 ve diskalifiye çıkardı karşılıklı. İki tarafa da normal faul çalınması işin asıl saçmalığı zaten. N'diaye'nin bacağını kırmaya çalışan Olcay şerefsizine sırf maç Trabzon'da oynanıyor diye sarı kartıyla gelen Halis Özkahya gibi. Eyyam her yerde ne yazık ki.

Onun dışında Fenerbahçe'nin geri dönüşüne saygı duymakla birlikte spikerlerin Darüşşafaka'dan yabancı takım gibi bahsetmesi işin doğasına ters. Doğuş'un yaptığının aynı kötü niyetlisini geçen yıl Giresun'da Vesely yapmıştı, aynı tepkiyi verdiklerini hatırlamıyorum. Fenerbahçe basketbol şubesi zaten her alanda ülkenin geneline göre fazla iyi yönetilen bir kulüp, bir de medyanın abartılı desteğine ihtiyacı yok. Hele Doğuş kendini ittirdi filan çirkin. Etek giydi diye tecavüzü hak etti diyen yobazlar gibi, çok yersiz.

O değil de Lig maçında dahi süre almayan Sinan- Barış-Melih ve sakatlıktan çıkan Dixon 4 lüsünün böyle saçma bir açıklama yapıp Milli takıma gelmiyor olmaları da hayli enteresan . Büyük yüce eski kaptanımız yeni mesleği olan havluculuğa adım adım ilerliyor . Ligde ortalama 16,2 dakika EL ' de 2.6 dk süre alıyor . EL 'de 3 maçta kadroya dahi giremeyen Barış Hersek Ligde 6.5 dk ortalamasına sahip . FB DOĞUS 'un büyük kaptanı Melih ise Ligde 19.2 dk süre alıyor , EL ' de ise bu süre 4.6 dk . Hepsinin toplamının 1 oyuncu etmemesi ve bu oyuncuların böyle bir açıklama yapmaları Türk basketbolcuların geldiği noktayı gösteriyor . Saygılarımla

imzamı atıyorum altına, bravo

Darüşşafaka baştan sona ben maçı alıcam diye oynadı, aldı da. Onlar da 5 atlet biz de ama öyle bi kimya kurmuş ki Blatt.. Oyuncular da çok iyi seçilmiş.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Vesely, Doğuş tarafından kündeye getirildi tamam. Ama orada ona sportmenlik dışı verirsin. Maçtan ihraç etmezsin. Hadi maçtan ihraç ettin diyelim, Vesely'nin yaptığı hareket de doğru bir hareket değil, canı yandı diye gitsin o zaman adamın gözünün ortasına koysun bir tane haklı mı görülecek bu? Ben Vesely'yi çirkef derken sadece bugünü kastetmiyorum. Daha önce çoğu maçta gördük. Galatasaray maçlarında da en fazla çirkefleşen oyuncuların başında geliyor. Geçen sene de forumda Vesely bir çok kez tartışıldı. Bunu bir Wanamaker ya da Melli için söylemem. Ama Vesely zaten geçen seneden mimlenmiş bir oyuncu. Oyuncu olarak iyi olabilir ama benim tasvip ettiğim hareketlerde bulunan birisi değil.

Maça gelince, hiçbir maçta bu maçtaki kadar Fenerbahçe aleyhine düdük çalınan bir maç görmedim. Ama bu çalınan düdükler yanlıştı anlamında değil.Düdüklerin çoğu doğruydu.Ama Fener geriye düşmeyi hazmedemediğii için ve ilk defa daha hakkaniyetli bir yönetimle karşılaştığından dolayı isyan etti. Kendince isyanında haklıdır. Biz de olsak ederdik. Ama bence kararların çoğu doğruydu. Fenerin hem medya hem de federasyon tarafından korunduğunu ben ve benim gibi pek çok başka takıma gönül veren taraftarlar tarafından söylenmektedir. Bunun ben de yanlış olmadığını düşünüyorum. Daçka'nın Feneri Vesely'nin ilk yarıda atıldığı, Sloukas,Thompson ve Datome'nin 5 faulle oyundışı kaldığı maçta yenmesi kadar doğal birşey yoktur. Ama Fenerin geri gelmesi tabiki takdir edilebilir. Ama zaten bu onların diğer takımlardan çok daha fazla bütçeleri olması ve başlarında Obradovic bulunmasıyla açıklanabilir. Fenerin zaten bu bütçe ve Obradovicle korunmaya ihtiyacı yok. Medyanın bu yanlı yorumları maksadını aşıyor. Hakemlerin de Fenerin sert oyununa izin vermesi de maksadını aşıyor bence.

Son düzenleme:
Vesely, Doğuş tarafından kündeye getirildi tamam. Ama orada ona sportmenlik dışı verirsin. Maçtan ihraç etmezsin. Hadi maçtan ihraç ettin diyelim, Vesely'nin yaptığı hareket de doğru bir hareket değil, canı yandı diye gitsin o zaman adamın gözünün ortasına koysun bir tane haklı mı görülecek bu? Ben Vesely'yi çirkef derken sadece bugünü kastetmiyorum. Daha önce çoğu maçta gördük. Galatasaray maçlarında da en fazla çirkefleşen oyuncuların başında geliyor. Geçen sene de forumda Vesely bir çok kez tartışıldı. Bunu bir Wanamaker ya da Melli için söylemem. Ama Vesely zaten geçen seneden mimlenmiş bir oyuncu. Oyuncu olarak iyi olabilir ama benim tasvip ettiğim hareketlerde bulunan birisi değil.

Maça gelince, hiçbir maçta bu maçtaki kadar Fenerbahçe aleyhine düdük çalınan bir maç görmedim. Ama bu çalınan düdükler yanlıştı anlamında değil. Fenerin hem medya hem de federasyon tarafından korunduğunu ben ve benim gibi pek çok başka takıma gönül veren taraftarlar tarafından söylenmektedir. Bunun ben de yanlış olmadığını düşünüyorum. Daçka'nın Feneri Vesely'nin ilk yarıda atıldığı, Sloukas,Thompson ve Datome'nin 5 faulle oyundışı kaldığı maçta yenmesi kadar doğal birşey yoktur. Ama Fenerin geri gelmesi tabiki takdir edilebilir. Ama zaten bu onların diğer takımlardan çok daha fazla bütçeleri olması ve başlarında Obradovic bulunmasıyla açıklanabilir. Fenerin zaten bu bütçe ve Obradovicle korunmaya ihtiyacı yok. Medyanın bu yanlı yorumları maksadını aşıyor. Hakemlerin de Fenerin sert oyununa izin vermesi de maksadını aşıyor bence.

Vesely nin hareketi ihraçlık zaten tartışılacak birşey yok. Orada sakin kalsa sportmenlik dışı ile oyuna devam edecektik ama verdiği tepkiyi de yaşadıklarına bakmadan çirkeflik demek haksız.
Maça gelirsek, vasat üstü takımlar bizi hep zorlayacaktır, çünkü koç rotasyonu geniş tutup as oyuncuları dinlendirmek istiyor. Ahmet-Barış bir arada ancak bu sebepten oynar. Mart-Nisandan sonra yavaş yavaş formunu arttırır takım. Daha da Kalinic ve Bobby dönecek. Siz ne kadar eleştirseniz de Sinan da sürelerini arttıracak. Melih i bilemiyorum, 1-2 hafta iyi sonra saçmalamalar..

Sent from my iPad using Tapatalk

Forumu okuyunca, II.yarı direk maçı açıp izledim ben. Güzel çekişmeli maçtı. Darüşşafaka hak etti. Wilbekın'ın el üzerinden,geriden her yerden attığı girdi harika oynadı. Onun harici; Darüşşafaka pota altından çıkan topta, hakemin kimden çıktığına karar verememesi ve ekrana bakmaması nasıl iş anlamadım :) Pota altı hakemi sıvadı resmen o pozisyonda.

Euroleague ve Ligde hakemler biraz olsun adam gibi maç yönetse Fenerbahçe Doğuş maçları 4 kişi tamamlar.

Yaptıkları savunmanın en önemli yanı oyun dışı sertlik. İlk defa bir maçta buna ceza kesildi, isyan ediyorlar, alışkınlar tabii hakemleri arkalarına almaya.

Son düzenleme: