2017/2018 Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi

Ben de bu pozisyonda çok bir abartılı hareketini görmedim Vesely nin. Green gelip arkadaşını kaldırırken hafifçe itmiş. Karşılık verse haksız derim ama daha bir şey yapmadan Obekpa gelip itiyor. Yani belki de Rasim Başak, Kaya Peker, Semih Erden gördükten sonra çirkefliğe duyarlılık seviyem çok yükselmiş de olabilir :) En son burada Semih Erden bize gelsin filan deniyordu gerçi... Zaman ne tuhaf şey.

Bayça kardeşim, sadece söylediğin 2 olay (Baskonia maçını izlemedim) özelinde konuştum.
Rakipler içinde en kolayı Vesely üzerine oynamak.
Benimde onaylamadığım hareketleri var ama bence sende taraftar gözüyle bakıyorsun.
Konu gelmişken kendisini de muhabbete dahil edeyim, Aykut da öyle :).
Birde, basketboldaki sportmenlik dışı her hareket bir değerlendirilmemeli bence.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Ayhan abi ben Vesely yi boyle goruyorum. Cirkef oldugunu dusunuyorum. Olaylarin hep icinde oldugunu dusunuyorum. Son dacka macinda kundeye gelmis olabilir ama sonra gidip dogusu iten kendisi. Baskonia macinda sportmenlik disi faul yapiyor.itiraz. bugun hucum faul yapiyor ittiraz. Sonra haksiz sekilde ittirildi ona birsey demiyorum. Ama her macta bir olayi var. Bak bundan sonra fb maci izleyince daha dikkatli bakicam ne kadar provakatorluk yapiyor. Buna katilmak zorunda degilsin tabi abi. Ama gecen sene den beri . Ekpe boyle degildi mesela. O boyle bir oyuncu degil. Ya da bu sene Melli
Sadece niye Vesely'yi kizdirsinlar o zaman? Iyi oyuncu olabilir ama ben Avrupa da Reyes gibi bir oyuncu oldugunu dusunuyorum. Bu benim fikrim tabiki.

Ben de bu pozisyonda çok bir abartılı hareketini görmedim Vesely nin. Green gelip arkadaşını kaldırırken hafifçe itmiş. Karşılık verse haksız derim ama daha bir şey yapmadan Obekpa gelip itiyor. Yani belki de Rasim Başak, Kaya Peker, Semih Erden gördükten sonra çirkefliğe duyarlılık seviyem çok yükselmiş de olabilir :) En son burada Semih Erden bize gelsin filan deniyordu gerçi... Zaman ne tuhaf şey.

Semih Erden, Jan Vesely'nin yanında melek kalır.

Bunun dışında Jan Vesely'nin çirkef olduğunu söylemek çirkef olarak nitelendirilen oyuncuları takımında görmek istemiyorum demek olmuyor. Nasıl bir bağlantı kuruyorsunuz onu anlamadım.

Bayça kardeşim, sadece söylediğin 2 olay (Baskonia maçını izlemedim) özelinde konuştum.
Rakipler içinde en kolayı Vesely üzerine oynamak.
Benimde onaylamadığım hareketleri var ama bence sende taraftar gözüyle bakıyorsun.
Konu gelmişken kendisini de muhabbete dahil edeyim, Aykut da öyle :).
Birde, basketboldaki sportmenlik dışı her hareket bir değerlendirilmemeli bence.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Jan Vesely beğendiğim bir oyuncu değil, ama her olayın içinde olan, her kavgada yer alan, sürekli kendini yere atan, tiyatro konusunda İspanyollardan daha beter oyuncu. Fenerbahçe'li olarak kabul etmemenizi anlıyorum.

Sizin gereksiz laf sokma gibi bir huyunuz var sanirim. Benim yazdiklarimi da dikkatli okumamisiniz. Ben burada vesely tamamiyla haksiz demedim ya da obekpa hakli demedim. Vesely cirkef ve olaylarin icinde bulunuyor dedim. Hem vesely ile semih ne alaka simdi? 2-3 ay once yaptigimiz tartismayi isitip isitip temcit pilavi gibi onume koymussunuz. Semih gelseydi iyi olurdu evet hala daha destekliyorum o fikrimi. Ege den daha basarili olacagina eminim. Egeyi de goruyoruz.

Sizin gereksiz laf sokma gibi bir huyunuz var sanirim. Benim yazdiklarimi da dikkatli okumamisiniz. Ben burada vesely tamamiyla haksiz demedim ya da obekpa hakli demedim. Vesely cirkef ve olaylarin icinde bulunuyor dedim. Hem vesely ile semih ne alaka simdi? 2-3 ay once yaptigimiz tartismayi isitip isitip temcit pilavi gibi onume koymussunuz. Semih gelseydi iyi olurdu evet hala daha destekliyorum o fikrimi. Ege den daha basarili olacagina eminim. Egeyi de goruyoruz.

Size cevap olarak yazmadım Vesely hakkındaki görüşümü. Bence de çirkef bir oyuncu zaten, ben bu hareket özelinde yazdım görüşümü. Semih Erden olayını da sizinle konuştuğumuzu unutmuşum, siz söyleyince hatırladım. Evet, zaman sizi haklı çıkarmış gelinen noktada. Sizinle ilgili yazmadım ama özür dilerim. Saygılar.

Feneri görünce mantığını aklını yitiren taraftarı yüzünden Trabzonun kaybettiği kaçıncı fener maçı acaba bu maç. Daha maç başlamadan iki anons ve 20 sene öncede kalan konfeti yağmuru. Yahu hiç mi akıl mantık yok bunlarda. Ortaya çıkan gerilimde de Opekba denilen zekası kıt arkadaş durup dururken saçma sapan bir şekilde olay çıkartıyor. Ortada kavga yok didişme yok gerilim yok sen arkasını dönüp uzaklaşmakta olan adamı neden itiyorsun. Üstelik biri araya girmese fiziksel saldırıda da bulunacaktı. Böyle aptal adamları parkeye bile almamaları lazım. Vesely'nin zaman zaman abartmaları flopları falan oluyor ama o bile bu pozisyonda hiçbir şey yapmadı. Gerçi Opekba yapmasa taraftar kendini attıracak başka bir bahane bulurdu.

Trabzonun yerinde olsam fener maçlarına seyircisiz çıkarım maç içinde zaten seyircisiz kalacaklar hiç değilse ceza almaz psikolojik olarak tükenmezler. Olaylar sonrası Trabzon sahadan silindi gitti. Basketbol gibi güzel sporun içine bu futboldan gelme holiganlar başarıyla ediyorlar. Maddi yönden zor zamanlar yaşayan basketbol şübesine okkalı bir ceza getirdiler. Afferin onlara salaklıklarıyla gurur duyabilirler şimdii.

Trabzon maçında ki tribün olaylarının sebebi tribün liderleri,reisleri,amigoları artık ne diyorsanız 4. anonsa kadar ana avrat küfür etmelerine olanak veren,yönlendiren kafası basketbolla sıfır bilgi dolu olan daha sonra malum sahada ki gerginlikten sonra taraftarın iyice çığırından çıkması sonucu taraftarların sahaya girmeye çalışması sırasında polisin ve özel güvenliğin yanında sözde engelliyormuş gibi yapıp iyi taraftar olarak gözükmeye çalışan ama kendi taraftarını iten,küfür eden hatta vuran o spor katili kişilerdir.

Bu tiplerin bütün tribünlerde örnekleri vardır gören görmüştür. Bu asalak tipler tribünlerden temizlenmedikçe bir spor izleme kültürünün oluşması imkansızdır.

Saha içinde ki gerginliğe gelince Fenerli sporcu çok iyi profesyonel olduğu için ortamı germe çabası sonucu TS sporcuların bu tuzağa düşmesi sonucu ortaya çıktı.

Fenerli sporcunun ne kadar düzgün bir sporcu kişiliğinin olduğunu farkın 20'lerin üzerinde olduğu sırada TS benchine sayı attıktan sonra dönüp sırıtmasın da görebilirsiniz.

Anadolu Efes , Beşiktaş Sompo Japan'e kaybetti. Perasovic yarın yolcu olabilir. Dolayısıyla çıkan haberler doğruysa Radonjic Efes'e gelecektir.

Vesely ile sezon başlamadan baya bi konuşmuş Obra belli. Kendini iyi frenliyor bu sezon dikkat ettim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde 9. Haftanın Sonuçları, Puan Durumu ve 10. Haftanın Maç Programı:

9. Haftanın Sonuçları:

Demir İnşaat Büyükçekmece 72-79 Eskişehir Basket

Muratbey Uşak 67-75 Gaziantep Basketbol

İstanbul BŞB 75-72 Darüşşafaka

TOFAŞ 97-90 Galatasaray Odeabank

Sakarya Basket 81-76 BANVİT

Trabzonspor 90-119 Fenerbahçe Doğuş

Yeşilgiresun Basket 94-79 Pınar Karşıyaka

Beşiktaş Sompo Japan 67-64 Anadolu Efes

4Gyp3Q.png

10. Haftanın Maç Programı:

Pınar Karşıyaka - TOFAŞ

Darüşşafaka - Demir İnşaat Büyükçekmece

Galatasaray Odeabank - Muratbey Uşak

Gaziantep Basketbol - Beşiktaş Sompo Japan

Fenerbahçe Doğuş - Yeşilgiresun Basket

Eskişehir Basket - Trabzonspor

BANVİT - İstanbul BŞB

Anadolu Efes - Sakarya Basket

Son düzenleme:
Türk sporundan birilerinin temizlenmesi gerekiyor ise, önce Vesely gibi çirkef oyunculardan temizlenmelidir. Maçta ne olup bittiğini bilmeyenler burda duyar kasmasın lütfen.

Vesely denen şahıs her maça olduğu gibi bu maça da rakibi tahrik etmek, seyirciyi kışkırtmak için çıkmış. Durup dururken omuz atmalar, dirsek atmalar, göz göre göre rakip oyuncuya çarpmalar, tribüne dönüp pis pis sırıtmalar ve tüm bunları izleyen kukla hakemler. Kusura bakmayın da Trabzonlular yerinde kim olsa aynı şeyi yapardı. Böyle oyuncuların ülkemizde para kazanıyor olması üzücü gerçekten. Diğer yandan oynadığı takıma bakınca pek de şaşırmıyor insan.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Dün ilginç birşey farkettim. Fenerin yedek kadrosu Giresun'a sayı atamazken, üçüncü kadrosu bizim as kadroya nasıl fark atıyor anlayamadım. Kıstasların bile çaresiz kaldığı bir durum.

Son düzenleme:
Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde 10. Haftanın Sonuçları, Puan Durumu ve 11. Haftanın Maç Programı:

10. Haftanın Sonuçları:

Pınar Karşıyaka 80-84 TOFAŞ

Darüşşafaka 75-57 Demir İnşaat Büyükçekmece

Galatasaray Odeabank 87-81 Muratbey Uşak

Gaziantep Basketbol 62-69 Beşiktaş Sompo Japan

Fenerbahçe Doğuş 85-72 Yeşilgiresun Basket

Eskişehir Basket 90-72 Trabzonspor

BANVİT 69-72 İstanbul BŞB

Anadolu Efes 83-68 Sakarya Basket

Byja6G.png

11. Haftanın Maç Programı:

Beşiktaş Sompo Japan - Galatasaray Odeabank

Trabzonspor - Demir İnşaat Büyükçekmece

Sakarya Basket - Gaziantep Basketbol

BANVİT - Darüşşafaka

Muratbey Uşak - Pınar Karşıyaka

TOFAŞ - Fenerbahçe Doğuş

Yeşilgiresun Basket - Eskişehir Basket

İstanbul BŞB - Anadolu Efes

Son düzenleme:
Tofaş'ın bu zamana kadar Darüşşafaka dışında ciddi bir rakiple karşılaştığını düşünmüyorum. Ligin geçen sene ki gibi çetin olmadığı da aşikar. Tabi bu Tofaş'ın çok iyi kadro kimyasını örtmez. Ancak gerçek güçlerinin ne olduğunu görmek için bu hafta ki Fener maçı daha gözle görülür bir kıstas olacaktır diye düşünüyorum.

Tofaş'ın bu zamana kadar Darüşşafaka dışında ciddi bir rakiple karşılaştığını düşünmüyorum. Ligin geçen sene ki gibi çetin olmadığı da aşikar. Tabi bu Tofaş'ın çok iyi kadro kimyasını örtmez. Ancak gerçek güçlerinin ne olduğunu görmek için bu hafta ki Fener maçı daha gözle görülür bir kıstas olacaktır diye düşünüyorum.

Tofaş Efes'i de yendi Beşiktaş'ı da yendi. Banvit'i ve Karşıyaka'yı deplasmanda yendi. Ayrıca bizi de yendi. Sadece Fener kaldı önlerinde. Daha kimle karşılaşacaklar ciddi rakip olarak anlamadım. Fener'i de geçerlerse zaten ilk yarıyı yenilgisiz kapatırlar büyük ihtimal. Şu ana kadar gösterdikleri performans büyük iş gerçekten.