2017/2018 Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi

Datome'nin 4.faulü dışında verilen yanlış bir faul kararı göremedim. Onda da ezbere karar verdi çünkü faul yapma pozisyonundaydı Datome, yapmadı tabi orası ayrı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde 6. Haftanın Sonuçları, Puan Durumu ve 7. Haftanın Maç Programı:

6. Haftanın Sonuçları:

Gaziantep Basketbol 84-95 Trabzonspor

BANVİT 64-70 TOFAŞ

Galatasaray Odeabank 98-71 Demir İnşaat Büyükçekmece

Sakarya Basket 69-75 Beşiktaş Sompo Japan

İstanbul BŞB 77-73 Muratbey Uşak

Anadolu Efes 97-93 Yeşilgiresun Basket

Darüşşafaka 84-78 Fenerbahçe Doğuş

Pınar Karşıyaka 70-74 Eskişehir Basket

d7Ndz4.png

7. Haftanın Maç Programı:

Trabzonspor - Galatasaray Odeabank

Demir İnşaat Büyükçekmece - Pınar Karşıyaka

Beşiktaş Sompo Japan - İstanbul BŞB

Sakarya Basket - Darüşşafaka

TOFAŞ - Anadolu Efes

Yeşilgiresun Basket - Gaziantep Basketbol

Eskişehir Basket - Fenerbahçe Doğuş

Muratbey Uşak - BANVİT

Son düzenleme:
Dogus'un yaptigi faul agir idi kolu kirilabilirdi Vesely'nin. Ancak cocugu tehdit etmek ana baci sovmek cok yanlis. Sosyal medya'da neler neler. Bir de oklar yine bize donmus. Goksenin'in arkadasi olan birinden baska ne beklenirmis. Fanatiklik baskebol ruhuna aykiri. Nba'de rakip adamin ayagini kiriyor. Ama rakibin taraftarlari boyle yapmiyor.

Tofaş devreye çift hane farkla giriyor. Efes maçı çok güzel oluyor beklenildiği gibi, tempo çok yüksek.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde 7. Haftanın Sonuçları, Puan Durumu ve 8. Haftanın Maç Programı:

7. Haftanın Sonuçları:

Trabzonspor 103-82 Galatasaray Odeabank

Demir İnşaat Büyükçekmece 77-70 Pınar Karşıyaka

Beşiktaş Sompo Japan 94-83 İstanbul BŞB

Sakarya Basket 55-66 Darüşşafaka

TOFAŞ 80-69 Anadolu Efes

Yeşilgiresun Basket 91-84 Gaziantep Basketbol

Eskişehir Basket 66-85 Fenerbahçe Doğuş

Muratbey Uşak 71-89 BANVİT

6yGP20.png

8. Haftanın Maç Programı:

Fenerbahçe Doğuş - Demir İnşaat Büyükçekmece

Anadolu Efes - Muratbey Uşak

Gaziantep Basketbol - TOFAŞ

Galatasaray Odeabank - Yeşilgiresun Basket

Darüşşafaka - Eskişehir Basket

İstanbul BŞB - Sakarya Basket

Pınar Karşıyaka - Trabzonspor

BANVİT - Beşiktaş Sompo Japan

Son düzenleme:
Bu sezon bizim için tek bir rakip var, o da basketbol şubesini yöneten Galatasaray düşmanlarıdır. İlk önce bu yönetimi yenmemiz gerekiyor ki, sıra sportif olarak rakip olan takımlara gelebilsin.

Eric Mccollum Uşak karşısında 41 sayı attı. Son dönemlerde ligde böyle bir performans hatırlamıyorum. Ne attıysa girdi. Yine de euroleague için yetersiz olduğunu düşünüyorum ama efes'in gerçek bir oyun kurucusu olsaydı çok daha verimli olurdu avrupa'da eric. Eski bir galatasaraylı olduğu için başarılı olmasını isterim.

Eric Mccollum Uşak karşısında 41 sayı attı. Son dönemlerde ligde böyle bir performans hatırlamıyorum. Ne attıysa girdi. Yine de euroleague için yetersiz olduğunu düşünüyorum ama efes'in gerçek bir oyun kurucusu olsaydı çok daha verimli olurdu avrupa'da eric. Eski bir galatasaraylı olduğu için başarılı olmasını isterim.

Geçen sene Nunnnally nin de 40 sayılık bir performansı vardı.
Mccollum bende hayal kırıklığı yarattı, sizde eurocup mvp si olduğu dönemlerde beğendiğim bir oyuncuydu ama Efes’teki performansı da yanıltıcı olabilir, sonuçta bir sistemi de yok Efes’in.

Sent from my iPad using Tapatalk

''-Koç’un Melih ve Melli telaffuzunda karışıklık yaşayabiliyoruz. Valencia maçında hoca oyuna girmek için “Melli” dedi, ancak tam anlayamadık. Benchten Melih oyuna girmek için ayağa kalktı ve koç bu sefer “Melliiiii” diye beni çağırdı. O anlar çok komikti. Aslında ona da bir çözüm bulduk. Artık ayrı ayrı oturacağız ve Koç kime bakarsa o hazırlanacak. Beni “Nicolo” diye çağırsa bu sefer Nikola Kalinic döndüğünde başka karışıklık yaşanacak ve ben bir şekilde ortada kalacağım.''

melli röportaj vermiş basketfaul sitesine komik olmuş bu kısmı :D

Tofaş maçı Cumartesi 20.15 gerçekten ayarlayanları özellikle tebrik etmek lazım. Taraftar uyku halinde ve çok ince ince Galatasaray uçuruma götürülüyor. Derbi maçıyla hemen hemen aynı saatte maç ve kimse Topsakal-Kunter rezaletini konuşmayacak. Hem futbolda hem basketbolda maçlara %51-49 mağlup başlayacağız.

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde 8. Haftanın Sonuçları, Puan Durumu ve 9. Haftanın Maç Programı:

8. Haftanın Sonuçları:

Fenerbahçe Doğuş 82-59 Demir İnşaat Büyükçekmece

Anadolu Efes 97-84 Muratbey Uşak

Gaziantep Basketbol 69-87 TOFAŞ

Galatasaray Odeabank 106-84 Yeşilgiresun Basket

Darüşşafaka 90-83 Eskişehir Basket

İstanbul BŞB 58-69 Sakarya Basket

Pınar Karşıyaka 79-78 Trabzonspor

BANVİT 83-87 Beşiktaş Sompo Japan

LOzZDJ.png

9. Haftanın Maç Programı:

Demir İnşaat Büyükçekmece - Eskişehir Basket

Muratbey Uşak - Gaziantep Basketbol

İstanbul BŞB - Darüşşafaka

TOFAŞ - Galatasaray Odeabank

Sakarya Basket - BANVİT

Trabzonspor - Fenerbahçe Doğuş

Yeşilgiresun Basket - Pınar Karşıyaka

Beşiktaş Sompo Japan - Anadolu Efes

Son düzenleme:
Ya trabzon taraftari ve obekpa kesinlikle haksiz da su Vesely efendiye ne demeli? Her mac bir vukuati var adamin, hakli da olsa haksiz da olsa hep olaylarin icinde. Sonra cirkef deyince ben haksiz oluyorum. Gecen hafta icinde de baskonia macinda sportmenlik disi faul yapti. Dacka maci var. Kundeye geldi sonra dogusu ittirdi. Bu macta hucum faul yapiyor, sonra kendini yere atti diye hakeme itiraz ediyor.Simdi adam surekli olaylar icinde. Bu kacinci?

Son düzenleme:
Trabzonspor - Fenerbahçe maçında olaylar çıktı. Hakemler soyunma odasına gitti dördüncü anons sonrası. Muhtemelen salon boşaltılacak ve dönüşte de Obekpa oyundan atılacak. Maçta çok enteresan gidiyordu bu arada. 1,5 çeyrek oynandı 37-35 Trabzon öndeydi be henüz 2 sayılık basketi yok Trabzon'un. Bütün sayıları 3 sayılık atışlardan ve faul çizgisinden geldi. 9/16 3 sayılık isabeti var Trabzon'un ve bunun yanında kullandıkları 2 sayılık atış sayısı sadece 2.

Ya trabzon taraftari ve obekpa kesinlikle haksiz da su Vesely efendiye ne demeli? Her mac bir vukuati var adamin, hakli da olsa haksiz da olsa hep olaylarin icinde. Sonra cirkef deyince ben haksiz oluyorum. Gecen hafta icinde de baskonia macinda sportmenlik disi faul yapti. Dacka maci var. Kundeye geldi sonra dogusu ittirdi. Bu macta hucum faul yapiyor, sonra kendini yere atti diye hakeme itiraz ediyor.Simdi adam surekli olaylar icinde. Bu kacinci?

Geçen sene için Vesely konusunda haklı çok şey yazıldı ama şu saydığınız 3 olayda da gerçekten suçsuz ya :) Doğuş olayında o can yanmasına verdiği tepki çok kabul edilebilir bir şey bence. Baskonia maçında yaptığı faul tamamen oyun içinde, kolay sayıya izin vermemek için yapılan bir şeydi. Bu maçtaki en komiği bence hücum faul yok pozisyonda ama öyle abartılı bir itiraz filan yokken Obekpa nereden ne diye geldi vurdu adama anlamadım. Üstelik işler öyle yada böyle Trabzon'un istediği gibi giderken çok garip gerçekten.

Geçen sene için Vesely konusunda haklı çok şey yazıldı ama şu saydığınız 3 olayda da gerçekten suçsuz ya :) Doğuş olayında o can yanmasına verdiği tepki çok kabul edilebilir bir şey bence. Baskonia maçında yaptığı faul tamamen oyun içinde, kolay sayıya izin vermemek için yapılan bir şeydi. Bu maçtaki en komiği bence hücum faul yok pozisyonda ama öyle abartılı bir itiraz filan yokken Obekpa nereden ne diye geldi vurdu adama anlamadım.
Ben yazacaktım ama tarafsız bulmazsınız diye sessiz kalmayı tercih etmiştim. Teşekkürler.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Ben yazacaktım ama tarafsız bulmazsınız diye sessiz kalmayı tercih etmiştim. Teşekkürler.

Ya gercekten inanmiyorum Vesely yi bu kadar, hakli bulup korumaniza. Fenerliler hep Avrupada Rudy Fernandezi, Felipe Reyesi suclarlar abartiyor diye. Abartanin krallarindan biri Avrupa da Veselydir. Bakin, haklidir haksizdir adam surekli olaylarin icinde. Neden sadece onun basina geliyor bu olaylar biraz dusunun? Tavirlari cok yapmacik ve aldatma uzerine kurulu Vesely'nin. Dikkat ederseniz baska oyuncudan bahsetmiyorum sadece Vesely'den. Gecen seneden beri boyle. Antipatik bir oyuncu. Haliyle Fenerliler tapiyor Vesely'ye o yuzden Fenerli birisinin tarafsiz olmasi imkansiz Vesely konusunda.

Ya gercekten inanmiyorum Vesely yi bu kadar, hakli bulup korumaniza. Fenerliler hep Avrupada Rudy Fernandezi, Felipe Reyesi suclarlar abartiyor diye. Abartanin krallarindan biri Avrupa da Veselydir. Bakin, haklidir haksizdir adam surekli olaylarin icinde. Neden sadece onun basina geliyor bu olaylar biraz dusunun? Tavirlari cok yapmacik ve aldatma uzerine kurulu Vesely'nin. Dikkat ederseniz baska oyuncudan bahsetmiyorum sadece Vesely'den. Gecen seneden beri boyle. Antipatik bir oyuncu. Haliyle Fenerliler tapiyor Vesely'ye o yuzden Fenerli birisinin tarafsiz olmasi imkansiz Vesely konusunda.

Usta genel olarak haklısın ama şu 3 durum için konuştum ben zaten. Yani şu pozisyonda ortada doğru dürüst bir gerginlik bile yokken Obekpa gelip adama vuruyor ne diyelim şu pozisyonda adama. Keza Doğuş olayında da öyle biri sana künde atıp, yüzünü yere çarparsa kalkıp en azından itersin herhalde adamı. Yoksa genel olarak çirkef tabi Vesely.

Usta genel olarak haklısın ama şu 3 durum için konuştum ben zaten. Yani şu pozisyonda ortada doğru dürüst bir gerginlik bile yokken Obekpa gelip adama vuruyor ne diyelim şu pozisyonda adama. Keza Doğuş olayında da öyle biri sana künde atıp, yüzünü yere çarparsa kalkıp en azından itersin herhalde adamı. Yoksa genel olarak çirkef tabi Vesely.

Ben de onu soylemeye calisiyorum. Obekpanin hareketi burada haksiz. Taraftarin tepkisi de normal degil. Ama olayin icinde yine vesely var. Hucum faul yapiyor sonra abartarak faul yok deyip, hareketle kendini yere atmis diyor. Sonra Obekpa sacmalamis orada ittiriyor. Vesely yerde. Ama benim gozumde Vesely bir Rudy Fernandez, Felipe Reyes dir. Hakli da olsa haksiz da olsa hic inanmiyorum ben bu adama. Kotu oyuncu degil, kabul ediyorum iyi oyuncu ama cirkef bir adam.

Bayça kardeşim, sadece söylediğin 2 olay (Baskonia maçını izlemedim) özelinde konuştum.
Rakipler içinde en kolayı Vesely üzerine oynamak.
Benimde onaylamadığım hareketleri var ama bence sende taraftar gözüyle bakıyorsun.
Konu gelmişken kendisini de muhabbete dahil edeyim, Aykut da öyle :).
Birde, basketboldaki sportmenlik dışı her hareket bir değerlendirilmemeli bence.