Çekişmeli geçen Uşak Giresun maçına bakıyorum da bir ara bizimle adı geçen Davon Jefferson Giresun'da sahada. Kilo sorunu göze çarpıyor.
Göktürk Ural'a tokat hadisesini hem oyuncunun ailesi hem de menajeri büyüttü. Menajeri kimdi Levent Topsakal yani Can Topsakal'ın biraderi.
Ayrıca kimse kusura bakmasın Göktürk Ural'a atılan tokatla bu tokat aynı değil. Çocuk günlerce yüzündeki kızarıklıkla dolaştı.
Şaşırdık mı..? Ben kendi adıma şaşırmadım.. biraz toparlayabilir ama çok da farklı olmaz diye tahmin ediyordum, yine toparlama şansı olabilir belki birkaç transfer daha yaparsa ama işi kolay değil. Nejat sayman filan algı yaratıyordu Ergin hoca gelse Efes uçar, bütün kabahat Perasovicte gibisinden..ben o gün de söyledim Perasovic de öyle gömülecek bir koç değil ve bence Efes'te mesele öyle Koç meselesi de değil yalnızca..Ergin Ataman ilk başlarda Efes'e hareket getirse de geçen zaman içinde fiyasko oldu... Kendi kurmadığı kadro fakat berbat bir kadro da değil. O'nun winner yapısını kaybettiğini görmek üzücü... Maçı izlemedim fakat maç sonu Obra hakkında söylediği şeyler doğruysa vah Obra koçun haline...