Ben maçı izledim. Bosna, Ermenistan'a göre daha derli toplu bir takım. Nispeten belli bir düzen içinde oynuyorlar gördüğüm kadarıyla. İçeriden iyiler. Dzanan Musa gibi bir yıldız adayları da var. Renfroe pek ön plana çıkmadan oynuyor. Yani bir oyuncu devşirelim bütün takım onun eline baksın olayı yok. Çok ağır bir rol vermemişler. Hızlı hücumlarda takımı çok iyi çıkardı. Oyun görüşü iyi. Forvetlere şut pozisyonları hazırladı. Genel olarak fena oynamadı. Son çeyrekte de neredeyse hiç süre almadı yanılmıyorsam. Dzanan Musa tek başına götürdü işi. Yetenekli bir adam. Daha 18 yaşında.
Ermenistan'da ise durum tam tersi. Ryan Boatright'ın eline bakıyorlar tamamen. Ryan Boatright bol bol sayı attı falan ama maçı kaybettiren de onun anlamsız şut tercihleri oldu Ermenistan'a. Bir ara maçı çeviriyorlardı neredeyse ama orada Boatright garip tercihlerle maçı rakibe verdi. Zaten 2/11 üç sayı ve 9/24 saha içi isabetiyle oynadı. Beşiktaş Michael Roll'un yerine Diebler gelmişken nasıl böyle bir guard tercihi yapmış anlamadım. Ufuk Sarıca, Ergin Ataman'ın izinden gitmiş. Boatright tam bir Justin Dentmon. Augusto Lima'yı kim oynatacak bu takımda merak ediyorum. Kenan Sipahi mi? Beşiktaş yine sezon içerisinde oyun kurucu arayıp durabilir. Boatright daha çok 2 kullanılmalı ama adam 1.80 galiba.
Alex Renfroe müthiş bir pg değil ama biz o bölgede Beşiktaş'tan daha iyi bir tercih yapmışız bence. Hopson ve Hardy'nin varlıklarını düşününce Renfroe gibi topu sürekli istemeyen bir guard doğru tercih. Boatright yetenekli adam ama biz alsak da sıkıntı olurdu.