ben çelik ARÇELİKDoğuş grubu fenerbahçe ile yolları ayırdı.Bakalım yeni sponsorları kim olucak.
ben çelik ARÇELİKDoğuş grubu fenerbahçe ile yolları ayırdı.Bakalım yeni sponsorları kim olucak.
motum simon. dunston da kaldı ama perasovic'in oyuncusu deÄŸil etti 3. zaten 6 yabancı alacağın yerde kafadan 3 tane yazmışsın zaten. Moermann,Beabouis,Micic. Moermann en geç sene ortası gider ya da kadro dışı kalır gibi görünüyor
Ee sen kendin diyorsun Dunston, Persovic'in transferi değil diye. Yani şimdi 2 tane yabancıyı tutunca ki bunlardan Motum ana parça değil de rotasyon oyuncusu olacak Pera'nın iskeletinin üzerine mi kurulmuş oldu 12 kişilik kadro bu durumda?
Fatih Altayli
"Hakeminden oyuncusuna, koçundan yöneticisine kadar basketbol tam bir yolsuzluk yuvası. Türk basketbolu, Sırp mafyası tarafından yönetiliyor. Eski oyunculardan, menajerlerden oluşan bir Sırp grup var... Türkiye'ye ABD'li de gelse bunlar üzerinden geliyor, Avrupalı da gelse bunlar üzerinden geliyor. Koç kim olacak falan bütün bu tezgahı bunlar kurmuşlar, hakemleri bile bunlar yönetiyorlar.
Kim basketbolda nereye gidecek, kim şampiyon olacak, kim aşağı gidecek... Eğer Türkiye'de gerçekten bir basketbol federasyonu varsa, önce bu mafyayı ortadan kaldırsın. Basketbolda da büyük paralar dönüyor, ama Türkiye'de futbol hakemlerin her şeyi, ileri al geri al inceleniyor. Basketbolda böyle bir şey yok, ne yaptıysan yanına kar. Hakemler basketbolda neler yapıyorlar, bir kasti faul bitirir işi. Bir centilmenlik dışı faul bitirir işi."
Sizce bu nekadar dogru?
Abi kendi getirdiğin iki oyuncuyu da beğenmeyip yolluyorsun, Mccollum desen zaten senin transferin(!) onu da yollamışsın. Kendi tercih edebileceğin oyuncuların hepsini yollayıp var olan bir yapıya yine kendi eklemelerinle rotasyon yapıyorsun. Bahsettiğim şey o :/
Fatih Altayli
"Hakeminden oyuncusuna, koçundan yöneticisine kadar basketbol tam bir yolsuzluk yuvası. Türk basketbolu, Sırp mafyası tarafından yönetiliyor. Eski oyunculardan, menajerlerden oluşan bir Sırp grup var... Türkiye'ye ABD'li de gelse bunlar üzerinden geliyor, Avrupalı da gelse bunlar üzerinden geliyor. Koç kim olacak falan bütün bu tezgahı bunlar kurmuşlar, hakemleri bile bunlar yönetiyorlar.
Kim basketbolda nereye gidecek, kim şampiyon olacak, kim aşağı gidecek... Eğer Türkiye'de gerçekten bir basketbol federasyonu varsa, önce bu mafyayı ortadan kaldırsın. Basketbolda da büyük paralar dönüyor, ama Türkiye'de futbol hakemlerin her şeyi, ileri al geri al inceleniyor. Basketbolda böyle bir şey yok, ne yaptıysan yanına kar. Hakemler basketbolda neler yapıyorlar, bir kasti faul bitirir işi. Bir centilmenlik dışı faul bitirir işi."
Sizce bu nekadar dogru?
%100 doğru bakınız 3 temmuz tapeleri. Arkadaşlar federasyon başkanı, federasyonun kurallarına göre aday olma ehliyetine bile sahip değil ama aday olduruldu ve seçilindi.
Basketbol futbolun 10 katı kirli. Medyada futbol kadar yer bulmadıkları için yapılan pisliklerin üstü örtülüyor.
Galatasaray'ın özeline gelince Murat Özyer'in eşi Derya Özyer'i kadın takımına yönetici yapması ve hatta maaşına zam yapması bile yeter.
Ulkemizde basketbol uzerinde cok etkili oldukları bi gercek. Misal biz mahmudinin manegerini mutlu etseydik simdi farkli bi senaryo izliyoduk. Para onemli.Mahmudiyi severim ama buisin ucu benim anlasmali oldugum manecerden baskasi bize oyuncu vermiyo oda benim hatrima veriyoya varmaz insalah
Amerikalı oyun kurucu James Anderson ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladık! Hoş geldin James! #GücünüOrtayaKoy
James Anderson oyun kurucu muydu
Anadolu Efes'te bu işlerle kim ilgileniyorsa basketbolu ile alakası olmadığı kesin Ya da oyun kurucu beklentisi varya o yüzden her geleni oyun kurucu sanıyordur