Şaka mı bu ya? Daha önce Ali Karadeniz'in (Michael Wright) ölümünde böyle şoke olmuştum.
Yalnız, evine barikat kurup polisle çatışmak nedir arkadaş?Geçen sezon Anadolu Efes’te forma giyen eski NBA oyuncusu Tyler Honeycutt, Los Angeles’da polisle çatışmaya girdi. Oyuncunun evinde polise karşı barikat kurup bir süre polisle çatıştığı belirtiliyor.
CBS Radio’dan Mitch Lebe @TheMitcher’nin haberine göre Honeycutt, polisle girdiği çatışmada öldürüldü...
Tofaş Muhaymin Mustafa'yı kadrosuna kattı. Banvit'in son transferi pek iyi değil gibi ama onlar da mantıklı transferler yaptı.
Efes'te Ergin Hoca takımın başına geçtiğinde takımı ben kurmadım dedi; kadroya Douglas, Weems, Dragic'i monte etti. Şimdi bakıyorsun Perasovic döneminden kalan oyuncuları tutup kendi aldıklarını göndermiş. Bizdeyken oynatmadığı Sertaç'ı alması, daha doğrusu Sertaç'ın oraya gitmesi de ayrıca garip. EL takımı olunca öyle oluyor demek ki!
Eskişehir'de hiç hareket yok. Bu sezon onlar için sıkıntılı geçebilir.
Honeycutt haberi umarım gerçek değildir. ��
Sertaçı oynatmayan Mahmudi idi. Ataman geldiğinde Ilkan ve Furkan gibi milli uzunlar vardı. O yüzden Sertaçı gönderdi. Hatta bir açıklamasında İlkan olayını bilseydik Sertaç kalırdı diye açıklaması var. Bir de o zamanki Sertac ile şimdiki arasında dağlar kadar fark var...
Anadolu Efes de guard rotasyonu için Malcolm Delaney ve Shane Larkin isimleri geçiyor sosyal medyada.
İkisinden biri alınırsa net iyi transfer olur.
Özellikle Larkin olursa bu isim müthiş bir hamle olur
...
Anadolu Efes,James Anderson ile görüşme halinde.
(via @NikosVarlas)
Anderson'u getireceğim Weems'i kadroda tutarım.
Ergin Hoca ne yapmaya çalışıyor anlayabilen var mı ?
Avrupa'nın Higgins ile beraber en iyi 2-3 numaralarından olan Weems'ı tutmak yerine 2 senedir rezil oynayan James Anderson'ı almak, söyleyecek söz bulamıyorum. Scottie Wilbekin gibi yerli statüsüne geçmiş, ligde büyük fark yaratacak oyuncuyu bonservis ödememek için Maccabi'ye kaptırmak nasıl fiyaskoysa buda öyle bir fiyasko...
Anadolu Efes,James Anderson ile görüşme halinde.
(via @NikosVarlas)
Anderson'u getireceğim Weems'i kadroda tutarım.
Ergin Hoca ne yapmaya çalışıyor anlayabilen var mı ?
Anadolu Efes 16/17 Daçka'sını kurmaya kararlı. Birkan Batuk, Wilbekin, Moerman sırada James Anderson falan var heralde.