2018-2019 BSL Takımlarının Transferleri ve Hazırlık Dönemi

Tofaş Muhaymin Mustafa'yı kadrosuna kattı. Banvit'in son transferi pek iyi değil gibi ama onlar da mantıklı transferler yaptı.

Efes'te Ergin Hoca takımın başına geçtiğinde takımı ben kurmadım dedi; kadroya Douglas, Weems, Dragic'i monte etti. Şimdi bakıyorsun Perasovic döneminden kalan oyuncuları tutup kendi aldıklarını göndermiş. Bizdeyken oynatmadığı Sertaç'ı alması, daha doğrusu Sertaç'ın oraya gitmesi de ayrıca garip. EL takımı olunca öyle oluyor demek ki!

Eskişehir'de hiç hareket yok. Bu sezon onlar için sıkıntılı geçebilir.

Geçen sezon Anadolu Efes’te forma giyen eski NBA oyuncusu Tyler Honeycutt, Los Angeles’da polisle çatışmaya girdi. Oyuncunun evinde polise karşı barikat kurup bir süre polisle çatıştığı belirtiliyor.

CBS Radio’dan Mitch Lebe @TheMitcher’nin haberine göre Honeycutt, polisle girdiği çatışmada öldürüldü...
Yalnız, evine barikat kurup polisle çatışmak nedir arkadaş?

Tofaş Muhaymin Mustafa'yı kadrosuna kattı. Banvit'in son transferi pek iyi değil gibi ama onlar da mantıklı transferler yaptı.

Efes'te Ergin Hoca takımın başına geçtiğinde takımı ben kurmadım dedi; kadroya Douglas, Weems, Dragic'i monte etti. Şimdi bakıyorsun Perasovic döneminden kalan oyuncuları tutup kendi aldıklarını göndermiş. Bizdeyken oynatmadığı Sertaç'ı alması, daha doğrusu Sertaç'ın oraya gitmesi de ayrıca garip. EL takımı olunca öyle oluyor demek ki!

Eskişehir'de hiç hareket yok. Bu sezon onlar için sıkıntılı geçebilir.

Sertaçı oynatmayan Mahmudi idi. Ataman geldiğinde Ilkan ve Furkan gibi milli uzunlar vardı. O yüzden Sertaçı gönderdi. Hatta bir açıklamasında İlkan olayını bilseydik Sertaç kalırdı diye açıklaması var. Bir de o zamanki Sertac ile şimdiki arasında dağlar kadar fark var...

Los Angeles Polis Departmanı, Tyler Honeycutt'ın polisler tarafından vurulmadığını, oyuncunun çatışma esnasında kendi silahıyla intihar ettiğini açıkladı.

Khimki de resmi açıklama yaptı.

Cidden çok değişik. Neden böyle bir şey oldu acaba. Şaka gibi :(

Sertaçı oynatmayan Mahmudi idi. Ataman geldiğinde Ilkan ve Furkan gibi milli uzunlar vardı. O yüzden Sertaçı gönderdi. Hatta bir açıklamasında İlkan olayını bilseydik Sertaç kalırdı diye açıklaması var. Bir de o zamanki Sertac ile şimdiki arasında dağlar kadar fark var...

Evet Sertaç kendini epey geliştirdi. Benim hatırladığım kadarıyla Mahmuti gelince yetenekli genç oyuncuları almıştı. Baygül, Mahmutoğlu, İlkan, Furkan, Sertaç gibi. Burada Oktay Hoca mı yoksa Hakan Üstünberk mi ön planda bilmiyorum ama Mahmuti ilk sezon 17 maçta oynatmış Sertaç'ı ki bunların 8'i playoff maçları. Sonraki sezon Tofaş'a geldi, ben de birkaç maç izlemiştim, sonra bize döndü 5 maç filan oynadı. Ergin Hoca 15 maçta oynatmış ve sonra gönderdik. Mahmuti döneminde aldığı süre ve istatistikleri de daha iyi. Ergin Hoca gelince diğer tüm gençleri de kaybettik zaten. Bunun da sebebi manajer mi koç mu bilemiyorum ama işin geneline bakarsak koç gibi.

Anadolu Efes de guard rotasyonu için Malcolm Delaney ve Shane Larkin isimleri geçiyor sosyal medyada.
İkisinden biri alınırsa net iyi transfer olur.
Özellikle Larkin olursa bu isim müthiş bir hamle olur
...

Anadolu Efes de guard rotasyonu için Malcolm Delaney ve Shane Larkin isimleri geçiyor sosyal medyada.
İkisinden biri alınırsa net iyi transfer olur.
Özellikle Larkin olursa bu isim müthiş bir hamle olur
...

İkisini birden alacak takım yok bence avrupada.
Tranfer edilme şansı olan 3 tane bilinen iyi guard var piyasada, Teo, Delaney, Larkin. Herkese yazarlar artık.

Sent from my iPad using Tapatalk

Son düzenleme:
Basketfaul'ün haberine göre Kyle Weems'in yeni durağı önümüzdeki sezon EuroCup'ta mücadele edecek olan Tofaş olacak. Weems, sezon sonunda yaptığı açıklama ile Beşiktaş'tan ayrıldığını açıklamıştı.

Raymar Morgan yerine iyi transfer...

Anadolu Efes'ten Shane Larkin Atağı.

(via @chemadelucas)

Sportando geçti haberi.
Efes umarım bu transferi gerçekleştirir.
Şu anda alınabilecek en iyi yabancı 2-3 guard'dan biri.
Kaçırmazlar umarım...

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ekiplerinden TOFAŞ, yeni sezon öncesi ilk transferini şutör gard ve kısa forvet pozisyonlarında görev yapan Demonte Harper’ı alarak yaptı. Mavi Yeşilli kulüp, 1989 doğumlu ve 1.93 cm boyundaki ABD’li basketbolcuyla resmi sözleşme imzalarken, geçtiğimiz yıl Rus ekibi Zenit-Saint Petersburg formasıyla 7Days Eurocup’ta Bursa temsilcisine karşı da görev yapan Harper, 2017-2018 sezonunda Rusya VTB Ligi’nde 28 maçta 10.6 sayı, 3.2 ribaund, 2.4 asist; Eurocup’ta ise 19 maçta 9.4 sayı; 3.2 ribaund, 2 asist ortalamalarına imza attı.

Anadolu Efes,James Anderson ile görüşme halinde.

(via @NikosVarlas)

Anderson'u getireceğim Weems'i kadroda tutarım.
Ergin Hoca ne yapmaya çalışıyor anlayabilen var mı ?

Son düzenleme:
Anadolu Efes,James Anderson ile görüşme halinde.

(via @NikosVarlas)

Anderson'u getireceğim Weems'i kadroda tutarım.
Ergin Hoca ne yapmaya çalışıyor anlayabilen var mı ?

Avrupa'nın Higgins ile beraber en iyi 2-3 numaralarından olan Weems'ı tutmak yerine 2 senedir rezil oynayan James Anderson'ı almak, söyleyecek söz bulamıyorum. Scottie Wilbekin gibi yerli statüsüne geçmiş, ligde büyük fark yaratacak oyuncuyu bonservis ödememek için Maccabi'ye kaptırmak nasıl fiyaskoysa buda öyle bir fiyasko...

Ergin hocam bu sefer de ayağına sıkarsan düştüğün yerden kalkışın zor olur ama umarım başarılı olursun.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Avrupa'nın Higgins ile beraber en iyi 2-3 numaralarından olan Weems'ı tutmak yerine 2 senedir rezil oynayan James Anderson'ı almak, söyleyecek söz bulamıyorum. Scottie Wilbekin gibi yerli statüsüne geçmiş, ligde büyük fark yaratacak oyuncuyu bonservis ödememek için Maccabi'ye kaptırmak nasıl fiyaskoysa buda öyle bir fiyasko...

Katılıyorum Aykut.
Önce yerli Wilbekin'i kaçırdı.
Şimdi de Anderson'u Weems'e tercih etti.
Umarım Ergin Hoca sonradan pişman olmaz...

Wilbekin yıllık 1.5 milyon dolar ve 1 milyon dolar civarı buyout ile Maccabi'de. Wilbekin iyi bir oyuncu ancak bu maliyet kalitesinin çok üzerinde. Efes için özelliği lig yarışında rotasyona önemli bir +1 eklemekti. Ancak bu maliyete pasaport avantajı olmayan ancak Wilbekin'den daha kaliteli bir isim getirilip Euroleague yarışında daha önemli bir adım da atılabilir.

2 ihtimal var. Ya Avrupa'yı ön planda tutup daha kalitelisini arıyorlar. Ya da zaten bu maliyetlere çıkacak güçleri yok.