Dacka hep guard aldı sanki.
Kadro yapılanmasıni yazabilecek bir arkadas var mı acaba ?
Guardlar: Lloyd - M. Brown - Ray Mc Collum- Doğuş
Forvetler: Kidd - Pieners- Okben
Pivot: Eric- C. Jefferson
Dacka hep guard aldı sanki.
Kadro yapılanmasıni yazabilecek bir arkadas var mı acaba ?
Guardlar: Lloyd - M. Brown - Ray Mc Collum- Doğuş
Forvetler: Kidd - Pieners- Okben
Pivot: Eric- C. Jefferson
[FONT=&]Anadolu Efes Tibor Pleiss transferinde sona yaklaştı![/FONT]
[FONT=&]Transfer piyasasının aktif takımlarından olan Anadolu Efes Tibor Pleiss transferini de bitirmeye yaklaştı. İspanyol medyasında çıkan haberlere göre Lacivert-Beyazlı temsilcimiz Alman pivotun transferinde sona yaklaştı.[/FONT]
[FONT=&]Valencia ile yolları ayıran Tibor Pleiss serbest oyuncu statüsünde bulunuyordu. Alman pivot, Ergin Ataman ile Galatasaray’da da birlikte çalışmıştı.[/FONT]
[FONT=&]Tibor Pleiss bu sezon Valencia formasıyla İspanya Ligi’nde 24 maçta ortalama 18.8 dakika süre alıp 9.8 sayı ve 6.2 ribaund, Turkish Airlines Euroleague’de ise 29 karşılaşmada ortalama 18.9 dakika süre alıp 10.1 sayı, 5.2 ribaund ve 1.1 blok istatistikleriyle mücadele etti.
(via@hizlihücum)
Sportando'da girdi haberi.
Haberi İspanya kaynaklı site Encestado.es'den almışlar...[/FONT]
David Pick de girdi haberi.
Yanlış anlamadıysam senelik 800 bin dolarlık 2 senelik sözleşme imzalandığını duyurdu...
Anadolu Efes'te Pleis olursa güzel hamle olur, şu an için en kritik hamle guard gibi duruyor, eğer üst düzey bir guard alınırsa Euroleague'de önemli işlere imza atabilirler.
Transfer - Micic - Doğuş
Beaubois - Buğrahan - Birkan
Simon - Anderson - Metecan
Moerman - Motum - Yiğitcan
Dunston - Pleiss - Sertaç
Umarım alınacak guard Delaney ya da o seviyede biri olur. Derrick Brown kalıyor mu onuda anlamadım, hâlâ ayrılık açıklaması gelmedi. Wilbekin'i alsalardı ligde favori olabilirlerdi, şu an yerli kadro gayet iyi. James Anderson yerine Weems'ı tutup, Motum yerinede atlet dört numara almaları daha iyi olurdu. Zoran Dragic'in durumuda merak konusu, bir ihtimal sadece Euroleague için takımda kalabilir diye düşünüyorum.
Larkin - Micic - Doğuş
Larkin - Micic - Doğuş
Efes'in kadro oluştu. Çok merak ediyorum Ergin hoca ne yapacak. Delaney olsa bence daha iyi olurdu. Larkin de iyi ama Delaney daha lider özellikli, sorumluluk alan bir oyuncuydu. Gerçi o da arızaydı hoca ile anlaşır mıydı soru işareti. Larkin uyumlu hiç olmazsa.
Pleiss savunması iyi olmasa da Dunston'un yükünü hafifletir. O yüzden pivot bölgesinde sorun yok ama 3 ve 4 numaralarda soru işareti var gibi. Motum ve anderson yerlerine daha katkı verecek adamlar alınabilirdi. Hatta simon bile dahil edilebilir buna. James Nunnally alsalardı mesela hepsinden daha çok katkı verirdi.
Bakalım bu sene efes'i daha dikkatle izleriz artık.
Yıllık 1.8 milyon dolar alacakmış Larkin.
Temiz para...
Larkin - Micic - Doğuş