Ben sana alakasını anlatayım, Oktay Hoca Songolia gönderilirken bir türlü bizimle aynı kafada olamadı dedi (sezon başlamıştı) onun arkasından yapılan transferde Savovic ti. İkisinin mevki farkı beni ilgilendirmez. Kendince kaynak göstererek haklı olmaya çalışmışsın her zaman ki gibi.
Sonuç olarak Oktay hoca Songoliayı gönderdi peşinden Savovici aldı. Demek ki onun yerine onu getirmiş değil mi ?
Senin bu tavırların, kendini Popovich başkalarını basketbol fukarası zannetmen, atıyorum Tantunispor transfer yapsa yeni zelanda amatör liginden 12bin euro ya aldılar gibi komik sallamalara başkasının inanıyor olduğunu düşünmen (burda demek istediğim her zaman net bir rakam verebiliyorsun ) kaynaklarına hayranım
Son olarak bu başlığın ilk sayfalarında tartışma çıkmış E.Ataman la ilgili sende gitti artık unutun, sürekli aynı konu açılmasın yazmışsın buna sonuna kadar OK im. Ama aynı Furkan Dillice 18.sayfada lafı bile geçmemesine rağmen Ergin Atamana giydirmişsin, sonra sana cevap gelmiş, sen ona her zaman ki ukala tavrınla cevap vermişsin ve konu uzamış.
Peki senin derdin neydi konuyu tekrar hortlattın ?
Hala Mensah-Bonsu borcu ödenmemiş bu E.Atamnın suçu mu? Sene ortası har vurup harman savuruyormuş vurdurmasaydı o zaman yönetim, böyle saçmalık mı olur?
Senin yüzünden forumu bırakmıştım, yaklaşık 1 yıl belkide fazla oldu ilk kez bugün girdim bu başlığı incelerken karşıma yine tüm sevimsizliğin, insanları küçük gören yazılarınla sen çıktın. Burda ki herkesten özür diliyorum bu da son girişim bu foruma, tek umudum bir gün Galatasaray ın senin gibi kişilerden uzaklaşması..