Tsk.Videolara falan bakinca Neptunastan hatirladim 3 numara oynuyordu o zaman epey de yuzdeli atiyordu.En az 3 sezon gecmis tabi.Resmi site kisa forvet diye duyurmus ama teknik ekibin kafasinda ne oldugu son yabanci transferi ile netlesir .
Sakarya - Toney Douglas.
oldukça iyi transfer Sakarya için, onlar alabildiğine göre biz de alabilirmişiz demek ki.Sakarya'ya helal olsun süper iş cidden Toney Douglas.
Hiç sanmıyorum. Sakarya'nın arkasında hem belediye hem de bir sürü sponsor şirket var. Bizimse beceriksiz yöneticiler dışında hiçbir şeyimiz yok. Yerel takımlar bile bizden iyi yönetiliyor.oldukça iyi transfer Sakarya için, onlar alabildiğine göre biz de alabilirmişiz demek ki.
Bu arada 2 yıl önce gelmek için ayak sürüyen adam Sakarya'ya gidiyor)
Bizim yönetimin beceriksizliği konusunda kesinlikle hem fikiriz, bizden iyi yönetildikleri konusunda da.. ama yine de öyle çok ciddi bir bütçeleri olduğunu sanmıyorum. Dolayısıyla Toney Douglas'a öyle çok ciddi para verebileceklerini de ama tabi belli de olmaz.Hiç sanmıyorum. Sakarya'nın arkasında hem belediye hem de bir sürü sponsor şirket var. Bizimse beceriksiz yöneticiler dışında hiçbir şeyimiz yok. Yerel takımlar bile bizden iyi yönetiliyor.
Destekçilerimiz – Sakarya BŞB. Basketbol
Hiç sanmıyorum. Sakarya'nın arkasında hem belediye hem de bir sürü sponsor şirket var. Bizimse beceriksiz yöneticiler dışında hiçbir şeyimiz yok. Yerel takımlar bile bizden iyi yönetiliyor.
Destekçilerimiz – Sakarya BŞB. Basketbol
Acaba bu sponsorları Amazon'da mi yoksa Missisipi'de mi bulmuşlar ?
MC yönetimine konum falan atsalar ya Allah rızası için !
MC yönetiminin sponsor bulmak konusunda isteği filan yok, yalnızca hikaye anlatıyorlar. Kişisel tatmin, reklam, Pr gibi sebeplerden dolayı başkan olduğunu düşünüyorum. Zira hiçbir planları ya da hedefleri yok, yapmak istedikleri bir şey filan olduğunu da zannetmiyorum.Acaba bu sponsorları Amazon'da mi yoksa Missisipi'de mi bulmuşlar ?
MC yönetimine konum falan atsalar ya Allah rızası için !
Bütçenin ne kadar olduğu değil, nasıl yönetildiği önemli olan. Biz bütçemizi yükseltsek de, düşürsek de mali yapımızı yönetemiyoruz. Temel sorunumuz bu... Yoksa Banvit gibi her sene 2-3 milyon dolar ile iyi işler yapan takımlar kurmak zor değil.Bizim yönetimin beceriksizliği konusunda kesinlikle hem fikiriz, bizden iyi yönetildikleri konusunda da.. ama yine de öyle çok ciddi bir bütçeleri olduğunu sanmıyorum. Dolayısıyla Toney Douglas'a öyle çok ciddi para verebileceklerini de ama tabi belli de olmaz.
Sakarya'nin Taylor'dan onceki uc transferinden biri caylak digeri belcika liginden ucuncusude G ligdendi sanirim.G ligden gelenin belki orta seviye bir maliyeti vardir ama diger ikisi pek maliyetli oyuncular olmasa gerek.Ayrica Sakarya 4 yabancida kalacak gibi geliyor bana .Yani yarattiklari butceden cok butceyi kullanim tercihi ile ilgili Douglas transferi bence