Farmar amerkadan geldi avrupada bir sure zaman gecirmeden sadece para icin gelmisti, Kristic geldiginde sonmeye baslayan bir yildizdi.Tomic gibi eskiden fenerin aldigi Batiste gibi. Hetkesin gozdesi olabilecek bir yildiz degdi. Rako zaten hicbir zamN en ust seviyenin oyuncusu olmadi. Iyi skorerdi ama en ust seviyenin altinda bir oyuncuydu. Bu tip oyunculara en ust seviye maasi verirseniz gelecegjni soyemistim zaten Nicholas da Efese gelene kadar parlamis bir oyuncu degildi Efeste parladi ardindan Panaya gitti.
Barcanin verebileegi 2 milyon vergiler haric rakamlar zaten vergileri isin icine katmadan o parayi verebilirler. Singleton en az 3-4 yerden bu parayi alabilir ve efesi tercih etmez.
Koclari getirmek ile oyuncu getirmek farkli. Her takimda bir tane koc var Real Barca hatta cogu zaman Pao ve Oly gibiler de kendi kulturlerinden adam getirince geriye iki uc klup kaliyor kaliteli koclar icin. Dacka yuksek btce ile Blatti getirdi ama oyuncu olarak getirdikleri en ust oyuncu Wanamakerdi. Kaldi ki Wana geldigindesu anki seviyesinin altinda bir oyuncuydu . 20-25 milyon butce ile Blatti getiren Dacka oyyncu olarak Moermann Clyburn Slughter ile oynadi
Farmar amerkadan geldi avrupada bir sure zaman gecirmeden sadece para icin gelmisti, Kristic geldiginde sonmeye baslayan bir yildizdi.Tomic gibi eskiden fenerin aldigi Batiste gibi. Hetkesin gozdesi olabilecek bir yildiz degdi. Rako zaten hicbir zamN en ust seviyenin oyuncusu olmadi. Iyi skorerdi ama en ust seviyenin altinda bir oyuncuydu. Bu tip oyunculara en ust seviye maasi verirseniz gelecegjni soyemistim zaten Nicholas da Efese gelene kadar parlamis bir oyuncu degildi Efeste parladi ardindan Panaya gitti.
Barcanin verebileegi 2 milyon vergiler haric rakamlar zaten vergileri isin icine katmadan o parayi verebilirler. Singleton en az 3-4 yerden bu parayi alabilir ve efesi tercih etmez.
Koclari getirmek ile oyuncu getirmek farkli. Her takimda bir tane koc var Real Barca hatta cogu zaman Pao ve Oly gibiler de kendi kulturlerinden adam getirince geriye iki uc klup kaliyor kaliteli koclar icin. Dacka yuksek butce ile Blatti getirdi ama oyuncu olarak getirdikleri en ust oyuncu Wanamakerdi. Kaldi ki Wana geldigindesu anki seviyesinin altinda bir oyuncuydu . 20-25 milyon butce ile Blatti getiren Dacka oyyncu olarak Moermann Clyburn Slughter ile oynadi
2016-2017 sezonunda Darüşşafaka daha fazla para vererek Fenerbahçe'nın istediği Wanamaker, James Anderson ve Mindaugas Kuzminskas'ı transfer ettiği ortamda, buna benzer bir çok örneğin olduğu Avrupa basketbolunda Anadolu Efes'in yüksek kontrat verse bile gözde oyuncuları alamayacağını iddia etmek komik oluyor. Olimpia Milano mesela her yıl en gözde oyuncuları süper başarılı bir takım olduğu için almıyor, daha yüksek kontrat verdiği için alıyor.
2 sene önce. Ama sonra nba den de teklif alınca oynamadan gitti. Hatta para bile kazandı galiba bundan Daçka.Kuzminskas ı ne zaman transfer etti Daçka?
Kuzminskas ı ne zaman transfer etti Daçka?
Her şeye bir cevap bulmak yerine açık açık "kimsenin efes'e gelmesini istemiyorum, fb doğuşa gelecek hepsi, uçalım kaçalım vesely, obra kobra oley" yazsanıza ne geveleyip duruyorsunuz? Çok göze batıyorsunuz..
Bi bitmedi su goze batma. Souron musun her sey gozune batiyor. Oyuncularin efese gelmesini neden istemiyeyim. Keske Ataman tam istedigi kadroyu kursa hicbir mazereti olmasa da herkes ne kadar vasat oldugunu anlasa.
Oyuncu tercihi konusunda sozumun arkasindayim. Sadece parayla bir anda en gozde adamlari alamiyorsunuz. Fener uc sene boyunca avrupanin en gozde adamlarini isteyip alamadi Teo Calathes Ser-Rod gibi adamlari iskaladi. Dacka avrupanin bana gore en iyi ikinci kocunu getirebilmesine ragmen takima buyuk yildizlar koyamadi. Direk nba'den kaliteli yabanci alabiliyorsun Farmar Datome Vesely geldiler ama avruoada bir sure oynamislar arasinda en tepe adamlari sadece parayla getiremiyorsun.
Ben Efes Dunston Thomkins gibi adamlari alamaz demedim ki Calathes Teo Singleton Shengelia gibi adamlari alamaz dedim. Gecmiste aldigi Dunston Tyus gibi adamlar takimlarinda yildiz diiller takimin rol oyuncularigdilar. Eskiden 500-600 alirken Efes 1- 1'5 verip aldi. Teo Calathes Singletin zaten 2 m civari kazanan adamlar bunlara o parayi versen de gelmezler. Basari hedefini de gosterebilmen lazim.
Bi bitmedi su goze batma. Souron musun her sey gozune batiyor. Oyuncularin efese gelmesini neden istemiyeyim. Keske Ataman tam istedigi kadroyu kursa hicbir mazereti olmasa da herkes ne kadar vasat oldugunu anlasa.
Oyuncu tercihi konusunda sozumun arkasindayim. Sadece parayla bir anda en gozde adamlari alamiyorsunuz. Fener uc sene boyunca avrupanin en gozde adamlarini isteyip alamadi Teo Calathes Ser-Rod gibi adamlari iskaladi. Dacka avrupanin bana gore en iyi ikinci kocunu getirebilmesine ragmen takima buyuk yildizlar koyamadi. Direk nba'den kaliteli yabanci alabiliyorsun Farmar Datome Vesely geldiler ama avruoada bir sure oynamislar arasinda en tepe adamlari sadece parayla getiremiyorsun.
Ben Efes Dunston Thomkins gibi adamlari alamaz demedim ki Calathes Teo Singleton Shengelia gibi adamlari alamaz dedim. Gecmiste aldigi Dunston Tyus gibi adamlar takimlarinda yildiz diiller takimin rol oyuncularigdilar. Eskiden 500-600 alirken Efes 1- 1'5 verip aldi. Teo Calathes Singletin zaten 2 m civari kazanan adamlar bunlara o parayi versen de gelmezler. Basari hedefini de gosterebilmen lazim.