2018-2019 BSL Takımlarının Transferleri ve Hazırlık Dönemi

Murat Murathanoğlu'nun instagram'da yaptığı açıklamaya göre Wanamaker barcelona'nın 4.5 milyon dolarlık teklifini kabul etmeyip Boston'la 830 bin dolara anlaşmış. O 4,5 milyondan vergi falan kesilir herhalde ama yine de çok büyük fark var arada. Amerika dışına çıkınca 100-150 bin dolar fark için çin'e falan giden adamlar nba söz olunca nasıl fedakarlık yapıyor. Bu arada Boston'dan 830 bin dolar alması da nba'de dönen maaşlara bakınca çok garibime gitti.

Murat Murathanoğlu'nun instagram'da yaptığı açıklamaya göre Wanamaker barcelona'nın 4.5 milyon dolarlık teklifini kabul etmeyip Boston'la 830 bin dolara anlaşmış. O 4,5 milyondan vergi falan kesilir herhalde ama yine de çok büyük fark var arada. Amerika dışına çıkınca 100-150 bin dolar fark için çin'e falan giden adamlar nba söz olunca nasıl fedakarlık yapıyor. Bu arada Boston'dan 830 bin dolar alması da nba'de dönen maaşlara bakınca çok garibime gitti.

Kendini kanıtlamaya çalışıyor. Adam geçen sezon kapısından döndü o kadar kapıda dolanmasına rağmen.

Şu oyuncuların neden NBA için çok fedakarlık yapıyor konusunda İsmail Şenol güzel bi post atmıştı akıldaki soru işaretlerini gideren geçen sene.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Banvit, Jordan Morgan'ı Kadrosuna Kattı
(via@sportando)

Banvit geçtiğimiz sezon Slovenya Basketbol Ligi takımlarından Petrol Olimpija Ljubljana’da oynayan Amerikalı oyuncu Jordan Morgan ile anlaştı. Morgan geçen sezon Slovenya’da 13.7 sayı ve 6.7 ribaund ortalamaları ile oynarken FIBA Şampiyonlar Ligi’nde de 15.5 sayı ve 8 ribaund ortalamaları ile mücadele etti.

Telekom'un yerinde olsam T.Douglas ve Stimac'ı da kadroya katardım. Eurocup özelinde ciddi fark yaratacak adamlar.

Douglas-Redding-Landesberg-Gabriel-Stimac 5'i bu seviyelerde fazlasıyla yeterli. Bir tane de atletik uzun alırdım. O da Tofaş'lı J.Owens olabilirdi. Ama uzattı sanırım. Trabzon'lu Obekpa'yı da düşünebilirler.

Telekom'un yerinde olsam T.Douglas ve Stimac'ı da kadroya katardım. Eurocup özelinde ciddi fark yaratacak adamlar.

Douglas-Redding-Landesberg-Gabriel-Stimac 5'i bu seviyelerde fazlasıyla yeterli. Bir tane de atletik uzun alırdım. O da Tofaş'lı J.Owens olabilirdi. Ama uzattı sanırım. Trabzon'lu Obekpa'yı da düşünebilirler.

Gabriel-Stimac pota altı küfürler ettirir savunmada.

Anadolu Efes'ten bir açıklama daha..

Errick McCollum'a bugüne kadar takımımıza verdiği katkılardan dolayı teşekkür ediyor, kariyerinde başarılar diliyoruz.

Sene ortasında lazım olursa yine aldırır Ataman :)