Ah Kenny Gabriel çok isterdim bize gelmesini. Eurocup için çok iyi oyuncu bence.
Caloiaro'nun yerine Bircevic'i almış Banvit. Akıllı hamle.
Murat Murathanoğlu'nun instagram'da yaptığı açıklamaya göre Wanamaker barcelona'nın 4.5 milyon dolarlık teklifini kabul etmeyip Boston'la 830 bin dolara anlaşmış. O 4,5 milyondan vergi falan kesilir herhalde ama yine de çok büyük fark var arada. Amerika dışına çıkınca 100-150 bin dolar fark için çin'e falan giden adamlar nba söz olunca nasıl fedakarlık yapıyor. Bu arada Boston'dan 830 bin dolar alması da nba'de dönen maaşlara bakınca çok garibime gitti.
Anadolu Efes için son haber Stephane Lasme
Türk telekom basket,Bayern Münih'li Reggie Redding ile imza aşamasına geldi. (via@sportando)
Muazzam hamleler geliyor.
1 ve 5 numaraya alacakları oyuncular ile gelecek sene için ne yapacakları hakkında bize bilgi vereceklerdir.
Koç konusunda bir çalışma içindeler mi acaba merak ediyorum?
Koç konusunda baş antrenör Burak Gören ile devam edicekler.
Böyle bir kadroyu kaldırabilecek mi acaba?
Bu arada JaJuan Johnson Lokomotiv Kuban'la Anlaştı.
Telekom'un yerinde olsam T.Douglas ve Stimac'ı da kadroya katardım. Eurocup özelinde ciddi fark yaratacak adamlar.
Douglas-Redding-Landesberg-Gabriel-Stimac 5'i bu seviyelerde fazlasıyla yeterli. Bir tane de atletik uzun alırdım. O da Tofaş'lı J.Owens olabilirdi. Ama uzattı sanırım. Trabzon'lu Obekpa'yı da düşünebilirler.