A
Ali Parlak
Misafir
İlk sarı kartın sarı kartla alakası yok. Bazen fazla abartmamak gerekir bazı şeyleri.
Sarı kartın varken hemde telafisi olmayan haftalarda dikkatli olmak gerekir. Sen Galatasaray futbolcususun...
İlk sarı kartın sarı kartla alakası yok. Bazen fazla abartmamak gerekir bazı şeyleri.
http://www.hurriyet.com.tr/sporaren...l-marsi-okuyacak-cok-oyuncumuz-vardi-41131982
Arkadaslar haberin iceriginde de Fatih Hocanin soylemine aciklama goremedim. Ne demek istemis olabilir, kacirdigim ne var acaba ?
Fatih Terim: "İstiklal Marşı okuyacak çok oyuncumuz vardı"
Aynen, gerizekalılık. Biz yandık bari çocukları düzgün yetiştirin de onlar kurtulsun...İstiklal Marşı sırasında yaptıkları terbiyesizliğe bakın. Hayır işin mesaj kısmını geçtim isteyen dilediği gibi eğlenebilir. Ancak İstiklal Marşı sırasında hazır ol vaziyetinde durulur böyle malca işaretler yapılmaz. Bu fenerlilerin yaptığı ilk mallık da değil hadi bize karşı maçta yapmış olsalar neyse gidip başka maçlarda yapıyorlar bunu. Çocuklara asla kızmıyorum böyle gerizekalı çocuklar yetiştirdikleri için anasına ve babasına kızmak lazım. Boşuna oksijen tüketiyorlar.