Akhisar ne kadar çirkef ve amatör bir takımmış böyle!
Adamlara göre, maçı hakem sayesinde kazandık, maçı bize hediye etti. Arkadaşım, sen ne topu oynadın? İkinci yarı kaleni 11 kişi kapatarak maç mı kazanacaktın ya da 1-0 olunca maç bitmiş mi oluyor?
İki tane penaltı çalındı, ikisi de net doğru karardı. Hakemi tebrik ediyorum, çok düzgün bir maç yönetti, birkaç hatalı faul düdüğü dışında harika bir yönetim sergiledi. O kaleci denilen şımarık ergeni atmayarak hata yaptı ancak televizyonda komik duruma düşen bir Akhisar kalecisi vardı.
Penaltıyı çıkardı diye maç bitti sandı. Ya Galatasaray çok rahat ve istediği şekilde oynadı, oyunu kontrol etti, istediğinde hücum yaptı, istediğinde pas yaptı.
Şu tepkileri maç izlemeyen biri dinlese, ana Akhisar doğranmış sanar.
Yav Linesin pozisyonu içeride ve faul/penaltı, Diagne'nin pozisyonu hem faul hem de satı kart gerektiren bir müdahaleydi, o hanzo gibi bana kart çıkart diyen vahşi ise 10 defa kırmızıyı hakketti.
İnşeAllah şu lige tekrar çıkamazsınız terbiyesiz çirkefler. Maç sonunda 2 tane topçusu demeç veriyor: Bu hakemin Allah belasını versin diyor. İnşeAllah o bed duânın karşılığında 5-10 maç ceza alırsın da, emeğe ve rakibe hakedilmiş saygıyı göstermeyi öğrenirsin.
Diğer oyuncu da, böyle bir maça Türkiye'nin en iyi hakemi verilir diyor. Ya siz ligin son sırasındaki küme düşmüş bir takımsınız, federasyon neden şu maça elit bir hakem versin?!
Maçı izlerken gidip şu liseli tiplere dalasım vardı.