Ozan kaldı galiba bu arada. Fatih hocayla birlikte mesaj fotosu atmış Twitter’a.
Edit:Rodriguez ile ilgili KAP açıklaması geldi.
Umarım en az 10'a satmışızdır...
Brezilyalı bir defans almışız ama kimdir necidir hiç bilmiyorum ahkam kesemem ancak bana göre bizim oraya tecrübeli bir isme ihtiyacımız vardı. 22 yaşında sadece Brezilya ve Portekiz liginin son sırasındaki takımlarda oynayan biri bize ne katabilir? Maicon'dan ne artısı olabilir büyük bir kumar. Umarım tutar tabi. Hayırlı olsun.
Tabi ki böyle bir durum da var. İyi oyuncular hep iyi takımlardan gelecek diye bir kaide yok. Ancak Cahill, Mangala, Kjaer, Miranda gibi isimler dolaşırken son sıradaki takımın stoperini almayı olumlu bulmadım. Ozan ve Marcao tandemi tecrübesiz olacak. Ki tecrübe en çok defans için gerekli olan bir şey. Hayırlı olsun umarım iyi çıkar.Marcelo Besiktasa geldiginde kimse tanimiyordu adam burda ligin en iyi stoperi oldu....Hannover cokmu iyi takimdi? Bir oyuncun iyiligi oynadigi takima veya lig siralamasina göre yargilanmaz
İyi ama işte isim duyulmayınca malum birde yönetimin beceriksizliği taraftar çekinmekte haklı.Alan alınırsa ben diğer forvetinde bu tarz genç bir oyuncu olmasını isterim.Tabi yıllık ücretlerde önemli.Dostlar 2004 yılında Fatih Hoca takımın başına geldiğinde Maritmo Pepe'yi Maritmo dan istemişti ve hatta İstanbul'a kadar gelip 10 bin dolar için geri gitti diye hatırlıyorum.
Bu da o dönemin Pepe haberi.
Ekli dosyayı görüntüle 1078
Hoca scout ekibiyle birlikte karar vermiştir 3 ile 4 milyon avro fiyat bu zamanda iyi bir fiyat gibi.