Ağlanacak halimize gülüyoruz.. Trollemişler mi acaba..
5 ay önce sadece siz ismini bilmiyordunuz herhalde. Çünkü Ozan Milenyum Jenerasyonunun en yetenekli oyuncusuydu ve futbolu gerçekten takip eden herkes ismini biliyordu. Ayrıca yaz kampına katılamadı sakat olduğu için. Buna rağmen oynadığı maçlarda iyiydi. Özellikle ŞL maçlarında iyi performans koydu. Yaşıtı De Ligt için 60-70 m konuşuluyorken Uefa'nın listelerinde yer alan bir oyuncuyu 11 milyona satmak başarı değildir. Umarım sonraki satıştan pay alma gibi maddeler koyabiliriz yoksa böyle bir yetenek çıkarmışken sadece 11 milyon kar etmek zarar olur.Ne olursa olsun 0 maliyet ve 5 ay oncesine kadar isminin duyulmadigi birinin boyle bir meblaga satilmasi basaridir. Alt yapiya gereken onemi gostermis olmasi acisindan da sevinmis bulunmaktayim.
Umarim oyle sacma sapan oyunculara milyon Eurolar odenmez, 5 milyon Eurosunu sadece 100 genc icin alt yapida kullanalim. Belki 100 milyon Euro getirisi olur kim bilir !
5 ay önce sadece siz ismini bilmiyordunuz herhalde. Çünkü Ozan Milenyum Jenerasyonunun en yetenekli oyuncusuydu ve futbolu gerçekten takip eden herkes ismini biliyordu. Ayrıca yaz kampına katılamadı sakat olduğu için. Buna rağmen oynadığı maçlarda iyiydi. Özellikle ŞL maçlarında iyi performans koydu. Yaşıtı De Ligt için 60-70 m konuşuluyorken Uefa'nın listelerinde yer alan bir oyuncuyu 11 milyona satmak başarı değildir. Umarım sonraki satıştan pay alma gibi maddeler koyabiliriz yoksa böyle bir yetenek çıkarmışken sadece 11 milyon kar etmek zarar olur.
İlk yazdığın bölümü kime ithaf ettin bilmiyorum.Cok sukur hayallerimi ipotek etmedim ben simdiye kadar, Allah hic kimseyi hayallerini ipotek edip zavallilarin sitesinde bas taci yaptirmasin. Ozan Kabaga gelince. Ben bilmiyordum ama emin ol % 90 taraftarinda haberi yok. Herkes adina konusma lutfen. Sen kendinden sorumlusun. Sen biliyormussun afferin sana. Antuya malzeme verme bir daha bu senin birinci vazifen olsun!
Merih'i ben de düşünmüştüm. Daha 20 yaşında ve kumaşı sağlam lakin Alanya kiraladı Sporting'den. Alanya'yı nasıl vazgeçiririz bilmiyorum çünkü kiraladıkları oyuncuyu geri verip sonra Sporting'den bonservisini almak baya uzun sürecektir. Umarım seneye alabiliriz.Semih'i geri getireceğime 3.5 milyon euro çıkış parası verir Alanyaspor'dan Merih'i alır onu da 1-2 seneye en az 10 milyon euroya satarım...