Serdar'ın menajeri gayet şeffaf ve dürüstçe, tüm süreci başından bu ana kadar olan kısmını güzel servis ediyor. 1.8+0.6 milyon dolar alacağı ve 0.5 milyon dolar da Fenerbahçe'den bonservis ücreti isteriz diyen Apodur. Muhtemelen sesi gür çıkan bazı arkadaşlar sayesinde geri adım attırıldı yoksa 4,5 milyon dolara alınan adamı 0,5 milyona satacaklardı.
Bu adam direkt ilk 11 oyuncusudur, milli takımın da ilk tercih edilenidir ve bence gayet de iyi oynuyora ama bizim Terim bey iş ahlakı dedi, kültür dedi ve adamı afaroz etti; kendin çok mu spor ahlakına haizsin?! Bar basmalar, hakemlere küfür etmeler, üzerine yürümeler gibi nice vakıan var ama bu adamı kültür ve ahlak diye tasviye ettin, hem de yerine Semih denilen yetersiz karşılığında...
Net olan, hem vasıfsız idare hem de akil hareket edemeyen Terim bu süreçte sınıfta kaldı, gerçi yönetim tasdiknamelik de, Terim de maalesef onlara teşbih oldu. Feguli denilen adam, her maç takımın pas trafiği sağlar, topu dikine oynar ve sağ kanatta Brezilyalı ile Türkiye'de en iyi partner ama onu dahi dolaylı mobbing yöntemleri ve kadroya almama işleriyle yıldırmak istemişti.
Ben çok sıkıldım. Forvet yok, adamlar transfer yapmayı bilmiyor/beceremiyor; hastam vardı geri döndüm diyor. Bu ne ya, sen 30 gündür yapamadığınız işi bununla mı savıyorsunuz?! Bilmiyorum, kadro bence iyi ama eldekilerini de Terim bey kullanmıyor. Eren'i kadro dışı ediyorsunuz da, yerine birini mi aldınız, bu nasıl bir düşüncesizliktir?!