Bony'i almışız heralde. Keşke Tetteh olsaydı ama bu yoklukta fena bir isim değil.
Semih'i geri getireceğime 3.5 milyon euro çıkış parası verir Alanyaspor'dan Merih'i alır onu da 1-2 seneye en az 10 milyon euroya satarım...
Normaldir 4 ay sonra 7,5 milyon euroya alabilecekleri oyuncuya 11 milyon vermişler. Bir de satıştan pay vermezler.Ozan 11 milyon euro karşılığında Stutgart'ta.
KAP açıklamasında sonraki satıştan pay yok.
Aşırı hayal kırıklığı ve üzüntü var.
Merih'in bonservisini Alanya 3,5 milyon euroya alıp Sassuolo'ya 7,5 milyon euroya sattığı söyleniyor.
Terim'e transferi bırakırsan saçmalar. Bu her zaman böyle olmuştur. Git Sabri'yi de al rahatla, evlatlarına torpil çek. Yok ki ortada "ben oyuncuyu da alırım, onu oynatacak hocayı" da diyebilen bir başkan.
7 şampiyonluk yaşamış diyorlar ama bu 7 şampiyonlukta hiç Faruk Süren'in Ünal Aysal'ın payı yoktu tabii yersen Şu anki görüntü bana Fatih hocanın 2002'de gelip 2004'te kovulduğu dönemi hatırlatıyor. Para yok deyip Lukunku, Sarr gibi rezalet oyuncular aldırmıştı ancak o futbolcular yüzünden kulüp daha da zora girmişti hatırlayanlar bilir 2. dönemini. O noktaya doğru gidiyoruz. Evet kötü bir hoca değil ancak ilah yapılacak kadar iyi hoca da değil. Madem çok büyük hoca neden Milan'dan sonra yurtdışına gidemediDoğru bir iş yapılmışsa Terim yapmıştır, yanlış bir şey varsa kesin yönetimindir. Oh ne güzel dünya! Müthiş stoper Semih'i de ben istedim. Allah herkese Terim şansı versin.
Bravo hoca Sabri, Semih, Emre Çolak'ı istiyormuşsun sırada ne var Aydın Yılmaz, Engin Baytar falan mı? Hocaya transfer yetkisi verirsen ahan da yerli çetesini alır. Ünal Aysal boşuna kendisi yapmıyordu transferleri. Gerçi kendisi Sneijder'i bile istemeyen bir hocaydı bu transferlere dua edelim.
Valla hocadan beklerim yani. Geçen sene bir maçta "Ben olsam Sabri'yi göndermezdim" demişti. Zaten Florya'nın yeniçeriler ocağı olması ilk Fatih hoca döneminde olmuştur.Semih dışındakiler yalan haber.
Fatih Hoca’ya yapılan bir operasyondur bu.
Prim vermeyelim!
Aynen dış güçler.Semih dışındakiler yalan haber.
Fatih Hoca’ya yapılan bir operasyondur bu.
Prim vermeyelim!
Aynen dış güçler.