Helal Sinan; Drogba golü attın.
Kaçının büyük maçlarda veya kritik maçlarda olduğuna bakalım. Sneijder 16/17 sezonunda 15 asist yaptı bunların yarısından çoğu dandik (küme düşen vs.) takımlara karşıydı. Belhanda yetenekli bir oyuncu ama güvenilmez bir oyuncu aynı zamanda. Her an takımını yalnız bırakabilir, her an huzursuzluk çıkarabilir. Evet Melo da yapıyordu ama o daha akıllıydı. Kime ne zaman yapacağını iyi seziyordu. Bu düpedüz beyinsiz.Valla o kadar yazmışsınız ben rakamları vereyim
17/18 1 gol 2 asist, 16/17 0 gol 3 asist, 15-16 1 gol 2 asist, 14-15 0 gol 1 asist 13-14 3 gol 6 asist kim olduğunu da siz bulursunuz artık
Alan Carvalho bitti diyorlar. Umarım doğrudur. Gelsin artık ya saçlarımız beyazladı valla. Hem kaliteli, hem birden fazla mevkide oynayabilen joker oyuncu. Daha ne olsun. Yanına da Tetteh, Bony gibi pivot santrafor alırsak bu takım her maçta gol atar.
Kaçının büyük maçlarda veya kritik maçlarda olduğuna bakalım. Sneijder 16/17 sezonunda 15 asist yaptı bunların yarısından çoğu dandik (küme düşen vs.) takımlara karşıydı. Belhanda yetenekli bir oyuncu ama güvenilmez bir oyuncu aynı zamanda. Her an takımını yalnız bırakabilir, her an huzursuzluk çıkarabilir. Evet Melo da yapıyordu ama o daha akıllıydı. Kime ne zaman yapacağını iyi seziyordu. Bu düpedüz beyinsiz.
Iniesta'nın prime dönemlerine açıp bakmak lazım. Bazı sezonlarda hem gol hem de asist hanesi çift rakamları görüyordu. Belhanda bu zamana kadar böyle bir dönem geçirmedi. Ayrıca Iniesta, Belhanda'dan daha fazla extra işler yapıyor. Belhanda'nın Iniesta'dan hangi özelliği iyi? Ve ayrıca Barça'da Messi, Suarez, Villa, Zlatan, Henry, Sanchez gibi dünyaca yıldız isimlerin hücumda oynadığını belirtmek lazım. Bizde maalesef forvetler o seviyede değil ve bu yüzden orta sahaların da skora yatkın olması lazım.Verdiğim rakamlar Iniesta'nın gol ve asist rakamlarıydı.
Renktaş ben senin dediğini anladım ancak Belhanda'nın skora katkısının olmaması tek olumsuz yönü değil bunu anlatmaya çalışıyorum. Skora katkı yapmaması buzdağının görünen kısmı. Belhanda'nın oynadığı oyundan memnun olanlara saygı duyuyorum. Renkler zevkler ancak memnun olmayanlara da siz ne anlarsınız futbol cahilisiniz asistin asistini yapıyor tayfası var benim lafım bunlara.Abi Iniesta vs. Belhanda tartışmıyoruz zaten. Belhanda'nın bu takımdaki rolü belli hoca memnun olmasaydı sattırırdı Ozan'dan önce zaten. 10 numara giyiyor diye 10 gol 15 asist yapmak zorunda değil. Evet orta sahalar skora yatkın olmalı ama skora yatkın olmayan orta saha kötüdür diye bir kaide de olduğunu sanmıyorum.