2018-2019 Galatasaray Futbol Takımı

Ya bu adama bu para verilir mi? Penaltı ve kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonlar haricinde attığı golünü görmedim.

Luis denilen solak çocuk daha kaliteli, adam eksiltiyor, Avrupa'da oynamış ve gol atma çeşitliliği daha fazla iken, bas parayı al onu ya da Tetteh'i al.

Kasımpaşa'ya bu adam için bu kadar para verilmez.

Çagne'ye ve Çasımpaşa çulubüne çok teşekkür edeyiruk, pizu çok güzel misafir ettiler, sohpet ettuk, sonra kapuya kadar uğurladular, Allah razi olsun. Taraftarumiz sabirli olmaya tevam etsin. Ay lav yu hozam.

Cagne yetenekli bir oyuncu zaten ligde açık ara gol kralı. Ayrıca bizim de bu tarz bir oyuncuya ihtiyacımız var. Ama bahsedilen rakamlar doğruysa umarım gelmez. Ona vereceğimiz parayla Tetteh veya Onuachu'yu alırım ben olsam. Çünkü hem Cagne'den gençler hem de rakibimiz Kasımpaşa'yı ihya etmemiş oluruz.

7 aydır forvetin ne kadar çaresiz olduğunda apaçık ortada. Ligin ilk yarısında 20 gol atmış bir oyuncuyu 5-6 ya enayi değilsen bırakmassın. ZeLuis e 10 vereceğine yine aynı şekilde Tetteh e Diagneye verelim en azından ne vereceği belli 27-28 yaşında Arap piyasasında ismi geçiyor istediğin zaman satabilirsin de bonservis konusunda zarar etmeyiz yani. Bende kasımpaşa ve başakşehirden nefret ötesinde duygular ötesinde besliyorum ama napalım yani kulüp önce kendi çıkarlarını düşünmeli.

Mitroğlu'yu bir tek ben istemiyorum herhalde. Çünkü leş bir oyuncu. Oly zamanında iyiydi ancak son yıllarda baya kötü. Ayrıca bu adam takım oyuncusu değil, defansa gelmez, topu dağıtmaz, duvar olmaz. Sadece top ayağına gelirse bitirir kaldı ki son yıllarda onu da yapamıyor. Diagne'yi alırsak bence yanında kendisi aşırı gereksiz olur. Onun yerine Alan tarzı bir oyuncuyu kiralamak daha iyi olur.

Emre Mor da konuşuluyor. Bence gelirse iyi olur Fatih hoca adam eder. Olmadı en kötü rotasyon oyuncusu olur, kadromuz genişler.

Falcao
Alan
Tetteh
Pato
Remy
Mitroğlu
Demba Ba
Onuachu
Caicedo
Batshuayi
Ze Luis
Bony
Miranda
Mangala
Marcano
Juan Jesus
Cahill
Trezeguet
Tolgay
Emre Mor
Diagne ve daha sayamadığım onlarca isimden gele gele

Marcao ve Emre Taşdemir geldi...

Son düzenleme:
Muğdat'ın yetenekleri mahdut ancak hırsı ve baskıcı oyunu hoşuma gidiyor. Şu golde bile, baskıyla savunmayı hataya itti ve çaldığı topla gol geldi.

Aylarca bekletip, sürekli erteletip, sürprizler olacak göreceksiniz diye umutlandırıp transferin son gününde Di Santo, Remy, Mitroğlu gibi malları alırsanız bu taraftar size Babafingo'yu verir.

Terim'i de kandırmışlar!

Kalmış şurada 49 saat, Terim bey de hala umut ve hayal lütfediyor. Artık KAP bilgisi gelsin, yetiştiremeyecek ya da normal şartlarda pahalı deyipte almaktan imtina ettiğiniz adamlara katmerli para vermek zorunda kalacaksınız.