Mitroglu'ya 3 milyon verip 2.forvet olarak yani yedek olarak alırsak yazıklar olsun!
Yunus Akgün varken hala Emre Mor'u alıyorsak yazıklar olsun...
Yunus Akgün varken hala Emre Mor'u alıyorsak yazıklar olsun...
Çagne için Kasımpaşa'ya, 10$+3$ (eğer şampiyonlar ligine gidilirse) şeklinde bir anlaşma yapıldığı iddia ediliyor.
Bu adamı aldık da, bu şartlar için belki makul çünkü son gün ve yerelde gol krallığındaki 1 numarayı transfer ediyorsun ama sanki çok para verdik gibime geliyor. Rusya'daki ya da Alan bu fiyatlarda değil miydi? Acaba oyuncu maaşı daha düşük olduğu için mi bu adam öncelendi, yoksa yaş farkı da yok, aynı 26-27 yaş?
Bence Onyekuru Trezeguet'ten daha yetenekli bir oyuncu. Treze'yi Dünya Kupası'nda gördük adam yokları oynamıştı. Ayrıca Kasımpaşa ile Galatasaray bir değil. Bizim maçlarda rakipler daha iyi kapanıyor resmen kaleye otobüs çekiyorlar. Kasımpaşa'da geniş alan bulmak o yüzden daha kolay. Mesela Onyekuru onlarda olsaydı şimdiye kadar 15-20 gol atmıştı. Ben gelmesini istemem ama Belhanda satılırsa olabilir.Öyle bir forvetsizlik çektik ki Mitroğlunada tamamım. Diagne ile benzer tipte oyuncular ama yapacak birşey yok bu yönetimin transfer yapabilmesine şükrediyorum. Trezeguet ligin en etkili oyuncusu hatta uzun zamandır ligde gördüğüm en iyi kanat olduğunu da düşünüyorum nasıl gelir bilmiyorum ama inanılmaz bir etki yaratır. Şimdi olmasa bile yazın ilk gitmemiz gereken adam olmalı.
Dünya kupasında Mısır takım olarak yokları oynadı. Onyekuru ile Trezeguet çok farklı oyuncular. Onyekuru gol sezgileri iyi kanat oyuncusundan ziyade sol forvet oynuyor. Trezeguet ise Diagne-Mitrioğlu gelirse bize daha fazla faydası olacak bir oyuncu. Kaleye daha yakın oynasa da çalım özellikleri olan tekniği yüksek, orta yapma özelliği iyi olan bir oyuncu olarak daha fazla yarar sağlar içeride Diagne-Mitrioğlu gibi oyuncular varken daha da yararlı olur çünkü Onyekuru da kafasını kaldırıp pas verme, orta yapma gibi bir olayı yok gol atıyor eyvallah da o kadar yani. Trezeguet gelirse 2 kanatta da oynuyor Feghouli de ortada oynamak istiyor zaten bize çeşitlilik katar ve Diagne ile uyumu da çok değerli. Dediğin gibi sadece Belhanda giderse gelebilecek gibi duruyor gelirse de yine 10 milyon euro bayılacağız kasımpaşa ya bakalım neler olacak bu yönetim bu saatten sonra bile önümüze bariyerler çıktı transferi kapattık derse şaşırmam.Bence Onyekuru Trezeguet'ten daha yetenekli bir oyuncu. Treze'yi Dünya Kupası'nda gördük adam yokları oynamıştı. Ayrıca Kasımpaşa ile Galatasaray bir değil. Bizim maçlarda rakipler daha iyi kapanıyor resmen kaleye otobüs çekiyorlar. Kasımpaşa'da geniş alan bulmak o yüzden daha kolay. Mesela Onyekuru onlarda olsaydı şimdiye kadar 15-20 gol atmıştı. Ben gelmesini istemem ama Belhanda satılırsa olabilir.