3 isim arasında en tecrübelisi Hakan Demir Efes ekolünden gelen zamanında tekelsporla fena işler yapmamıştı. Savunma odaklı bir yapısı vardı Efes kültürünün diğer antrenörleri gibi ama en son ciddi seviyede Karşıyaka'yı çalıştırdı diye hatırlıyorum. Basketbolun üst seviyesinden zaman zaman kopmalar yaşıyor. Böyle bir koç tercih edecek olsam Cem Akdağ'ı tercih ederim.
3 isim arasında form durumu sebebiyle bir adım öne çıkan bence Ertuğrul Erdoğan ama Galatasaray'ın koçu olmalı mı bence bu tartışılır.. Galatasarayın hedefleri daha farklı daha yüksek olmalı. Daha vizyoner işler olmalı..
Yağızer Uluğ konusuna gelince ise ben olsam kendisini düşünmem. Yetenekli bulanlar olabilir ama bence önce Baş antrenör olarak kendisini kanıtlamalı. Cem Akdağ'dan ne gibi bir artısı olabilir Yağızer Uluğ'un..? ya da Ertuğrul Erdoğandan..?
Ezcümle bu isimlerin hiçbiri beni memnun etmedi. Ben olsam yerli düşünmezdim ama bunlarda da yabancı getirebilecek bağlantıyı vs'yi geçtim, randevu alabilecek bir çap olmayabilir.
Tabi Sırbistandan herhangi bir adamı koç diye getirmeyi düşünmüyorlarsa