Metin Oktay yaşasa onu bile şunlarla çalışmaya ikna edeceğimizi düşünmüyorum. “Akıl sağlığım daha önemli” derdi.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Galatasaray, başantrenörlük görevi için Ertuğrul Erdoğan ile yıllık 350 Bin $'a 1+1 yıllık sözleşme konusunda anlaşma sağladı.
Ertuğrul Erdoğan benim beğendigim birisi değil, bana kalsa getirmezdim zaten ama bu yönetimin görüştüğü isimler daha kötü durumdaydı. Hocaya sabır diliyorum, işi zor, umarım başarılı olur.
Bu arada Oktay Mahmuti'nin maaşı çok diyenleri bekliyorum, çok savundukları yönetimleri Ertuğrul Erdoğan'a yıllık 350 bin dolar maaş vermiş, Ertuğrul hocanın 350 aldığı ortamda Oktay hoca 1 milyondan aşağı almaz zaten. Tek yaptıklarının Galatasaray'ın parasını düşünmek olduğunu söyleyen yönetimimiz kontratlı hocanın ayrılması için elinden geleni yaptı. Şimdi Oktay hocaya 1.5 yıllık alacağın olan 1.2 milyon doları ve Ertuğrul hocaya 350 bin dolar ödeme yapacak, muazzam kârlı iş oldu
Galatasaray, başantrenörlük görevi için Ertuğrul Erdoğan ile yıllık 350 Bin $'a 1+1 yıllık sözleşme konusunda anlaşma sağladı.
Ertuğrul Erdoğan benim beğendigim birisi değil, bana kalsa getirmezdim zaten ama bu yönetimin görüştüğü isimler daha kötü durumdaydı. Hocaya sabır diliyorum, işi zor, umarım başarılı olur.
Bu arada Oktay Mahmuti'nin maaşı çok diyenleri bekliyorum, çok savundukları yönetimleri Ertuğrul Erdoğan'a yıllık 350 bin dolar maaş vermiş, Ertuğrul hocanın 350 aldığı ortamda Oktay hoca 1 milyondan aşağı almaz zaten. Tek yaptıklarının Galatasaray'ın parasını düşünmek olduğunu söyleyen yönetimimiz kontratlı hocanın ayrılması için elinden geleni yaptı. Şimdi Oktay hocaya 1.5 yıllık alacağın olan 1.2 milyon dolar ve Ertuğrul hocaya 350 bin dolar ödeme yapacak, muazzam kârlı iş oldu
Sozlesmesinde hangi takimli oldugu belirtilmis mi ? Ayrica 7 ayda sadece 1 maas aylik verilecegi de eklenmis mi ? hatta hatta sozlesme yapilan ucretten, sonradan indirim hakkimizi da okunamayacak sekilde uzun uzun yazmismiyiz ? bunlar varsa tamam yoksa kabul etmemiz soz konusu dahi olamaz!
Onu diyen Tanjevic degil miydi.
Transfer sezonunun başında yazdığım isimlerden hâlâ boşta olan oyuncular var, o oyunculardan şöyle bir kadro güzel olurdu:
Codi Miller Mclntyre - Can Korkmaz
Garry Neal - Erol Can Çinko - Emir Gökalp
DJ Kennedy - Dominique Sutton - Göksenin Köksal
Jarrod Jones - Burak Can Yıldızlı
Ivan Buva - Ege Arar
Bu isimlere alternatif olarak Adonis Thomas, Jeffrey Crocket, Davon Jefferson, Jeff Adrien, Henry Sims, Gasper Vidmar, Mike Dixon, Darrius Johnson-Odom, Kevin Punter, Gabe York, Tai Webster, Josh Adams, DJ Strawberry, Glen Rice JR, DeVaughn Akoon-Purcell, Jason Rich, Dallas Moore, Diante Garrett, Manny Harris, Darrin Govens, Lamar Patterson, Marcus Landry, Malcolm Hill, Dyshawn Pierre gibi oyuncularda düşünülebilir.
Aykut kadron ve önerdiğin isimler çok iyi.
Ama 2 milyon dolar bütçemiz olacağı söyleniyor.
Bütçemiz yetecek mi bu isimlere ?
Birde 5 numara da atletizm ve potaaltında savunma sıkıntısı çekeriz gibi sanki.
Ama genel olarak heyecan verici bir kadro gibi geldi bana.
Ama bu bütçe ile zor gibi.
Burada yazdığım oyuncuların en yüksek kontrat alanı 500 bin dolar ancak alır zaten transfer oldukları takımları görünce aa bizde alabilirmişiz diyecek herkes. Mesela daha önce yazdığım isimlerden John Roberson Enisey gibi sıradan takıma gitti. Gary Neal'ı Reggio Emilia istiyor, onların bütçesi bizden farklı değildir.
Garry Meal gelirse müthiş bir skorer kazanmış oluruz.
Bakalım Ertuğrul ve Yağızer hocanın oyuncu tercihleri nasıl olacak ?