Şöyle laf sokmak istiyosanız özel mesaj bölümü var ordan yazın ben de cevabımı veririm ama insanları yormaya gerek yok.
Basketbola gelince, hala Klobucar ve Hardy’nin bambaşka tarzlarda oyuncular olduğunu düşünmekle birlikte, Hardy’nin tek özelliği olan şutuna asla laf etmedim, kendisi şutu olan kötü bi skorer gözümde. Deplasmanda kazandırdığı yanlışım yoksa Gran Canaria maçına kadar da pek ortalıkta yoktu. Zaten şutu soktuğu zaman değil, sokamadığı zaman çok verimsiz olduğunu düşünüyorum zira potaya gidemiyor, oyun görüşü yok, potaya gitmeyi geçtim topu yere vuramıyor. Yarı saha çizgisinin hemen önünde maç başı kaç drippling kestiğini saysaydım keşke ama iki maç izleyip görebiliriz. Düşük bütçede öyle bi oyuncu inanılmaz lüks. Ayrıca Klobucar’ın Hardy’den daha iyi savunmacı olduğunu düşünüyorum.
Hardy maç kazandırmadı demedim, özellikle kötü gününde hücumu çok tıkadığını söyledim. Klobucar’ın şutunun sıkıntılı olduğunun farkındayız hepimiz ben de yazdım zaten az önce. Yanına konulacak oyunculara bakılır. Takım alan açmada sıkıntı yaşarsa Klobucar transferi eleştirilir ama şimdiden sadece şutu yok diye eleştirmeye gerek yok diğer vereceği şeyler önemli. Klobucar’ı ben de hiç istemiyorum, ama farklı şeylerden bahsettik. Hardy yerine tercih edeceğimi söyledim.