Semih, kartal barış ermiş melih vs ... Peki tamam ! Pişman oldum
Sertaç Şanlı, Semih Erden, Furkan Aldemir, Metecan Birsen, Buğrahan Tuncer, Metin Türen, Barış Ermiş, Okben Olubay, Tolga Geçim, Egemen Güven, Kadir Bayram, Muhaymin Mustafa, Onuralp Bitim, Sehmus Hazer, Yesukan Onar.Diyelim ki Galatasaray’ın bütçesi 10 -15 hatta 20 milyon euro. Bana Alınacak yerli basketbolcuları sayabilir misiniz ?
Sertaç Şanlı, Semih Erden, Furkan Aldemir, Metecan Birsen, Buğrahan Tuncer, Metin Türen, Barış Ermiş, Okben Olubay, Tolga Geçim, Egemen Güven, Kadir Bayram, Muhaymin Mustafa, Onuralp Bitim, Sehmus Hazer, Yesukan Onar.
Yeterli mi?
Yesukan onar yazdığına göre onda beğenip de mesele emir gökalp de beğenmediğin ne gerçekten merak ettim . Hayır yesukanı gayet iyi tanır ve oyununu da bilirim de bu kadar hayranlık uyandıracak ne yapmış benim bilmediğim ondan soruyorum.
Rıdvan Öncel'i unutmuşsunuz.Çok iyi oyuncu bence.
O kadarını da kendin izle ve gör, tembellik kötü birşey.
Çocuğu gayet tanır ve oyununu bilen biri olarak soruyorum dedikten sonra izle kendin gör demek ��
Eleştirmek için eleştirmeye devam
Siz yeterli buluyorsanız şu yerli rotasyonunu diyecek bir şeyim yok sizin fikriniz.
Yeterli bulmuyorum . Sadece Galatasarayın değil bu ligdeki takımların hiçbir yerli rotasyonunu yeterli bulmuyorum çünkü yukarıdaki sayılan her hangi bir oyuncunun takımının bir iki ve üç numaralı opsiyonu değil olamaz hatta takımına seviye atlatacak kişiler de değiller. . (Wilbekin hariç) . Artık armudun sapı üzümün çöpü davası bitsin
Bu da laf mi simdi canim =D Bu mesaji attigina pisman olacaksin soylemedi deme
Doğuş Balbay
Sertaç Şanlı
Semih Erden
Kartal Özmızrak
Scott Jordan Wilbekin (Yerli Statusunde)
Melih Mahmutoğlu
Metin Türen
J.Metecan Birsen
Barış Ermiş
Daha da yazabilirim! 15 - 20 Milyon Euro butce dedin di mi
Eğer 15 milyon Eur bu adamlara harcanaksa ağlarım ben Türk basketbolunun haline...
14 milyon Eur'a 5 süper yabancı al. Yerlileri bugünkü takımdan ve toplam maliyeti 1 milyon Eur'yu geçmeyecek şekilde oluştur. Oluşturduğun takımla senin yukarıda bahsettigin süper!! yerlilerle kuracağın takımdan hem ligi hem avrupayı daha üst sırada bitirirsin...
Hocam, once konunun sapmamasi acisindan netlestirmemiz gerekenleri belirteyim. Bir arkadas cikti dedi ki 15-20 m Euro olsa piyasada yerli oyuncu mu varki, benim mesajim bir takim kurulmasi yonunde degil tamamiyle o arkadasa yerli oyunculari sec begen buyur dedim. Wlbekinin yerli statusunde oldugunu bile bilmiyor belki de.
Belki konuyla alakası yok ama bizim forma ana sponsorumuz kim olacak acaba? Umarım 2015 ve 2016 yıllarındaki gibi GS Store kalmayız.
Belki konuyla alakası yok ama bizim forma ana sponsorumuz kim olacak acaba? Umarım 2015 ve 2016 yıllarındaki gibi GS Store kalmayız.