Konu halloldu bizzat Özgür Savaş Özüdoğru ile konuyu görüştüm. Anlaşma tamam, şube yöneticileri açıklarlar yakında demişti.
Maliyeti bizi rahatlatır mi Doruk ?
Konu halloldu bizzat Özgür Savaş Özüdoğru ile konuyu görüştüm. Anlaşma tamam, şube yöneticileri açıklarlar yakında demişti.
Maliyeti bizi rahatlatır mi Doruk ?
Geçen seneyi nasıl aratacak arkadaş.az insaf ya dursun ve öncesinden gelen borçlar ortada.kulup için denizde bitti gölde para yok uefa cezası kapıda bütçe en ufak şaşma yaşamamalı .eleştirmek için boş yapıyorsunuz yeni yönetim yuksek faizle borçlanıp iki üç transfer yapamaz mi yapar lakin gelecek diye bir şey olmaz.herkes larkin yada delaney i ister ama şartlarida anlayın
Geçen seneyi nasıl aratacak arkadaş.az insaf ya dursun ve öncesinden gelen borçlar ortada.kulup için denizde bitti gölde para yok uefa cezası kapıda bütçe en ufak şaşma yaşamamalı .eleştirmek için boş yapıyorsunuz yeni yönetim yuksek faizle borçlanıp iki üç transfer yapamaz mi yapar lakin gelecek diye bir şey olmaz.herkes larkin yada delaney i ister ama şartlarida anlayın
Yönetim dediğin sponsor beklemez.
Sponsor bulabilecek kalitede bir yönetim değil.
Ali Koç geldi hemen sponsor buldu.
Eğer yönetime talipseniz bunu yapmalısınız.
Yoksa o koltukta boşuna duruyorsunuz demektir.
Malesef ki çok aciz,beceriksiz ve vizyonsuz bir yönetim var.
Sadece futbol ile ilgileniyorlar.
Abdurrahim Albayrak ve Fatih Terim'e dua etsinler.
Yoksa sonları çok yakın !
Edit: Doruk bilgilendirmen için teşekkür ederim bu arada. Umarım ekonomik getirisi yüksek olan bir sponsor bulabiliriz...
Yok renktaş bunlara göre sezon içinde 10 transfer yapan, transfer yaptığı zaman da borçlanan yönetimler suçlu değil ama ayağını yorganına göre uzatan, bütçeyi aşmayan yönetimler suçlu! Dediğin gibi Mustafa Cengiz de çok rahat yapardı taraftar tepki göstermesin diye borç alıp Arroyo gibi isimleri getirmeyi. Zaten başımıza ne geldiyse günü kurtarmak için geleceğimizi çalan yönetimlerden gelmedi mi?
Yönetim dediğin sponsor beklemez.
Sponsor bulabilecek kalitede bir yönetim değil.
Ali Koç geldi hemen sponsor buldu.
Eğer yönetime talipseniz bunu yapmalısınız.
Yoksa o koltukta boşuna duruyorsunuz demektir.
Malesef ki çok aciz,beceriksiz ve vizyonsuz bir yönetim var.
Sadece futbol ile ilgileniyorlar.
Abdurrahim Albayrak ve Fatih Terim'e dua etsinler.
Yoksa sonları çok yakın !
Edit: Doruk bilgilendirmen için teşekkür ederim bu arada. Umarım ekonomik getirisi yüksek olan bir sponsor bulabiliriz...
Yok renktaş bunlara göre sezon içinde 10 transfer yapan, transfer yaptığı zaman da borçlanan yönetimler suçlu değil ama ayağını yorganına göre uzatan, bütçeyi aşmayan yönetimler suçlu! Dediğin gibi Mustafa Cengiz de çok rahat yapardı taraftar tepki göstermesin diye borç alıp Arroyo gibi isimleri getirmeyi. Zaten başımıza ne geldiyse günü kurtarmak için geleceğimizi çalan yönetimlerden gelmedi mi?
Ali Koç sponsor bulduysa neden hala açıklanmadı?
Kendi yönetim kurulunda olduğu kaç şirket var oysa..
Aslında Gentile cidden alınabilecek bi risk hocanın baktığı kaliteli 3 numara umarım kendisidir3 numaraya A.Gentile fena olmazdı. Hazır piyasası düşmüşken alinabilir bir risk gibi görünuyor. Form tutarsa seviye atlatır
Yine R.Sanders'in de piyasası düştü. Kulübü de yok şu anda. Kimse ile adı geçmiyor.Bizim önerebileceğimiz rakamlara gelir mi emin değilim.
Hem Gentile hem Sanders zaman zaman 4'te de kullanabileceğimiz form tutarsa işin rengini değiştirebilecek adamlar.
Yasin Bey, ben 10 tane transfer yapmasından mı bahsediyorum? Hangi mesaj da var çilek isteği?
Ben sponsor bulmaları gerektiğini söyledim.
Ufuk Bey, tek dayanak noktaları Fatih Terim'i futbol takımı.
Allah korusun en ufak bir başarısızlıkta ne demek istediğimi anlayacaksınız...
Yasin Bey, ben 10 tane transfer yapmasından mı bahsediyorum? Hangi mesaj da var çilek isteği?
Ben sponsor bulmaları gerektiğini söyledim.
Ufuk Bey, tek dayanak noktaları Fatih Terim'i futbol takımı.
Allah korusun en ufak bir başarısızlıkta ne demek istediğimi anlayacaksınız...
Bundan max. 2 ay evvel Theodore Galatasaray'da İtalyan arkadaşımla konuştum diyen sen değil miydin? Karıştırdım mı?
Ayağını yorganına göre uzatan yönetim olağanüstü mali genel kurula gidiyor. Kredi çekeceğiz onay istiyoruz demek için yüksek ihtimal.
Hepimiz GS'lıyız kendi aramızda tartışmak boşa, süreci yaşayıp görürüz.
Eto bitmiş trolünü bilmiyorsunuz heralde ben ona gönderme yaptım çünkü günlerdir konuşuluyordu ve gelmiyordu internet jargonudur bilmemen ayıp olmuş
Mali genel kurulun olması demek kredi çekmek anlamına gelmiyor. Zaten kredi çekmenin faizi inanılmaz artmış durumda ve zaten borçların çoğu faizken böyle bir şeyi deneyeceklerini sanmıyorum. Büyük ihtimalle gelecek sezonların bütçesini ayarlayacaklar veya o gün mali anlamda bazı projeler açıklanabilir.
Katılıyorum.