Nerde, hepsi seçime kadar. Ondan sonra hiçbirinin sesi soluğu çıkmıyor.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Ozan Korkut'un görüştüğü-anlaştığı bir sponsor varsa bir zahmet yeni yönetime de yönlendirir herhalde. Yani en azından Galatasaray'lıyım diyen birinin böyle yapmasını beklerim.
Galatasaraylı değiller ki. Sakın öyle Metin Oktay'ın cenazesinde tabutunu taşıdım ayakları yapmasınlar. Turgay Demirel Galatasaray'ın takım kaptanıydı ama Federasyon başkanlığı döneminde Galatasaray'a verdiği zararı kimse vermedi.
Çok mu zor Başkan'a gidip projeni anlatmak. Yok illa başkan bunların ayağına gitsin.
Aynen öyle !! Bir de bu adamları güle oynaya başkan seçtirdiler, neyi çok iyi yapmışlar ki..? Sanki çok iyi bir yönetimmişler gibi devam etmeleri için büyük çaba gösterildi. Daha önceki başlıklarda da dile getirmiştim. Mustafa Cengiz seçilebilir ama kaybeden Galatasaray basketbolu olur.Başkan olan kendisi proje üretmeyecekse, bir planı yoksa ne diye aday oluyor o zaman, gerçi planları var, Dursun abilerinin yarım bıraktığı Basketbol ve Voleybolu bitirme çalışmalarına devam etmek!
Başkan olan kendisi proje üretmeyecekse, bir planı yoksa ne diye aday oluyor o zaman, gerçi planları var, Dursun abilerinin yarım bıraktığı Basketbol ve Voleybolu bitirme çalışmalarına devam etmek!
İşte kafa bu. Başkan her şeyi bilebilir mi ya da her konuda çözümü olabilir mi? Ozan Korkut'un iddiası ne ben bu şube ile ilgili şu hamleleri yapacağım ve planım hazır. Eğer her şey Galatasaray içinse bir zahmet egolarını kenara atıp Başkana gidip projelerinin detaylarını anlatırlar.
Ozan Korkut diyordu ki ben başkan seçilirsem basketbolu kalkındıracağız, Euroleague A lisansı alacağız. Ee tamam şimdi de yapabilirsin eğer yapabiliyorsan. Eğer başkanlık gelmeden yapmam diyorsan sen zaten hiçbir zaman Galatasaraylı olamamışsın. Galatasaraylı olmak menfaat gözetmeksizin onun yardımına koşmak, desteğini esirgememektir. Bu kişilere sorarım Galatasaray'ın menfaatleri mi yoksa başkanlık koltuğu mu daha önemlidir? Ali Fatinoğlu'nu seçimde kutladım. Çünkü Mustafa Cengiz'in başkanlığını tebrik eden tek kişiydi diğerleri gibi kaçmadı ve projelerini yeni yönetim isterse vereceğini söyledi. İşte bu adam en az oyu alan isim olsa bile diğerlerinden daha fazla Galatasaraylı olduğu kesin.
Adamlar voleybolda iki yabancıyla devam ediyor,dua edelimde baskette yapmasınlar
Furkan Aldemir veya Semih Erden ikilisinden biri bize gelecek sanırım öyle duyum aldım. Bir de gündemde Stimac gündemde.
Cengiz yönetiminin öyle ciddi bir sponsor istediğini, kovaladığını da hiç sanmıyorum kimse kusura bakmasın ama manzara bu.Şu ise bak,seçilen başkan sponsor bulamadı diye kabahatli değil seçilemeyen,görevde olmayan yönetim sponsor bulmuyor diye kabahatli )
Ozan Korkut'un bulduğu sponsor Ozan Korkut onlara bir proje sunduğu için sponsorluğu kabul etmiştir,Mustafa Cengiz yönetimi bir proje üretemiyorsa,bir vizyon ortaya koyamıyorsa Ozan Korkut'un bulduğu sponsor niye Mustafa Cengiz yönetimiyle iş birliği yapsın ?