Açıkçası Dixondan ziyade Kenny Boynton daha iyi bir oyuncu umarım çökeriz
TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben ya manecerinin tanidigidir yada dalga gecmek icin yaziyodur sandim. Manecerinin tanidigi olmadigi anlasildiAustin Walton - Next Sports Agency.
Ben ya manecerinin tanidigidir yada dalga gecmek icin yaziyodur sandim. Manecerinin tanidigi olmadigi anlasildi
Valla abi 3 senede dilimizde tüy bitti. Nerde sakat çürük topçu varsa topladılar. Biz istemediÄŸimizde ne laflar yedik, en son bunları getirenler aldı başını gitti. Bize borçlar ve o çürükler kaldı. Kafa izin vermiyor baÅŸta. Umarım hayırlı bir sezon olur bizim için öncelikle sessiz sakin sezon olsun yeterli.
Bugrahan Tuncer neden hala alınmadı ?Üstelik Galatasaraylı olduğunu bilmeyen yok.
Biz teklif yaptık mı ki ? Transfer yasakları ortada ve yönetim hiçbir şekilde birlik beraberlik mesajı vermiyor.Üvey evlat muamelesi devam maalesef...Daha iyi kontratı, Efes'i tercih edecek bence. Euroleague imkanı da varken...
Esasında bizde kariyer gelişimine çok daha iyi devam edebilirdi alacağı süre/sorumluluk bakımından ama Efes'in vaat ettikleri kağıt üzerinde daha cazip.
Bugrahan Tuncer neden hala alınmadı ?Üstelik Galatasaraylı olduğunu bilmeyen yok.
Sadece 2 macini izledim bu sene playofa kadar. Playoftada son 2 maci. Galatasaray seviyesinde bi oyuncu olsa bu adam bize olabilir derdim ama oyle bi izlenimim olmadı. Belki toplam 4 macini izlemek tanimaya yetmez ben yaniliyorumdur mehmet derin haklidir diye dusunup bahcesehir teknik kadrosundan bi tanidigima bu adam Galatasaraya olurmu diye sordum az once. Oda dalgami geciyosun superligde uzerine takim kurulacak oyuncumu sence o. Yok gorevadami yapacaksan o turde bi oyuncu degil dedi. Mahmudi shipi alip sikorerden gorevadamina cevirmisti olmaz diye bisey yok. Ama o adamin bize oluru olmaz.Michael Dixonu biraz izleyin bence!
Cok aci gelebilir ama bu sezon bizde oynamis bir cok oyuncuyu cebinden cikarir, Renfoesunu mu dersin artik Hopsonini mi bilemem.
Aek da oynarken de en skorer isimdi Micheal Dixon, vah ki vah , 2. ligde oynuyormus su imis bu imis, gorende sanacak ki takimimiz her yil kafaya oynuyor avrupada ligde turkiye kupasinda !
Once aynaya bakmayi bilmeliyiz. sen aynada en azili rakibinin basarilarini mi goruyorsun ? ne gorgudugunu bi anlayabilsem o ayna da kendi takimina bakarken!
Yahu Aek kim ki orada skorer olmayi marifet goruyorsun. Aek da Oly ve Pao haricinde getisi tirt olan ligin siradan bir takimi iste.