[FONT="]Galatasaray, geçtiğimiz sezon Eskişehir Basket'te forma giyen Caner Erdeniz ile anlaşmaya vardı.(via: [/FONT]@SportandoTR[FONT="])[/FONT]
[FONT="]Galatasaray, geçtiğimiz sezon Eskişehir Basket'te forma giyen Caner Erdeniz ile anlaşmaya vardı.(via: [/FONT][/COLOR][URL="https://twitter.com/SportandoTR"]@SportandoTR[/URL][FONT="])[/FONT]
EÄŸer olursa lige Caner-Göksenin-Hayes 3 numarayı döndürür gibi görünüyor Hayes-4.5-Uzun ÅŸeklinde bi rotasyona ek olarak EC için bir kısa takviyesi yapılırsa yeterli olur bence
Yerli uzunumuz da Ozan Odabaşı olacak yüksek ihtimal, çok süre almasını beklemiyorum daha önceden yazdığım gibi gelecek yerliler için ümitlenmemek lazım. Millet tepki vermişti ama Bora Paçun 5'den daha çok süre alabilecek ve katkı verebilecek bir isimdi, hiç ilgilenmedik ama gerçekler malesef.
Yuhhh yaaa.
Hakikaten para yok diyoruz gidip saçma isimlere para veriyoruz.
Genç takımda hiç mi yok 5 numara onu koy en azından kasandan para çıkmaz !
MC malesef israfa devam ediyor !
Ozan potansiyelli oyuncu, Bora Hun'a tercih ederdim. Trabzonun yabancı basketbolcularının maça çıkmadığı dönemde önemli sorumluluk almıştı. Finlandiya Milli takımında da oynuyor. Henüz 21 yaşında olduğunu da ekleyelim. Bana kalsa Caner Erdeniz hamlesi daha kötü bir hamle.
Potansiyel olarak evet daha üstünde ama 4 numara normalde, 5 oynayabilen biri gelmeliydi bence. Çok süre alacağını düşünmüyorum o yüzden.
Potansiyel olarak evet daha üstünde ama 4 numara normalde, 5 oynayabilen biri gelmeliydi bence. Çok süre alacağını düşünmüyorum o yüzden.
Ayres'i haziranda gündem etmiştim.İyi transfer olur.G.Antepli Carter çok iyi oyuncu.O geldikten sonra kümede kaldılar ve 1994'lü daha.
Efes'ten Stimac, Eskişehir'den Ayres de iş yapar.
Yabancı oyuncular ne zaman açıklanır bilginiz var mı?