Ergin hoca döneminde de oyuncu alındıktan çok sonra açıklanan transfer çok oldu bizim şube garip, o yüzden bilemiyorum
H.Thompson negatif mi sonuçlandı, alternatiflerle görüşmelere geçildi mi?
Ergin hoca döneminde de oyuncu alındıktan çok sonra açıklanan transfer çok oldu bizim şube garip, o yüzden bilemiyorum
H.Thompson negatif mi sonuçlandı, alternatiflerle görüşmelere geçildi mi?
Hollis olmamış diye duydum ben.
Ayrıca staff ekibi de belli olmuş
Başantrenör:Ertuğrul Erdoğan
Yardımcılar:Tutku açık-Ömer Uğurata-Tolga başer-Gökhan turan
via@eyup yıldız
Değişmeyen tek şey değişimdir sözünü Galatasaray basketboluna uyarlarsak değişmeyen tek şey Tolga Başer'dir diyebiliriz sanırımAyrıca staff ekibi de belli olmuş
Başantrenör:Ertuğrul Erdoğan
Yardımcılar:Tutku açık-Ömer Uğurata-Tolga başer-Gökhan turan
via@eyup yıldız
Transfer yasağı 4 görünüyordu 5 olmuş geçmişten gelenler hiç para filan ödeme zahmetinde bulunmadı heralde.
Sanctions - FIBA.basketball
Transfer yasağı 4 görünüyordu 5 olmuş geçmişten gelenler hiç para filan ödeme zahmetinde bulunmadı heralde.
Sanctions - FIBA.basketball
Eğer ihtimalimiz varsa Ozan Anton Odabaşı da yerli rotasyonu içinde denenebilir. Ege'ye göre daha verimli olur bence.
Arkadaşlar kadro Sevgili GM Ömer ve diğer Ömer önderliğinde kuruluyor ama yabancı tercihlerinde fena değiller. Webster - Hayes harika tercihler kim ne derse desin. Pivot için Ayres'te iyi tercih.
Webster - Can Korkmaz - Emir Gokalp
Klobucar - Erol Can Cinko - Serkan Aydin
Göksenin Koksal - Caner Erdeniz
Hayes - Ozan Odabaşı - Ayberk Olmaz
Ayres - Ege Arar
Kadro az cok belli gibi, Hayes - Ayres bitmeye yakin ve 4 yabanci yaklasik 1 m dolara geliyor, dusunce hep 5 yabanciydi ama sutor lazim mutlaka, uzun yabanci da bakiyorken 6 yabanci daha uygun bu takima ve kalan paraya 2 yabanci alinabilir normalde.
(Gelirlerse) Webster'ı bilmiyorum, Ayres'in ne vereceği belli bir oyuncu ama Hayes yılın BSL için en iyi transferlerinden biri olur. Bu adam 3-4'de herşeyi yapabiliyor, yeterki Avrupa'ya uyum sağlasın..
Ayres - Ege Arar
Kadro az cok belli gibi, Hayes - Ayres bitmeye yakin ve 4 yabanci yaklasik 1 m dolara geliyor, dusunce hep 5 yabanciydi ama sutor lazim mutlaka, uzun yabanci da bakiyorken 6 yabanci daha uygun bu takima ve kalan paraya 2 yabanci alinabilir normalde.
Ayres - Ege Arar