Emir Gökalp ve Ozan Odabaşı doğru hamleler, Ertuğrul hoca ve ekibi bu iki genç oyuncuya şans vermeli, bu oyuncularda kendini geliştirebilirse takımımızın geleceği için önemli iş yapmış oluruz. Can Korkmaz ve Erol Can Çinko hamlesininde yerinde olduğunu düşünüyorum (Zaten bu bütçeyle daha iyi yerli alamayız. Ayberk'i izleme şansım olmadı, genç oyuncu sonuçta denemekten zarar gelmez ama gerçekleşirse Caner Erdeniz hamlesi son yıllarda gördüğüm en rezil transferlerden biri, aynı Caner Topaloğlu'nun alınması gibi.
Yabancılardan Tai Webster en mutlu olduğum transferimiz, bizimde listemizde yer alan oyunculardan. Jaka Klobucar hem gereksiz transfer, hemde vasatın altında olan oyunculardan. Jeff Ayres'den daha iyi isimler bulunabilirdi, ben olsam Jeff Adrien'i getirirdim. 4 numara için Jarrod Jones boştayken düşünmemekte bana çok saçma geliyor. Nigel Hayes umarım anlatıldığı gibi iyi çıkar.
Kadromuz şu şekilde olacak gibi:
Tai Webster - Can Korkmaz - Emir Gökalp
Jaka Klobucar - Erol Can Çinko
Göksenin Köksal - Caner Erdeniz
Nigel Hayes - Ozan Odabaşı
Jeff Ayres - Ege Arar - Ayberk Olmaz
Son olarak ben şütör kısadan daha çok skorer kısa alınmasının doğru olduğunu düşünüyorum, yani kendi şutunu yaratamayan düzene bağlı şut atacak kısa almak bu yapıda hiç bir faydası olmaz. Şu an hücumda yaratıcılığıyla bireysel olarak skor üretebilecek tek isim Webster, o yüzden oraya skorda bizi taşıyabilecek bir kısa şart. Glen Rice JR, DJ Kennedy ya da DeVaughn Akoon-Purcell hamlesi yapılması bana göre doğru olur.