Hayes ve 3 numara kesin dediler, Auguste de tamam yani 6 yabanci tamamlandi. Nba’deki oyuncuya iyi diyorlar da sut yuzdesini tutmadim gecen seneki. Kolejde de 3’luk yuzdesi cok iyi degil ama iyi transfer diyorlar, iyi okuldan cikan biri
Ayres son anda 400 bin dolara kadar çıkınca (Çin'e gitmiş) alınmış Auguste, 3 numara için de geçen sene Nba'de oynayan biriyle anlaşmak üzereymişiz, çok tanıdığım bir oyuncu değil.
Webster-Klobucar-3 numara-Hayes-Aguste ile 5 olmuyor mu,nasıl 6 yabancı tamamlandı?Hayes ve 3 numara kesin dediler, Auguste de tamam yani 6 yabanci tamamlandi. Nba’deki oyuncuya iyi diyorlar da sut yuzdesini tutmadim gecen seneki. Kolejde de 3’luk yuzdesi cok iyi degil ama iyi transfer diyorlar, iyi okuldan cikan biri
3 numara NBA'de çok maça çıkmış mı, yoksa sezonun çoğunu D-League'de mi geçirmiş? D-League'de geçirdiyse istatiksel olarak iyi şut atıyor izlenimi verdi mi size?
Webster-Klobuchar-3 numara -Hayes-Zach 5 oldu?
Eurozoone diye arkadasi takip ediyorum. Böyle yazmis
"Zach baya kötü topçu da daha kötüsü koçun shortlisti.Costelle-Ayres’ten sonra Auguste ondan sonra ise Akindele falan var herhalde"
Siz ne düsünüyorsunuz ?
Gelenleri yerli yabancı yazın lütfen ben iyice karıştırdım
Gelenleri yerli yabancı yazın lütfen ben iyice karıştırdım
Ben de katılıyorum buna. Costello savunmacı, çember koruyucu bir uzunken Auguste de Ayres de daha çok hücum yönleri güçlü pivotlar. Costello-Ayres(Auguste) bir ihtimal kabul edilebilir hamleler. Auguste'nin ciddi disiplin problemleri de var. Bence Ayres'e göre bir artısı da yok. Bari çember koruyabilen bir uzun yazalım arkasına da biraz anlamı olsun.