Hocam galiba 18-19 yasinda genc bir kardesimizsin, aramizda 20 yas fark olabilir, biraz daha sakin olalim <=-P Transfer yasagi kaldirilmadan ben ortada takim felan goremiyorum. Goksenin Koksal disinda oyuncumuz yok suan.
Biraz fazla karamsar olabilirim, Belki de yasi gecgin insanlarin tedirginliginin sebebi gecmis tecrubelerin fazlaligidir. Hemen hemen bircok oyuncuyu takip etmisimdir ama hepsini de bilemem dogal olarak.
Kaldi ki genel bir sevinc var sadece, orada isim Jeff Ayres veya baska biri olmasi degil, Yonetimin subeyi kapatmayacak olmasi ve iyi veya kotu isimleri transfer ediyor olmasinin sevinci. ( Baskan acikladiya subeyi kapatmayacagiz diye )
Olumu gosterip sitmaya razi edenleri ben asla affetmeyecegim.
Tekrar edeyim asiri karamsar oldugum dogrudur, bunu surekli dile getirmekte dogru degil. Sadece asiri beklentiye girmemek en guzeli. Cunku su havada kimi alsak ona sevinecek bir durumdayiz.
2017 - 2018 Kadro yapilanma topigine bakin anlarsiniz ilk baslarda playofflar hava da ucusuyor Eurocup Top 8 ler yari finaller sonlara dogru husran husran. Kaldiki su bahsedilen kadro her ne kadar gecen yil dogru kullanilamamis olsa da basarisiz olan kadrodan cok cok zayif.
Abi öncelikle gayet sakinim, eğer kontrolsüz yazdığımı düşündüysen kusura bakma. En son yazdığına yorum yapacağım sadece. Şu kadro geçen seneki kadroyu yener. Aksini düşünen çok az kişi olacaktır bana göre.