Hazır Tai Webster'i almışken abisi Corey Webster'i de alalım hem iyi anlaşırlar
Ben de katılıyorum buna. Costello savunmacı, çember koruyucu bir uzunken Auguste de Ayres de daha çok hücum yönleri güçlü pivotlar. Costello-Ayres(Auguste) bir ihtimal kabul edilebilir hamleler. Auguste'nin ciddi disiplin problemleri de var. Bence Ayres'e göre bir artısı da yok. Bari çember koruyabilen bir uzun yazalım arkasına da biraz anlamı olsun.
Auguste'nin hücumda ne olayı var furkan ? Adam tipik atletik, uçan, kaçan, rebound kovalayıp onları smaçla bitiren bi tip. Şutu yok, sırtı dönük oyunu yok. Çemberi savunacak, hücumda da dönen topları takip edip oradan sayılar bulmaya çalışacak. Ayres onları da yapamazdı mental sorunlarından dolayı o yüzden ayres'e tercih ederim ben. Ama eğer dediğin gibi disiplinsiz bir tipse bize hiç gelmez o da ayrı bir konu.
Sezon başladıktan bir süre sonra Buva gelecekse gayet iyi transfer bence.
Para geldi herhalde bizim basiretsiz yönetime yoksa daha uzun süre bekleyebilirdik. Her konuda bir yerlerden para gelmesini bekleyeceksek de o koltukta oturmasınlar bir zahmet.Auguste geçen sezon EL oynamış ve Pana'da lig şampiyonluğu yaşamış. Elbette Ayres ile farklı özelliklerde olabilirler fakat çok daha iyi transfer gibi geldi bana Nedense Ayres tercihine hiç ısınamamıştım. Webster için herkes iyi konuşuyor umarım beklentileri karşılar. Klobucar'da ne yapacak göreceğiz...
Ozan Odabaşı transferi iptal edilebilir, geçen sene euro kazandığı için gene euro maaş beklentisindeymiş, o ısrarında devam ederse istemiyor bizimkiler almayı.
Para geldi herhalde bizim basiretsiz yönetime yoksa daha uzun süre bekleyebilirdik. Her konuda bir yerlerden para gelmesini bekleyeceksek de o koltukta oturmasınlar bir zahmet.
Auguste'a gelince mental olarak biraz problemli olduğunu düşünsem de, potansiyelinin iyi olduğunu düşünüyorum ama bu konuda can sıkıcı nokta istenilen oyuncuların tarz olarak pek de birbirine benzememesi.. Sanırım paramız doğrultusunda alabildiğimizi alıyoruz. Bir plan dahilinde hareket edilmesini kendi adıma daha doğru bulurum.
Webster-Klobucar-Hayes-Auguste tamam sanırım. 6 yabancı bence de daha doğru tercih olmuş. şimdi bir 3 numara bir de 4.5 geleceği konuşuluyor sanırım. Bu pozisyonlar için isim çıktı mı..? bir de 4.5 için Buva beklentisi var sanırım. Twitter'da filan okudum sanırım.
Ozan Odabaşı transferi iptal edilebilir, geçen sene euro kazandığı için gene euro maaş beklentisindeymiş, o ısrarında devam ederse istemiyor bizimkiler almayı.