Herkes borç olduğunun farkında, durmadan bunun yazılmasının bi şey ifade ettiğini düşünmüyorum. İsyanların temelde çıkış noktası Oktay Hoca’ya yapılanlardır, takımın koçunun Ağustos ayında belli olmasıdır, takımı Ağustos ayında kurmaya çalışmaktır. Bunlara anlayış gösteremezsin çünkü haziran ayında aynı paraya daha iyi oyuncu bulabilirdin.
Eleştiri olmasının sebebi bu sene bütçenin 2 milyon olması değil, planlarımız var - sponsorlarımız hazır diyip icraata gelince hiç bi şey yapılmaması. Bu sezonun başında yönetimde olan haysiyetsizlerden biri çıkıp yabancı almadan gençlerle oynayacağız dedi. O adamın Ağustos başına kadar şubenin başında olması Cengiz’in suçudur ve basit bi suç değildir. Ortaya bi plan sunulur, bu sene geçiş dönemi denir, ona göre bi kadro kurulur herkes susar. Ama hiç bi şey yok ortada.
Asla başkan yarıştırmıyorum yeri değil, bu seneki kadro ve takım planlamasının hatalarından bahsettim, iyi niyet diyip sıyrılamaz kimse. Böyle iyi niyet olmaz. ‘Şubenin kapatılması’ cümlesi dillere düştü. Kimse iyi niyet diye gezmesin. Herkesin gözü var, dalga geçmeyelim karşımızdakilerle, burdaki insanlar neyin ne olduğunu görebiliyorlar bence.