Barthel değil, Kenan Sipahi'dir bu maçın müsebbibi. Barthel boş kaldığında CSKA maçın içindeydi ama Kenan arka arkaya 0/4 serbest atış attığında CSKA tamamen maçtan kopuk geziniyordu parkede. Yani bir kez daha gördük ki isteyen kendini geliştiriyor arkadaşlar. Arkadan saç bağlamayla, ağızda sakız, artist artist gerinerek gezinmekle sporcu, basketbolcu olunmuyor. Tavares, Diop, Pleiss, Sertaç gibi adamlar yüksek yüzdeyle şut atarken sen guard oyuncusu olarak 5 yaşında çocuk gibi tuğla atarak 0/4 ile dönüyorsun serbest atış çizgisinden. Ve onları atsan rakibin iyice abandone olup karşılık veremeyecek, vurup geçeceksin skorda. İnanın şu serbest atış olayı çok basit. Ben de basketbol oynuyorum, ilk zamanlarda ben de atamıyordum ama kısa bi çalışmayla leblebi gibi atıyorum orta mesafeleri ve bunun için para da almıyorum. Alt yaşlarda MVP seçilmişti galiba bir de bu arkadaş... Bunlar sözde profesyonel basketbolcu. Göksenin ve Kenan gibiler aşım pişsin, çark dönsün de ekstraya gerek yok modunda yapıyorlar bu sporu.
Bu işi severek yapanlar da yaş kaç olursa olsun bir yerde kendilerini aşıp farklı seviyelere gelmeye hak kazanıyorlar.