Micic,Clyburn,Higgins,Pangos,Wade Baldwin,Kevin Punter..Euroleague’de izlemesi en keyifli oyuncular gerçekten.
Ha bu arada maç bitiminde de inatla ''Ataşehir'de her şey farklı olacak'' diyip durdular sürekli, sanki çıkışta kavgaya çağıran ergenler gibi. Ataşehir'de bir halt olacağını zannetmiyorum, 3-0'la vurup geçer CSKA. En kötü 3-1 biter. Herkes Larkin-Micic olmasa diyip Vesely'in yokluğunu bahane ediyor da, ilk maçta Larkin-Micic toplam 21 pir yaptığı halde Efes ezdi geçti. Fener'de durum siyahla beyaz kadar farklı. CSKA kendi kendine tribe girmezse rahat vurup geçer.
Normalde fener yenilince ağlayacak ama İsmal'i yanında olmayınca yapamıyor onu.İhsan hocayı da severim de, ciddi anlamda saçmalayıp komik olmaya başladı Fener'i üzmeyelim diye. Ah covid vah covid diye diye, yok taraftar olsa her şey farklı olacakmış. En son ''kaptan Melih sertlikle mesaj veriyor'' diyişinden sonra bir gülme aldı beni.
Efes pota altında Sertaç'la oynuyor.
Küçümsüyor musun bunu ?Ya beter olsunlar da, aklım almıyor sinirleniyorum şu saçma yorumlara. Yani rakibin Milutinov ve James gibi Eurolig'in en iyi kısa ve uzunlardan iki ismini kaybetmiş. Madrid; Llull, Randolph, Tavares, Rudy, Campazzo gibi adamlarını kaybetmiş. Efes pota altında Sertaç'la oynuyor. Hala çıkıp ağlıyorsunuz ya. Ulan biriniz de çıkıp ''yanlış kadro planlaması'' desin dürüstçe.
Fenerbahçe basketbolun lokomotifiymiş. He anasını satıyım önce Ülker'in mirasına konup Siena'yı komple transfer edip rezil oldular, sonra Avrupa'nın en iyi koçuyla en iyi oyuncularını alıp çuvalla para döküp 6 yılda 1 kupa aldılar. Evet süper lokomotif.