Öyle olmuyor maalesef aslında fenerin yaptığı bu hamleler etkiliyor diyelim futbola da meclisten gecen bir kararla bddk kurulur ancak oyle cozulur dedigin ki ben onu 10 senedir söylüyorum
Bu kısma bayılıyorum. hep karşı taraf suçlu, hatalı, yanlış..
Şu yazıyı okumanızı tavsiye ederim : https://www.sozcu.com.tr/2021/yazarlar/yilmaz-ozdil/amerikan-bahari-6202060/
Özellikle de şu kısmını :
İnsanlar sosyal medyada kendisi gibi düşünen insanları takip etmeye başladı, sonra da kendisi gibi düşünen insanların düşüncelerini kendi sosyal medyasından yaymaya başladı.
Böylece insanlar yavaş yavaş, farklı düşüncenin giremediği, aynı düşünceden ibaret, habire aynı düşüncenin yankılandığı, yalıtılmış yankı odalarına hapsoldu.
Çok seslilik yarattığı zannedilen sosyal medya, insanların kendi kendine sansür uyguladığı tek sesli ortamlara dönüştü.
Herkes kendi sosyal medyasında, kendisi gibi düşünmeyenlere karşı sansür uygulamaya başladı.
Üstelik… Devamlı kendi düşüncesinin yankısını duydukça, kendi düşüncesinin doğru olduğuna daha çok inanmaya başladı, kendi düşüncesini kendi kendine alkışlamaya başladı.
...
yok eğer yanlış anladıysam kusura bakma ama genede yukarıdaki düşüncem sabit..